Side 1 af 1

Hjælp - Oksebryst på 5 timer? Er på grillen NU :)

: 15. dec 2018, 13:25
af Kasper_M_A
Faldet over et dejligt stykke oksebryst på 1,2 kg, da vi var i der lokale supermarked... aldrig lavet dette før, så det skulle prøves :)
Ville jo egentlig gerne give det 10-12 timer... men det er tiden desværre ikke til. Så hvordan får jeg det bedste ud af det?

Kødet har fået en rub og kom på grillen kl 13.
Står pt på 130 grader og får røg.
Regner med at skulle spise ved 18 tiden så har altså 5 timers tilberedning at gøre godt med.

Hvad er jeres forslag til de næste timer?

En times røg?
Hele stegetiden på en rist?
I et fad med æblejuice?
Pakkes ind i folie?
Eller noget helt andet? :)

Temperaturen skal vel ikke være 90+ nu når det ikke får længere tid?