Sprøde rodfrugter (som fritter) hvordan?

Hvor længe skal en oksefilet have? Kan man grille rodfrugter...? Spørg om hjælp til din grillmad & tilbehør her.

Emneforfatter
rskadk
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 31

Sprøde rodfrugter (som fritter) hvordan?

Indlæg#1 » 9. nov 2018, 15:23

Hej,

Har før forsøgt at lave rodfrugte fritter som syntes aldrig de bliver sprøde mere slatne..

Har i nogle tip til hvordan man kan få dem sprøde ligesom pommes?

Brugeravatar

Treblach
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1342

Re: Sprøde rodfrugter (som fritter) hvordan?

Indlæg#2 » 9. nov 2018, 17:16

Blot et forslag.
Læg dem i vand i et kvarter og giv dem 5 i kogende vand. Køl ned.
Friter dem af to gange. Først 5 minutter op og dryppe af nogle minutter og så i frituren til de har nok.
Det virker på kartofler, men om det virker på rodfrugter ved jeg ikke.
/Albert
/Trebla ch [smilie=pdt_aliboronz_37.gif]


renepape
Øvet på Grillguru
Øvet på Grillguru
Indlæg: 61

Re: Sprøde rodfrugter (som fritter) hvordan?

Indlæg#3 » 10. nov 2018, 13:32

Som Treblach skriver skal de gerne tripple-cookes. Når jeg laver sød-kartoffel fritter bliver de også “paneret” i Maizena inden frituren, og det giver det rigtige bid. Jeg tænker det også virker på andre rodfrugter.

Tilbage til "Hjælp til maden..."



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 18 gæster