Saltning og rygning

Hvor længe skal en oksefilet have? Kan man grille rodfrugter...? Spørg om hjælp til din grillmad & tilbehør her.
Brugeravatar

Emneforfatter
Henning W Pedersen
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 189

Saltning og rygning

Indlæg#1 » 30. sep 2018, 20:45

Hej alle. Er der nogen der kan anbefale én bog om saltning og rygning. Kold og varm rygning. Undskyld hvis der er stave fejl.
Hilsen Henning
Aabenraa

Brugeravatar

benzon1960
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 643

Re: Saltning og rygning

Indlæg#2 » 30. sep 2018, 22:50

Hej Henning,

Denne her er rigtig fin:

https://bibliotek.dk/da/work/870970-basis%3A07115067

Den kan muligvis også købes brugt, men helt let at finde - ja, det er den ikke.



Henning W Pedersen skrev:Hej alle. Er der nogen der kan anbefale én bog om saltning og rygning. Kold og varm rygning. Undskyld hvis der er stave fejl.




Sent from my iPad using Tapatalk Pro
"Now this is not the end. It is not even the beginning of the end.
But it is, perhaps, the end of the beginning
".

Brugeravatar

PB Helsinge
Redaktør
Redaktør
Indlæg: 2478

Re: Saltning og rygning

Indlæg#3 » 1. okt 2018, 00:12

benzon1960 skrev:Denne her er rigtig fin:

https://bibliotek.dk/da/work/870970-basis%3A07115067

På sin vis er jeg enig - MEN som med mange ældre bøger om emnet er saltmængden væsentligt højere end det vi i dag foretrækker og vi skal jo ikke længere salte for holdbarheden fremfor smagen.
Per - Slagter og Pølsemager
Pølsemageri behøver ikke være svært - og så er det sjovt

Brugeravatar

Treblach
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1435

Re: Saltning og rygning

Indlæg#4 » 1. okt 2018, 07:01

Måske er bogen "Røgning som hobby - kom godt i gang" af Kim King en okay bog at starte med.
Det er en god begynderbog og nem at gå til.

https://www.tbsgrillshop.dk/Shop/tilbeb ... hobby.aspx
/Albert
/Trebla ch [smilie=pdt_aliboronz_37.gif]

Brugeravatar

Emneforfatter
Henning W Pedersen
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 189

Re: Saltning og rygning

Indlæg#5 » 1. okt 2018, 21:58

Tak for jeres bud
Hilsen Henning
Aabenraa

Tilbage til "Hjælp til maden..."



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 26 gæster