Side 1 af 1

ribs 3-2-1 til dagen efter

: 21. sep 2018, 21:23
af Haspalm
Hejsa, har rubbet 12 sidder ben som skal bruges Søndag aften. De er tøet så planen er de skal over i WSM i morgen. De skal laves efter 3-2-1, så kan jeg lave 3-2 i morgen og så give dem 1 Søndag?

Re: ribs 3-2-1 til dagen efter

: 21. sep 2018, 22:22
af nicolai.k
Det skulle der ikke være problemer med

Re: ribs 3-2-1 til dagen efter

: 22. sep 2018, 08:07
af Haspalm
dvs. - de pakkes så ud af foliepakkerne og ryger direkte på køl?

Og så i morgen ryger de på grillen ved hvilken temp og hvor længe - stadig 1 time?

Re: ribs 3-2-1 til dagen efter

: 22. sep 2018, 12:17
af hs64
Hej de kan spises direkte når de har fået 3-2
den sidste time (eller lidt mindre er til at dem glasen, brun farin, ketchup og lidt andre krydrier). det er her man skal have tålmodigheden, giver man det for meget varme bliver det brændt.

god fornøjelse

mvh

Henrik

gerne lidt billeder af det færdig resultat