ribs 3-2-1 til dagen efter

Hvor længe skal en oksefilet have? Kan man grille rodfrugter...? Spørg om hjælp til din grillmad & tilbehør her.

Emneforfatter
Haspalm
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 511

ribs 3-2-1 til dagen efter

Indlæg#1 » 21. sep 2018, 21:23

Hejsa, har rubbet 12 sidder ben som skal bruges Søndag aften. De er tøet så planen er de skal over i WSM i morgen. De skal laves efter 3-2-1, så kan jeg lave 3-2 i morgen og så give dem 1 Søndag?
Haspalms PP-filosofi: Der findes ikke dårlig vejr at lave PP i - Når Englandsbådene ligger stille tænder rigtige mænd op i grillen!


nicolai.k
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 392

Re: ribs 3-2-1 til dagen efter

Indlæg#2 » 21. sep 2018, 22:22

Det skulle der ikke være problemer med
Nicolai


Emneforfatter
Haspalm
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 511

Re: ribs 3-2-1 til dagen efter

Indlæg#3 » 22. sep 2018, 08:07

dvs. - de pakkes så ud af foliepakkerne og ryger direkte på køl?

Og så i morgen ryger de på grillen ved hvilken temp og hvor længe - stadig 1 time?
Haspalms PP-filosofi: Der findes ikke dårlig vejr at lave PP i - Når Englandsbådene ligger stille tænder rigtige mænd op i grillen!


hs64
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 148

Re: ribs 3-2-1 til dagen efter

Indlæg#4 » 22. sep 2018, 12:17

Hej de kan spises direkte når de har fået 3-2
den sidste time (eller lidt mindre er til at dem glasen, brun farin, ketchup og lidt andre krydrier). det er her man skal have tålmodigheden, giver man det for meget varme bliver det brændt.

god fornøjelse

mvh

Henrik

gerne lidt billeder af det færdig resultat

Tilbage til "Hjælp til maden..."



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 34 gæster