God idé eller hvad?

Hvor længe skal en oksefilet have? Kan man grille rodfrugter...? Spørg om hjælp til din grillmad & tilbehør her.
Brugeravatar

Emneforfatter
autokat
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 577

God idé eller hvad?

Indlæg#1 » 26. jul 2018, 07:08

Havde en hel okse mørbrad i fryseren , og det er for meget til 2 personer. Købte en kødsav og savede nemt, meget nemt to gode bøffer af og resten i fryseren, eller hvad med en kamsteg eller hamburgerryg m.m.
saven købt for 119kr. i biltema.
https://www.biltema.dk/fritid/jagt/kniv ... 2000035703
Med Venlig Hilsen

Autokat.

"DEN NÆSTE PIZZA BLIVER DEN BEDSTE" [smilie=pdt_aliboronz_37.gif]

Brugeravatar

scharstein
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1552
Kontakt:

Re: God idé eller hvad?

Indlæg#2 » 28. jul 2018, 23:41

Lyder som en super god ide - den vil jeg lige overveje :-)
/Michael

- if possible - BBQ it!

*** Har kul fra Traekul.dk på lager - udlevering efter aftale ***

Brugeravatar

Fanoe
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 295

Re: God idé eller hvad?

Indlæg#3 » 29. jul 2018, 16:14

Simpelt og en god undskyldning for at købe lidt nyt køkkenudstyr :-)

Men nu tænker jeg så på om, det kan lade sig gøre på en pålægsmaskine med savtakket skær :-?
Jacob F.
Primo Oval XL

Brugeravatar

Emneforfatter
autokat
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 577

Re: God idé eller hvad?

Indlæg#4 » 31. jul 2018, 20:31

Fanoe skrev:Simpelt og en god undskyldning for at købe lidt nyt køkkenudstyr :-)

Men nu tænker jeg så på om, det kan lade sig gøre på en pålægsmaskine med savtakket skær :-?


ahhh så skal den pålægsmaskine godt nok kunne lave nogle tykke skiver :lol:
Med Venlig Hilsen

Autokat.

"DEN NÆSTE PIZZA BLIVER DEN BEDSTE" [smilie=pdt_aliboronz_37.gif]


Soren123
Øvet på Grillguru
Øvet på Grillguru
Indlæg: 66

Re: God idé eller hvad?

Indlæg#5 » 1. aug 2018, 17:15

Har altid brugt min nedstryger da jeg har en ekstra kun til køkken brug., lært af den gamle som dog brugte Fukssvansen.. og han havde ikke 2, men vi var ikke så sarte. Den flossede dog kød lidt mere.

Men godt fif, kammerat af min bruger bajonetsaven med jern blad.. det kan man også hvis man kan styrer den :-)


steenj
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1587

Re: God idé eller hvad?

Indlæg#6 » 1. aug 2018, 19:55

Soren123 skrev:Har altid brugt min nedstryger da jeg har en ekstra kun til køkken brug., lært af den gamle som dog brugte Fukssvansen.. og han havde ikke 2, men vi var ikke så sarte. Den flossede dog kød lidt mere.

Men godt fif, kammerat af min bruger bajonetsaven med jern blad.. det kan man også hvis man kan styrer den :-)


Det samme gjorde mine forældre da de havde købt en halv gris.
Det var min nedstryger som jeg selv havde filet på fileskole, det har nok taget 2 uger at lave den.
Jeg blev godt noget sur!
Mvh. Steen.

Tommerup røgeovn, Borniak, Primo kamado oval, Bge mini, plus det løse.

Tilbage til "Hjælp til maden..."



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 5 gæster