Massevis af burgere

Hvor længe skal en oksefilet have? Kan man grille rodfrugter...? Spørg om hjælp til din grillmad & tilbehør her.

Emneforfatter
KeldJ
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 12

Massevis af burgere

Indlæg#1 » 20. jun 2018, 21:39

eg skal lave 70 burgere fredag. Får kødet friskhakket torsdag og vil høre om jeg evt. kan forme bøfferne torsdag, fryse dem i lag og så smide dem frosne på grill fredag??

Brugeravatar

F1freakdk
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 190

Re: Massevis af burgere

Indlæg#2 » 21. jun 2018, 00:47

Hvorfor vil du fryse dem for mindre end et døgn?
Mvh
Steen L.

Update sept. 2017:
HotWok 12kW
Charbroil M 500 gasgrill
Weber transportabel grill
ABU røg"ovn"
Og stadig 56cm wannabee kuglegrill :)[/list]


jakobv84
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 8

Re: Massevis af burgere

Indlæg#3 » 21. jun 2018, 07:40

Jeg lavede 48 for et par uger siden og indkøbte et ekstra køleskab på dba til 200 for at have plads til kødet. Det foretrak jeg fremfor at skulle grille dem frosne -- det kan også være lidt svært at få dem fra hinanden hvis lagene fryser sammen...

Brugeravatar

PB Helsinge
Redaktør
Redaktør
Indlæg: 2450

Re: Massevis af burgere

Indlæg#4 » 21. jun 2018, 10:28

F1freakdk skrev:Hvorfor vil du fryse dem for mindre end et døgn?
Ved at grille bøfferne frosne/halvt optøede er de mindre tilbøjelige til at 'skrumpe' og blive tykkere på midten.
jakobv84 skrev:- det kan også være lidt svært at få dem fra hinanden hvis lagene fryser sammen.
Det undgår du ved at forme bøffen med kødet lagt ind i husholdningsfilm.

Jeg foretrækker en ikke for tyk bøf, som kan fylde hele bollen. Derfor er min bøfformer til en 9 mm. tyk bøf.
Til en 200 g. bøf er bøfformerens hul Ø-mål 160 mm. med 9 mm. dybde. Til 160 g. er Ø-mål 145

Jeg vedhæfter lidt onfo og et link. God fornøjelse til alle grillere.
Krydderi burgere + roast.xls
(33.5 KiB) Downloadet 128 gange

Beregning bøfvægt.xls
(26.5 KiB) Downloadet 86 gange

viewtopic.php?f=151&t=4452&p=49429&hilit=burgerb%C3%B8ffer#p49429
Per - Slagter og Pølsemager
Pølsemageri behøver ikke være svært - og så er det sjovt

Tilbage til "Hjælp til maden..."



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 36 gæster