cold smoke inden sous vide?

Hvor længe skal en oksefilet have? Kan man grille rodfrugter...? Spørg om hjælp til din grillmad & tilbehør her.

Emneforfatter
Skjold
Øvet på Grillguru
Øvet på Grillguru
Indlæg: 55

cold smoke inden sous vide?

Indlæg#1 » 16. maj 2018, 18:06

Hej alle

Har lige fået en Smokai til min gasgrill, men kunne også godt tænke mig at bruge den til at give det mad jeg tilbereder sous vide lidt røgsmag.

F.eks. kunne jeg godt tænke mig at lægge en laks ind i min gasgrill uden at tænde den, men udelukkende bruge den som et røgkammer hvor Smokai sidder på siden og fylder gasgrillen med røg. Altså "cold smoke" en laks i måske en time og derefter tilberede den sous vide for til sidst at slutte af i ovnen på grill.

Er der noget her der er "no go" tænker specielt på fødevaresikkerheden i det? Læste linket her men er usikker på om det kun gælder kød der ikke bliver tilberedt bagefter.

https://amazingribs.com/more-technique- ... dont-do-it

På forhånd tak :-)
Broil King Regal 590

Tilbage til "Hjælp til maden..."



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Google [Bot], mrbangdk og 28 gæster