Spatchcook Duck

Hvor længe skal en oksefilet have? Kan man grille rodfrugter...? Spørg om hjælp til din grillmad & tilbehør her.
Brugeravatar

Emneforfatter
michael1980
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 683
Kontakt:

Spatchcook Duck

Indlæg#1 » 16. apr 2018, 15:46

Tænker Den skal laves ves indirekte i kulgrill. Men er det med kul i ring eller kul i en side og hvilken temp og ca tid for 3.2kilo and der er delt midtpå
DANCOOK KULGRILL Ø 58CM
CHARBROIL CB500 GASGRILL MED 4 BRÆNDERE
Q100

Brugeravatar

Emneforfatter
michael1980
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 683
Kontakt:

Re: Spatchcook Duck

Indlæg#2 » 17. apr 2018, 12:41

Ingen bud
DANCOOK KULGRILL Ø 58CM
CHARBROIL CB500 GASGRILL MED 4 BRÆNDERE
Q100

Brugeravatar

RTCallesen
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 422

Re: Spatchcook Duck

Indlæg#3 » 18. apr 2018, 17:54

Tror jeg ville lave en ring eller en stak, som går bagom anden, altså at der er kul rundt ved lårsiden. Da de jo godt kan tåle højere temperaturer. Med en kampvægt på over 3 kg ville jeg gætte på, at den ikke ville få indirekte ved at have kul i 2 sider.
Mvh Rasmus
Grill sæson er enten et begreb der ikke eksistere, eller noget der aldrig ender .1%¤
Big Green Egg XL, Kamado Joe Junior, Weber 57cm, Weber Q1000, Outdoorchef City 420 G, Dancook 1000

Tilbage til "Hjælp til maden..."



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 33 gæster