Beef brisket på 5 kg, timing

Hvor længe skal en oksefilet have? Kan man grille rodfrugter...? Spørg om hjælp til din grillmad & tilbehør her.
Brugeravatar

Emneforfatter
verner28
Øvet på Grillguru
Øvet på Grillguru
Indlæg: 56

Beef brisket på 5 kg, timing

Indlæg#1 » 1. mar 2018, 14:52

Hej

Jeg skal lave en beef brisket på 5 kg fra greater Omaha. Den skal laves på Big Green Egg. Efter beregningerne skal den have 14-15 timer ved 120˚. Det vil sige at den skal sættes over midt om natten for at kunne være færdig til spisetid næste dag. Det vil jeg gerne undgå.

Hvad anbefaler I?

Sætte den over ved en lavere temperatur tidligere?
Starte om morgenen med en højere temperatur?
Tilberede de første timer i ovn?
Eller har I en anden løsning?

Brugeravatar

Sandholm
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 478

Re: Beef brisket på 5 kg, timing

Indlæg#2 » 1. mar 2018, 17:08

Jeg ville sætte den over lavere tidligere. Jeg ville ikke starte den i ovn (ingen røgsmag :-) )
I skal spise kødet samme nat, stegt over Ilden...
...I må ikke spise noget deraf råt eller kogt i vand, men kun stegt over ilden...


2. Mosebog 12:-8-9

Dm-mester i pp 2017 med bbq vikings .1%¤


Tattoomann
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1327

Re: Beef brisket på 5 kg, timing

Indlæg#3 » 1. mar 2018, 18:31

Jesper Christensen
6705 Westjylland
KCBS Certified BBQ Judge

http://www.facebook.com/KcbsScandinavia

https://m.facebook.com/BbqTeamWestCoastDk
Primo XL oval

Brugeravatar

Emneforfatter
verner28
Øvet på Grillguru
Øvet på Grillguru
Indlæg: 56

Re: Beef brisket på 5 kg, timing

Indlæg#4 » 2. mar 2018, 11:42

Jeg har også på fornemmelsen at hvis jeg sætter den over om natten, og den bliver færdig for tidligt, så vil den sagtens kunne klare nogle timer i varmekasse uden at blive tør.

Tilbage til "Hjælp til maden..."



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: scharstein og 16 gæster