Nul bøvl når anden i ovnen vendes

Hvor længe skal en oksefilet have? Kan man grille rodfrugter...? Spørg om hjælp til din grillmad & tilbehør her.
Brugeravatar

Emneforfatter
PB Helsinge
Redaktør
Redaktør
Indlæg: 2431

Nul bøvl når anden i ovnen vendes

Indlæg#1 » 24. dec 2017, 15:44

Jeg forstegte en stor and i ovnen i går. Som altid forbruner jeg og steger den første tid med brystet nedad for at 'bagsmækken' er velstegt uden at brystet bliver tørt.

Anden var en stor bandit som måtte ligge på skrå, og så skal man bakse noget for at vende den uden at grise udenfor bradepanden.

Løsningen jeg kom til fungerede perfekt : På ovnlågen anbragte jeg et fad på et træskærebræt, som jo tåler høj varme.

Med min grilltang tog jeg fat om lårbenet og lempede anden ind på min metal pizza spade.Træspaden kan naturligvis også bruges, men er mere beværlig at rengøre.

Vel nede på fadet er det en smal sag at vende anden, og derefter tilbage på plads.

Lidt lang forklaring, men snydenemt uden griseri udenfor.
Per - Slagter og Pølsemager
Pølsemageri behøver ikke være svært - og så er det sjovt

Tilbage til "Hjælp til maden..."



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 25 gæster