Oksebov sousvide

Hvor længe skal en oksefilet have? Kan man grille rodfrugter...? Spørg om hjælp til din grillmad & tilbehør her.

Emneforfatter
olejakobsen
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 387

Oksebov sousvide

Indlæg#1 » 3. nov 2017, 14:03

Hej Alle

Jeg fandt lige en oksebov fra en lokal gård.
Boven vejer Ca. 1200g og overvejer lidt om den skal tilberedes sousvide eller ren grill.
Resultatet skulle gerne ende op med mørt rosa kød.
Nogen der har gode erfaringer?

Hilsen
Ole Jakobsen
Vedhæftede filer
IMG_20171103_134735.jpg
Lokal hereford
Forhandler af DPG Pillegrill samt tilbehør.
Forhandler af Borniak røgeovne og tilbehør.


Emneforfatter
olejakobsen
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 387

Re: Oksebov sousvide

Indlæg#2 » 3. nov 2017, 14:08

Lige et lille billede mere hvor den er pakket ud.
Er mest til goumetsaltning og så interval grill men hvad siger i?
Forhandler af DPG Pillegrill samt tilbehør.
Forhandler af Borniak røgeovne og tilbehør.


Nicklossi
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 18

Re: Oksebov sousvide

Indlæg#3 » 3. nov 2017, 15:13

Det er jo en XXXXXL brontosaurus steak ;)

Jeg ville godt turde smide den i Sous Vide. Tænker jeg ville give den 5-6 timer ved 55-56 grader, og så brune den af på en pande med smør, eller en varm grill :)

Tilbage til "Hjælp til maden..."



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 22 gæster