Hjælp til pålægsskære

Hvor længe skal en oksefilet have? Kan man grille rodfrugter...? Spørg om hjælp til din grillmad & tilbehør her.

Emneforfatter
IkkeUnder18Timer
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 6

Hjælp til pålægsskære

Indlæg#1 » 21. sep 2017, 22:07

Hejsa :)

Jeg har købt mig en ny pålægsskære som giver mig en smule grå hår og ønsker hjælp - der er tale om denne maskine
https://shopping.coop.dk/vare/graef-paa ... 1627010683

Problemet er at der kommer en kant på mit bacon stykke efter jeg har skåret nogel skiver (det samme med en culotte ) og jeg ved ikke om det er mig der er idiot eller maskinen der bare ikke er bedre

Hvad jeg har prøvet uden andet resultat

Fryse bacon stykket 30-40min for mere fasthed
presse kødet meget stille ind mod sleden og væg og også hårdt og hvad der er imellem
kødet er skåret mod fiberne og har prøvet at vende huden op og ned mod slæden
skære huden af

Der er ingen indstillings muligheder på slæden men den er højt nok oppe i forhold til kniven - ligeledes kan maskinens klinge kun køre en vej og den ER skarp - er det mig der er idiot/uøvet eller er det hvad man kan forvente? - jeg har kun erfaring med dette stykke bacon og jeg er til daglig venstrehåndet og dette er en højrehånds som alle andre såå lidt "handicappet er man vel :P

Billede med kanten :)

Billede


DWJ
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 146

Re: Hjælp til pålægsskære

Indlæg#2 » 21. sep 2017, 22:32

Maskinen er desværre bare ikke bedre. Leg lidt mere med skalfrysningen, det kan være en løsning på sigt når du rammer den rigtige grad. Men helt godt bliver det nok aldrig.


Emneforfatter
IkkeUnder18Timer
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 6

Re: Hjælp til pålægsskære

Indlæg#3 » 21. sep 2017, 22:59

@DWJ - Hmm okay ..lidt det svar jeg frygtet - findes der en maskine der kan det der uden noget pjat til 2 tusinde eller under af hvad du ved ? :)

Brugeravatar

Xang72
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1333

Re: Hjælp til pålægsskære

Indlæg#4 » 21. sep 2017, 23:51

jeg har den samme, syntes nu ikke en har problemer med at skære pænt..
jeg tror den simpelthen ikke er skarp nok ..
I love to eat, I love to cook, I love to eat what i cook
03 - OTG57
28/5-08 Performer - Solgt
23/4-09 Q320 LE - Solgt
23/8-09 Primo Oval Xl
25/6-13 Summit S450
05/9-13 100 Cm Artiforno lerovn

Brugeravatar

Xang72
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1333

Re: Hjælp til pålægsskære

Indlæg#5 » 21. sep 2017, 23:53

er ikke sikker på at min har klinge med "uden hakker"
jeg har ikke noget problem med at skære steg eller rullepølse ud i ca 2mm skiver, men den hakkede klinge.
I love to eat, I love to cook, I love to eat what i cook
03 - OTG57
28/5-08 Performer - Solgt
23/4-09 Q320 LE - Solgt
23/8-09 Primo Oval Xl
25/6-13 Summit S450
05/9-13 100 Cm Artiforno lerovn


Thrysøe
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 191

Re: Hjælp til pålægsskære

Indlæg#6 » 22. sep 2017, 00:26

Jeg har maskinen, den er blot ikke skråvendt, men har samme tilstand. Jeg har bare ikke set det som et problem da jeg bare vender kødstykket om og renskærer det og bruger det som jeg ellers ville... men måske det bare er mig...


Emneforfatter
IkkeUnder18Timer
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 6

Re: Hjælp til pålægsskære

Indlæg#7 » 22. sep 2017, 12:49

Jeg/vi har leget lidt frem og tilbage i dag og er ikke kommet videre - den er nu på vej tilbage og jeg har besluttet at købe en fra Master serien i stedet for - tak til jer der har skrevet - god weekend :)


steenj
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1581

Re: Hjælp til pålægsskære

Indlæg#8 » 22. sep 2017, 20:57

Så må du jo lige sige til når du vil sælge den for halv pris, tror sagtens den kan skære det bacon jeg laver.
Mvh. Steen.

Tommerup røgeovn, Borniak, Primo kamado oval, Bge mini, plus det løse.


Emneforfatter
IkkeUnder18Timer
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 6

Re: Hjælp til pålægsskære

Indlæg#9 » 22. sep 2017, 23:37

@Steenj - halv pris?? (ja det er sgu flot du) forretningen tager den tilbage og retuner det fulde beløb.

Tilbage til "Hjælp til maden..."



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 28 gæster