Opvarmning af pulled pork.

Hvor længe skal en oksefilet have? Kan man grille rodfrugter...? Spørg om hjælp til din grillmad & tilbehør her.

Emneforfatter
J_R_N
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 20

Opvarmning af pulled pork.

Indlæg#1 » 18. aug 2017, 15:38

Hej Grillguru folket
Har for et stykke tid siden lavet pulled pork på grillen Low n slow. Fyldte selvfølgelig grillen. Havde 2 stk tilbage, efter nedkøling vakuumpakkede jeg dem og direkte på frost. Nu vil jeg så gerne servere for 17 mennesker i morgen. Er derfor i tvivl med opvarmningen. Har sousvide udstyr til rådighed. Tænker de skal varmes op i sousviden og derefter på grillen direkte. Men er i tvivl om temperatur og tid.
På forhånd tak.


PedeGrill
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 25

Re: Opvarmning af pulled pork.

Indlæg#2 » 19. aug 2017, 08:05

Jeg ville tø dem op, trække dem, give det et skvæt æblejuice og så brune det på grillen i en bradepande/foliebakke.

Men nu hvor du har sous vide. Så kunne du give dem til 75 grader (som anbefalet ved svinekød) og så brune dem godt af til sidst, som du selv er inde på.


trespasser
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 158

Re: Opvarmning af pulled pork.

Indlæg#3 » 19. aug 2017, 12:51

Dem fra fryseren plejer jeg at sous vide direkte fra fryseren ved 75-80 grader i en del timer.
Efter sous vide trækker jeg den med det sammen. Jeg plejer ikke at give den skorpe igen, da den er noget våd i det.
Væsken fra posen hælder jeg ved i fadet efter trækning.

Tilbage til "Hjælp til maden..."



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 19 gæster