Mængde: Pulled Pork som natmad

Hvor længe skal en oksefilet have? Kan man grille rodfrugter...? Spørg om hjælp til din grillmad & tilbehør her.

Emneforfatter
tummes
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 502
Kontakt:

Mængde: Pulled Pork som natmad

Indlæg#1 » 10. jul 2017, 10:57

Hej

40 voksne. Pulledpork i boller med Coleslaw til natmad. Hvor meget vil i beregne til hver?

Brugeravatar

Sandholm
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 480

Re: Mængde: Pulled Pork som natmad

Indlæg#2 » 10. jul 2017, 11:04

Hvis det er til en enkelt burger, ville jeg lave 4-5 fileter a ca 3 kg/stk

(Kommer an på omstændighederne. Er der tale om 40 fulde vestjyder der skal videre i byen, eller om 40 "kjøvemhavnere" der lige ska ha en "godnat-Børge")
I skal spise kødet samme nat, stegt over Ilden...
...I må ikke spise noget deraf råt eller kogt i vand, men kun stegt over ilden...


2. Mosebog 12:-8-9

Dm-mester i pp 2017 med bbq vikings .1%¤


Emneforfatter
tummes
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 502
Kontakt:

Re: Mængde: Pulled Pork som natmad

Indlæg#3 » 10. jul 2017, 11:15

[quote="Sandholm"]Hvis det er til en enkelt burger, ville jeg lave 4-5 fileter a ca 3 kg/stk

(Kommer an på omstændighederne. Er der tale om 40 fulde vestjyder der skal videre i byen, eller om 40 "kjøvemhavnere" der lige ska ha en "godnat-Børge")[/quote]

Hej

Tak for svar, vejer de ikke altid omkring 2 kilo pr. stk? Du mener 12-15 kilo rå vægt? Det er et "normalt" blandet selskab med vokse og ældre mennesker :)

Brugeravatar

Sandholm
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 480

Re: Mængde: Pulled Pork som natmad

Indlæg#4 » 10. jul 2017, 12:56

Det er sku svært... nogle synes jeg taber mere vægt end andre ved tilberedning. Jeg er nok af den overbesisning at jeg hellere vil lave en for meget (koster 100 kr) når nu jeg er igang. Den ka jo fryses, og bruges senere :-)
I skal spise kødet samme nat, stegt over Ilden...
...I må ikke spise noget deraf råt eller kogt i vand, men kun stegt over ilden...


2. Mosebog 12:-8-9

Dm-mester i pp 2017 med bbq vikings .1%¤

Brugeravatar

Xang72
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1334

Re: Mængde: Pulled Pork som natmad

Indlæg#5 » 10. jul 2017, 14:20

ca 100g per person er rigeligt.
40 x 100g = 4Kg
da der er ca 45% svind, så vil jeg lave 9-10Kg rå, og så glæde mig over resterene. (så en 4-5 stykker af 2.1 - 2.3 kg er ikke et dårligt bud)
Har de evt plads til flere, så er det også perfekt til fryseren.
I love to eat, I love to cook, I love to eat what i cook
03 - OTG57
28/5-08 Performer - Solgt
23/4-09 Q320 LE - Solgt
23/8-09 Primo Oval Xl
25/6-13 Summit S450
05/9-13 100 Cm Artiforno lerovn

Tilbage til "Hjælp til maden..."



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 5 gæster