Waguy cuvette fra Steak-out .... What to do ?

Hvor længe skal en oksefilet have? Kan man grille rodfrugter...? Spørg om hjælp til din grillmad & tilbehør her.

Emneforfatter
MartinNicolaisen73
Øvet på Grillguru
Øvet på Grillguru
Indlæg: 76

Waguy cuvette fra Steak-out .... What to do ?

Indlæg#1 » 11. maj 2017, 13:19

Hej :)

Har købt en Waguy cuvette fra steak-out.
Er der nogen her herinde der kan råde mig til hvordan jeg bør tilberede den? - Tænkte selv på at skære den i 2 cm steaks og give dem kort tid på hver side på støbehjernspanden ... er det en god idé ?

Yours
Martin
It's always easy to fall asleep on a couch unless you're actually trying to fall asleep on a couch.

Brugeravatar

SimonP
Øvet på Grillguru
Øvet på Grillguru
Indlæg: 99

Re: Waguy cuvette fra Steak-out .... What to do ?

Indlæg#2 » 11. maj 2017, 17:02

Har ingen erfaringer med at skære en cuvette til steaks, så det vil jeg ikke udtale mig om.
Men jeg ville give den salt nogle timer før og tilberede den "reverse sear". Det har givet mig de saftigste resultater...
http://www.grillguru.dk/forum/viewtopic.php?f=81&t=43839&p=347247&hilit=reverse+sear#p347247
Mvh

SimonP
-- -- -- -- -- -- --


John Sahl
Øvet på Grillguru
Øvet på Grillguru
Indlæg: 81

Re: Waguy cuvette fra Steak-out .... What to do ?

Indlæg#3 » 11. maj 2017, 20:46

Low and slow på grillen, det bliver skide godt!
John Sahl
www.Autohenter.dk - Din importkonsulent..!

Brugeravatar

Sandholm
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 480

Re: Waguy cuvette fra Steak-out .... What to do ?

Indlæg#4 » 12. maj 2017, 08:34

Intervalstege den (der er flere indlæg herom hvis du søger på det)
Jeg har aldrig set / hørt om at skære en cuvette til bøffer. Dermed ikke sagt man ikke ka. :-)
I skal spise kødet samme nat, stegt over Ilden...
...I må ikke spise noget deraf råt eller kogt i vand, men kun stegt over ilden...


2. Mosebog 12:-8-9

Dm-mester i pp 2017 med bbq vikings .1%¤

Tilbage til "Hjælp til maden..."



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 16 gæster