michael1980 skrev:har hørt peking, dansk landand og dernæst mullard er dem med mest fedt og dermed mindst sandsynlighed for at blive tørre. berberie er den mest kødfulde
http://samvirke.dk/forbrug-mad/artikler ... levet.html
steenj skrev:Det må da være en dinosaur.
Torp Hedehusene skrev:steenj skrev:Det må da være en dinosaur.
Det tror jeg nu ikke jeg har kyllinger på + 3000 gram liggende i fryseren, og det er kyllinger de er slagtet da de var 18 uger.
.
John Davidsen skrev:Torp Hedehusene skrev:steenj skrev:Det må da være en dinosaur.
Det tror jeg nu ikke jeg har kyllinger på + 3000 gram liggende i fryseren, og det er kyllinger de er slagtet da de var 18 uger.
.
Torp, den vejer 4200 KG
nunni skrev:Hej scharstein
Vil du give lidt mere info?
Jeg tænker på ca tid og temperatur
Hviken temperatur havde anden til slut?
Tilbage til "Hjælp til maden..."
Brugere der læser dette forum: Google [Bot] og 22 gæster