Snyde med pulled pork

Hvor længe skal en oksefilet have? Kan man grille rodfrugter...? Spørg om hjælp til din grillmad & tilbehør her.

Emneforfatter
renepaulsen
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 30

Snyde med pulled pork

Indlæg#1 » 15. maj 2014, 13:51

Min far kommer til middag næste uge, da han har fødselsdag og min mor skal på lejrskole.
Han er glad for kød, så overvejer noget pulled pork (masser af det), men det er en hverdag.
Kan man snyde ved at give det de første mange timer i ovnen, og så de sidste 3 på grillen, og derved opnå den autentiske pp smag? Mht. røget smag mm

Brugeravatar

BertramGT
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1151

Re: Snyde med pulled pork

Indlæg#2 » 15. maj 2014, 14:19

Røgsmagen tilføres primært i den første del af tilberedningen / de første timer af tilberedningen.

Du kan uden tvivl godt få noget der smager af PP, men autentisk bliver det ikke. Hvis du selv blander rubben, kan du benytte røget paprika som en af ingredienserne. Det hjælper på smagen.
Lars - KCBS Certified BBQ Judge

Weber OTP 57 - Weber Smokey Joe Gold - Weber Go-Anywhere - Big Green Egg Large - Pizzeria Pronto

Brugeravatar

Luske
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 600

Re: Snyde med pulled pork

Indlæg#3 » 15. maj 2014, 14:29

Var det evt. En mulighed at starte i omvendt rækkefølge? Et par timer på grillen med røg, og så resten i ovnen?


Med venlig hilsen Claus

Sendt via tapatalk
MVH
Claus

Primo oval XL
WSM 57
OTG 57 m. rotesserie
Go anywhere
Weber Spirit E-320
KEB-ON

En sand dyreven tilbereder dyrene med respekt

Brugeravatar

KennC
Snart Superbruger
Snart Superbruger
Indlæg: 881

Re: Snyde med pulled pork

Indlæg#4 » 15. maj 2014, 14:35

Jeg ville lave den traditionelt i weekenden, smide den på køl og så genopvarme på dagen. Så får du den ægte pp smag og kvalitetetabet ved genopvarmning er yderst begrænset
Mvh Kenn

Weber Summit E-670
Primo Oval XL
Big Green Egg Mini
Big Green Egg MiniMax
Big Green Egg Large
Big Green Egg XL

Brugeravatar

Guruen
Administrator
Administrator
Indlæg: 10548
Kontakt:

Re: Snyde med pulled pork

Indlæg#5 » 15. maj 2014, 14:53

Enig kenn
KCBS certified BBQ judge
Stifter af Grillguru.dk, Dansk BBQ Rådgivning & Oplev Forskellen


Emneforfatter
renepaulsen
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 30

Re: Sv: Snyde med pulled pork

Indlæg#6 » 15. maj 2014, 15:27

Jeg overvejede netop at lave den i weekenden, men jeg er til gymnastikstævne hele weekenden, så det er heller ikke en mulighed :/
Og jeg har ikke tid til at stå og grille om morgenen.
Røgpaprika lyder som en god mulighed. Findes det mon i Bilka eller Kvickly?


Sunbao
Øvet på Grillguru
Øvet på Grillguru
Indlæg: 87

Re: Sv: Snyde med pulled pork

Indlæg#7 » 15. maj 2014, 16:22

renepaulsen skrev:Jeg overvejede netop at lave den i weekenden, men jeg er til gymnastikstævne hele weekenden, så det er heller ikke en mulighed :/
Og jeg har ikke tid til at stå og grille om morgenen.
Røgpaprika lyder som en god mulighed. Findes det mon i Bilka eller Kvickly?


fås billigst i Tiger ;)

Brugeravatar

BS_Sweden
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1855

Re: Snyde med pulled pork

Indlæg#8 » 15. maj 2014, 22:56

Pakkes den ind ved genopvarmning og er der andet at være obs på?
Brian

er der ikke for lidt remonce i?


Emneforfatter
renepaulsen
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 30

Re: Sv: Snyde med pulled pork

Indlæg#9 » 15. maj 2014, 23:40

Kvickly havde tilbud på krydderier, deriblandt smoked paprika. Så nu fik jeg lavet en (synes jeg selv) fantastisk rub! Det er første gang jeg bruger hvidløgspulver :)

Brugeravatar

scharstein
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1542
Kontakt:

Re: Snyde med pulled pork

Indlæg#10 » 16. maj 2014, 11:01

Hvad grill har du? Hvor bor du? Har du lavet det før?

Det blev spørgsmål i en rodet rækkefølge.... Det jeg tænker på, normalt giver man PP 16-24 timer, og så red et bare at sætte den over inden du går i seng og tage den ud når i skal spise - det har jeg gjort flere gange... Men tror også det har lidt betydning hvilken grill du har... Hvis du bor i nærheden af Gørding og du ikke har en WSM, Kamado, ProQ eller lign. Så kom forbi mig og lån min WSM, så skal jeg vise dig hvordan du sætter den op så det IKKE fejler med at sætte den over ved 22-24 tiden og i spiser omkring kl 18 - uden at kigge til den:-)

Ellers hvis der er en w57 eller lign. Så syntes jeg at jeg har set mange herinde der laver det derpå også over en længere periode uden bøvl...

Held og lykke med det :-)

/Michael
/Michael

- if possible - BBQ it!

*** Har kul fra Traekul.dk på lager - udlevering efter aftale ***


Emneforfatter
renepaulsen
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 30

Re: Sv: Snyde med pulled pork

Indlæg#11 » 18. maj 2014, 11:21

Jeg har en alm. W57, og har da lavet det et par gange. Jeg bor i Sønderborg.
Men det var da ellers et super tilbud! Wauw.

Tilbage til "Hjælp til maden..."



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 18 gæster