kokken81 skrev:Om sommeren kan man også bare ligge risten på græsplænen og nattens dug vil gøre abejdet for en;-) Forudsat, selvfølgelig, at det ikke er en møgbeskidt rist.
/Helle
WeberFreak skrev:Hej
Jørgen Leth er kommet med en genial løsning på dette problem.
Weberfreak
caero skrev:Jeg kan af uransaglige grunde ikke få Leths trick til at gøre mine riste bare en kende renere end farven sort. Aner ikke hvad jeg gør galt.
Jeg ruller sølvpapir rundtom hele risten (begge sider) undtagen de to håndtag. Lægger den tilbage over kullene og smider låget på at lader skidtet brænde.
Jeg ved ikke om jeg ikke er tålmodig nok (30 minuuters ventetid uden resultat) eller om der bare ikke er nok gang i grillen mere (omkring 230 grader celcius på termomerete i låget) når jeg forsøger mig. Men ren bliver den ikke.
Fatter ikke hvad jeg gør galt?
Skal det ligges tæt ind på risten eller bare ligge løst hen over?
WeberFreak skrev:
Metoden minder om pyrolyse, som findes i bageovne.
Hele processen tager fra indpakning til børstning max 5-10 minutter.
Mvh.
Weberfreak
Tilbage til "Hjælp til maden..."
Brugere der læser dette forum: Ingen og 99 gæster