Vildsvinekølle, udbenet, 2,2 kilo = hjælp

Hvor længe skal en oksefilet have? Kan man grille rodfrugter...? Spørg om hjælp til din grillmad & tilbehør her.

Emneforfatter
tummes
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 503
Kontakt:

Vildsvinekølle, udbenet, 2,2 kilo = hjælp

Indlæg#1 » 13. okt 2018, 13:17

Hej

Hvordan ville I tilberede sådan en, hvordan vil I krydre den og hvor lang tid skal den have i sousvide? Den vejer 2,2 kilo.

Temperatur, tid osv.

Mange tak

Mvh Thomas


Emneforfatter
tummes
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 503
Kontakt:

Re: Vildsvinekølle, udbenet, 2,2 kilo = hjælp

Indlæg#2 » 16. okt 2018, 11:55

Ingen hjælp?

Brugeravatar

Treblach
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1342

Re: Vildsvinekølle, udbenet, 2,2 kilo = hjælp

Indlæg#3 » 17. okt 2018, 16:45

Hvad jeg kan finde frem til.
En vildsvinekølle på 1200 gr kunne få ca 65° i 20 timer. Så måske skal du op på omkring 30 timer. Det har mere med tykkelsen at gøre, end som vægten.
Jeg ville sikkert salte med 1,8 til 2 % af kødets vægt i vakuum nogle dage inden SV.
Evt peber og hvidløgspulver efter smag. Evt lidt tørret timian.
Der vil sikkert komme flere forskellige bud på samme stykke.
/Albert
/Trebla ch [smilie=pdt_aliboronz_37.gif]

Tilbage til "Hjælp til maden..."



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 5 gæster