Opvarmning af pulled pork

Hvor længe skal en oksefilet have? Kan man grille rodfrugter...? Spørg om hjælp til din grillmad & tilbehør her.
Brugeravatar

Emneforfatter
KimVP
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 183

Opvarmning af pulled pork

Indlæg#1 » 15. jul 2017, 23:28

Spørgsmål.

Jeg har tilberedt tre nakkefileter til pulled pirk. De ligger nu, hele, i fryseren. De skal bruges på mandag til aftensmad til en fødselsdag. Jeg har læst, at de kan varmes i ovn/grill ved 130 grader i tre timer og være som, næsten, nylavede.

Er det virkelig tid nok? Skal de slet ikke tør inden opvarmning? Hvis det er ovn, går jeg ikke ud fra, at det skal være varmluft.

Har også en sous vide til rådighed, hvis det er nemmere.

Jeg vil helst ikke skuffe mine gæster og maden skal gerne være klar omkring halv syv.

What does a smart man do?
Weber Performer ø57
Char-Broil T-36G5
3i1 BBQ Smoker

Brugeravatar

Sandholm
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 438

Re: Opvarmning af pulled pork

Indlæg#2 » 16. jul 2017, 00:03

Hvis du har en sous vide til rådgighed ville jeg helt sikkert lune dem der. Selvom det ødelægger barken (har ikke selv sous vide)
I skal spise kødet samme nat, stegt over Ilden...
...I må ikke spise noget deraf råt eller kogt i vand, men kun stegt over ilden...


2. Mosebog 12:-8-9

Dm-mester i pp 2017 med bbq vikings .1%¤

Brugeravatar

Emneforfatter
KimVP
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 183

Re: Opvarmning af pulled pork

Indlæg#3 » 16. jul 2017, 12:57

Hvordan lyder det så med 88 grader i 6 timer, når det er direkte fra frost?
Weber Performer ø57
Char-Broil T-36G5
3i1 BBQ Smoker


PedeGrill
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 24

Re: Opvarmning af pulled pork

Indlæg#4 » 16. jul 2017, 14:15

For det første trækker jeg det altid imens det er friskt og lunt.

For det andet, så ville jeg tø dem op, pulle og brune/lune det i en bradepande med ekstra rub og æblejuicez

Brugeravatar

prause
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2683

Re: Opvarmning af pulled pork

Indlæg#5 » 17. jul 2017, 17:54

Det er jo ikke en souffle du laver, så du har god tid. Kom dem i hver sin foliebakke med staniol over samt æblejuice og smør. Start hellere for tidligt end for sent, for i folie ved lav varme (130 lyder fint) med væde og fedtstof, så betyder det ikke så meget med en time for meget.
Barken gav du køb på da du kom den i fryseren, men skidt med det - det smager super godt alligevel.
Where there's smoke... There's laughter.

Tilbage til "Hjælp til maden..."



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 26 gæster