Brisket eller pulled pork

Hvor længe skal en oksefilet have? Kan man grille rodfrugter...? Spørg om hjælp til din grillmad & tilbehør her.

Emneforfatter
Mthoger
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 112
Kontakt:

Brisket eller pulled pork

Indlæg#1 » 20. apr 2017, 17:35

Hejsa

Jeg skal have gutterne på besøg i weekenden. og har skaffet mig 2 store US biskets.
I forrige uge fik jeg min Primo Oval XL, med the works.

Jeg er nu i tvivl om jeg skal lave pulled pork eller om vi skal have bisket.
Hvis jeg skal lave bisket er jeg lidt i tvivl om fremgangsmåden på en Primo OVal og vil meget gerne have lidt hjælp :)
Hvis det bliver pulled pork, tænker jeg at følge guruens vejledning, men så skal jeg have handlet i dag, så de kan nå at trække med rub til i morgen.

håber på lidt hurtigt vejledning :)

Med venlig hilsen

Mthoger


hs64
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 138

Re: Brisket eller pulled pork

Indlæg#2 » 20. apr 2017, 17:44

Hej er jeg forkert på den
Pullede pork er lavet af nakke fillet fra Gris.
Brisket er oksespis bryst(oksekød) (ikke helt, men fra samme stykke fra koen).
Det er 2 gode retter, der dog kræver lidt tid at lave


Emneforfatter
Mthoger
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 112
Kontakt:

Re: Brisket eller pulled pork

Indlæg#3 » 20. apr 2017, 18:16

Det er korrekt, og jeg har lyst til at lave en af dem...
Bisket har jeg i fryseren, men er lidt usikker på hvordan jeg laver på Kamadoen.
Nakkefilet vil jeg købe, hvis valget falder på det, og følge gurus guide fra 2013.

Så hvilken ret vil i anbefale, og hvis bisket, hvordan skal den så laves :) ?

Brugeravatar

prause
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2648

Re: Brisket eller pulled pork

Indlæg#4 » 20. apr 2017, 20:33

Prøv evt at søg på Brisket her inde, det er mange indlæg eks:
viewtopic.php?f=43&t=43018&hilit=Brisket
Jeg ville i øvrigt lave PP det er en no-brainer, Brisket er lidt mere tricky.
Where there's smoke... There's laughter.


Emneforfatter
Mthoger
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 112
Kontakt:

Re: Brisket eller pulled pork

Indlæg#5 » 23. apr 2017, 11:23

prause skrev:Prøv evt at søg på Brisket her inde, det er mange indlæg eks:
viewtopic.php?f=43&t=43018&hilit=Brisket
Jeg ville i øvrigt lave PP det er en no-brainer, Brisket er lidt mere tricky.


Jeg endte med Brisket.
Den fik rub aftenen før, næste morgen kl 0700 blev dem lagt på kamado med en hel del røgtræ.
Jeg havde dog problemer med at få gang I de kul der lå være fra trækket I bunden af kamadoen.

Ligeledes steg temperaturen helt vild I starten I kødet, så jeg endte med at sætte begge D plader I, så kom der sku styr på det.

Kl 20 spiste vi, og det blev så super lækkert.

Brugeravatar

prause
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2648

Re: Brisket eller pulled pork

Indlæg#6 » 23. apr 2017, 14:17

Fedt at høre, måske kan du skrive noget mere detaljeret om tid, temperatur etc. Der er en anden bruger her inde der efterlyser hjælp netop til brisket.
Where there's smoke... There's laughter.

Tilbage til "Hjælp til maden..."



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 24 gæster