Lidt”populær mekanik” om marinering,

Hvor længe skal en oksefilet have? Kan man grille rodfrugter...? Spørg om hjælp til din grillmad & tilbehør her.
Brugeravatar

Emneforfatter
FSM
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 292

Lidt”populær mekanik” om marinering,

Indlæg#1 » 25. feb 2017, 18:13

Jeg har været i gang med at samle lidt ”populær mekanik” om marinering,
da det er en fantastisk måde at berige smagen af retter, men hvordan gør man?
Her er i store træk hvad jeg kom frem til.
Der er også nogle forslag på marinader vedhæftet
Marinader v.01.pdf
(1.75 MiB) Downloadet 543 gange


marinade4.jpg
Med venlig hilsen
Flemming
___________________________________
Stå i iskoldt vand til navlen i ½ time
Så ved du, om du vil giftes, eller om det er lidt uro i lænderne
W.C. Fields (1880-1946)


whoa
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 171

Re: Lidt”populær mekanik” om marinering,

Indlæg#2 » 25. feb 2017, 18:33

Kæft en lækker Guide og lækre billeder!! Tak for den

/insert clever or funny note here\

Brugeravatar

prause
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2504

Re: Lidt”populær mekanik” om marinering,

Indlæg#3 » 25. feb 2017, 18:44

Kære Flemming,
Takker mange gange for endnu et stykke gennemarbejdet litteratur.
Where there's smoke... There's laughter.

Brugeravatar

Emneforfatter
FSM
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 292

Re: Lidt”populær mekanik” om marinering,

Indlæg#4 » 25. feb 2017, 18:49

prause skrev:Kære Flemming,
Takker mange gange for endnu et stykke gennemarbejdet litteratur.


Selv tak.
Hvis nogen kan bruge det som Word fil, så send en mail
Med venlig hilsen
Flemming
___________________________________
Stå i iskoldt vand til navlen i ½ time
Så ved du, om du vil giftes, eller om det er lidt uro i lænderne
W.C. Fields (1880-1946)


trespasser
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 137

Re: Lidt”populær mekanik” om marinering,

Indlæg#5 » 26. feb 2017, 00:26

Det er intet mindre end smukt. .1%¤ .1%¤

Brugeravatar

michael1980
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 608
Kontakt:

Re: Lidt”populær mekanik” om marinering,

Indlæg#6 » 26. feb 2017, 10:48

rigtig flot arbejde. lækkert og informativt
DANCOOK KULGRILL Ø 58CM
CHARBROIL CB500 GASGRILL MED 4 BRÆNDERE
Q100

Brugeravatar

skaal-um
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2620
Kontakt:

Re: Lidt”populær mekanik” om marinering,

Indlæg#7 » 27. feb 2017, 15:36

.1%¤ .1%¤ .1%¤ x1
FINN

KEB-ON, OTG 57rotisserie, Go anywhere, Primo Kamado XL, Borniak 150 røgovn, bålgrill, BGE small, PKgrill, Iron Cast Lodge Grill, SAfire Cooker, SousVideMaster

http://www.skaal-um.dk

Brugeravatar

michael1980
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 608
Kontakt:

Re: Lidt”populær mekanik” om marinering,

Indlæg#8 » 27. feb 2017, 15:57

Jeg tillader mig lige at smide lidt filer jeg har på hvad der giver de forskellige smage. surt, sødt, salt, bittert og umami, samt krydderier der bruges i de forskellige køkkener.

ikke for at stjæle din shine, men for at samle dem et sted. håber det er ok ellers må vi lige få slettet mit opslag
Vedhæftede filer
smage.pdf
(286.9 KiB) Downloadet 102 gange
Ryge træs listen v03.pdf
(17.36 KiB) Downloadet 91 gange
krydderier i maden.pdf
(146.97 KiB) Downloadet 107 gange
Krydderier i de forskellige køkkener.pdf
(241.49 KiB) Downloadet 94 gange
DANCOOK KULGRILL Ø 58CM
CHARBROIL CB500 GASGRILL MED 4 BRÆNDERE
Q100

Brugeravatar

Fanoe
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 278

Re: Lidt”populær mekanik” om marinering,

Indlæg#9 » 27. feb 2017, 16:30

Takker til både Flemming og Michael :)
Jacob F.
Primo Oval XL

Brugeravatar

Junior66
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 141

Re: Lidt”populær mekanik” om marinering,

Indlæg#10 » 11. mar 2017, 11:18

Takker for et rigtig godt indlæg [smilie=pdt_aliboronz_37.gif]
Jimmy :-)

One-Touch® Platinum 57
Genesis E-310
Primo Oval Xl

Brugeravatar

Xang72
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1283

Re: Lidt”populær mekanik” om marinering,

Indlæg#11 » 12. mar 2017, 15:02

michael1980 skrev:Jeg tillader mig lige at smide lidt filer jeg har på hvad der giver de forskellige smage. surt, sødt, salt, bittert og umami, samt krydderier der bruges i de forskellige køkkener.

ikke for at stjæle din shine, men for at samle dem et sted. håber det er ok ellers må vi lige få slettet mit opslag

¨¨

Sjovt at se a min gamle ryge træs liste stadig lever .. :P
I love to eat, I love to cook, I love to eat what i cook
03 - OTG57
28/5-08 Performer - Solgt
23/4-09 Q320 LE - Solgt
23/8-09 Primo Oval Xl
25/6-13 Summit S450
05/9-13 100 Cm Artiforno lerovn

Brugeravatar

michael1980
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 608
Kontakt:

Re: Lidt”populær mekanik” om marinering,

Indlæg#12 » 16. mar 2017, 15:50

ja det gør de. de er rigtig flot lavet. er jo med lige at have de vigtigste info ved hånden.
DANCOOK KULGRILL Ø 58CM
CHARBROIL CB500 GASGRILL MED 4 BRÆNDERE
Q100

Tilbage til "Hjælp til maden..."



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 12 gæster

cron