Kun mig som har problemer?

Har du gode ideer, ris eller ros, så post dine ideer til os her...

Emneforfatter
MegaO
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1502

Kun mig som har problemer?

Indlæg#1 » 11. feb 2014, 17:50

Med GG på PC? :S

Der står "0" i "Vis nye indlæg" og når jeg går ind i "Portal" og vælger emnet "Endelig ordnetlig pizza" fx. så kommer der et billede af nogle nuggets, og et billede af brænderne i en Q300, desuden går billedet af brænderne igen, til sidst i Funktionsdesigns tråd om den nye BAC-ON?

Andre end mig der oplever dette??
BGE XL + Mini
Auplex Mini
Weber Smokey Joe 37 cm. m. 2-delt JBI Støbejernsrist.
Weber OTP 57 cm. x2
Weber Q100

At grille er ikke en hobby, men en livsstil ;)

Brugeravatar

Guruen
Administrator
Administrator
Indlæg: 10551
Kontakt:

Re: Kun mig som har problemer?

Indlæg#2 » 11. feb 2014, 18:35

Efter vores restore er der enkelte der har problemer med deres cache.

Nogle brugere oplever det du beskriver på 1 maskine, men ikke på andre i deres husstand.

Herfra kan jeg ikke genskabe det. Ej heller på ipad.

Mit råd er at logge ud fra grillguru. Luk din browser helt. Tømme din browsers cache og logge på igen.

Et andet issue er tapatalk, som ikke længere loader store billeder, der ikke er placeret inline.

Jeg følger naturligvis situationen.
KCBS certified BBQ judge
Stifter af Grillguru.dk, Dansk BBQ Rådgivning & Oplev Forskellen


Emneforfatter
MegaO
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1502

Re: Kun mig som har problemer?

Indlæg#3 » 11. feb 2014, 18:58

Okay.

Nu virker det umiddelbart igen på PC. :)
BGE XL + Mini
Auplex Mini
Weber Smokey Joe 37 cm. m. 2-delt JBI Støbejernsrist.
Weber OTP 57 cm. x2
Weber Q100

At grille er ikke en hobby, men en livsstil ;)

Tilbage til "Feedback til folkene bag Grillguru.dk"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 3 gæster