Grillgurus etiske regler, version 1.2

Læs venligst denne information...
Brugeravatar

Emneforfatter
holmer
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2296
Kontakt:

Grillgurus etiske regler, version 1.2

Indlæg#1 » 28. maj 2008, 16:53

Hej allesammen.

I forbindelse med vores navneskift har vi været henover vores etiske regler for at tilpasse dem vores nye navn. Samtidig strammer vi op med hensyn til salg på siden fra dags dato.


1. Som udgangspunkt er Grillguru.dk åben for alle. Admin teamet forbeholder sig retten til at vurdere, om enkelte brugere ikke kan indordne sig i det store fællesskab.

2. Hold en ordentlig tone, også i en eventuel diskussion. Vi kan, og skal, ikke altid være enige. Men vi skal vise respekt for andre holdninger. Husk at ikke alle er lige gode til at formulere sig. Dem er her også plads til. Med mindre skrivefejl/stavefejl er stærkt meningsforstyrrende, så undlad at kommentere det. Admins retter fejl efterhånden som de opdages.

3. Politiske debatter hører ikke hjemme på Grillguru.dk. Grillguru.dk er et mad og grillforum. Politik kan debatteres på de glimrende sider der findes på nettet med politik som interessepunkt.

4. Signatur. Links til hjemmesider er forbeholdt de særlige felter i brugerprofilen.
Ønskes link direkte i signatur, kan disse naturligvis indsættes, men Grillguru.dk admin team forbeholder sig retten til at slette dem.

5. Billeder med pornografisk islæt er ikke tilladt på Grillguru.dk. De bliver fjernet omgående og det kan medføre en advarsel i grovere eller gentagne tilfælde.

6. Det er ikke tilladt at have mere end en aktiv bruger pr. person på Grillguru.dk. Opdager vi at dette overtrædes, vil det ene brugernavn blive slettet og det andet brugernavn vil modtage en advarsel.

7. Copyright. Som udgangspunkt vil de billeder der lægges op på Grillguru.dk tilhøre den enkelte bruger. Dog kan der være tilfælde af konkurrencer eller lignende, hvor Grillguru.dk ønsker retten til billeder. Det vil så klart fremgå af konceptet for den enkelte konkurrence.

8. I tilfælde af overtrædelse af vores få, men vigtige regler, vil det medføre en påtale. Skulle dette ikke være nok, vil der komme en advarsel. Dernæst advarsel nr. 2 og sidst en udelukkelse fra Grillguru.dk.

9. Det vil til enhver tid være de siddende admins der foretager de enkelte vurderinger. Som udgangspunkt er beslutninger ikke til debat i de enkelte tråde, men efter behov kan admins kontaktes via privatbesked.

10. Grillguru.dk er åben for stort set al grilldebat. Men hvis man ønsker at debattere andre grillsider - eller indhold derpå -, forbeholder admins sig retten til at henvise debatten til disse sider. Indlæg med en udpræget nedladende tone vil blive slettet.

11. Grillguru.dk er en non-profit gratis side for alle grill elskere uden hensyn til mærker og trends. Teamet bag grillguru.dk forbeholder sig retten til at sælge reklame samt sponsorplads på siden til grill/mad relaterede interessenter, for at dække en del af omkostningerne af driften. Vi forbeholder os derfor retten til at afvise kommercielle indlæg, hvis ikke de er godkendt af team Grillguru.dk

12. Teamet bag Grillguru.dk finder pt. ikke tid til at forestå fællesindkøb/skaffe mængderabatter til sidens brugere på fast basis. Vi er ikke afvisende overfor, at seriøse kendte, brugere på siden vil forestå dette, men det kræver fra dags dato en henvendelse til team Grillguru.dk. Vi ønsker ikke at lægge navn til diverse problematikker og derfor skal der en godkendelse til først! Der skal jævnligt følges op på salgstråde og svares på spørgsmål, ellers bliver man afvist/lukket ned. (jævnligt bør være minimum 3-5 gange om ugen)

13. Grillguru.dk vokser og vokser. Vi har nu udvidet vores etiske regler, men stadig begrænset indholdet mest muligt. Vi forbeholder os derfor retten til at træde til og virke ”bestemmende”, hvis der skulle opstå forhold, vi på nuværende tidspunkt ikke har indflettet i vores etiske regler.

14. Husk! Det skal være sjov at grille og det skal være sjov at være på Grillguru.dk.


God grill.

Team Grillguru.dk
Senest rettet af holmer 28. maj 2008, 17:59, rettet i alt 1 gang.
.../holmer


Aastradsen
Bruger
Indlæg: 1270
Kontakt:

Indlæg#2 » 28. maj 2008, 18:51

Ordentlig smører med FAIR nok - håber jeg kan holde mig indenfor rammerne :D

Brugeravatar

ggf
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1617
Kontakt:

Indlæg#3 » 30. maj 2008, 22:27

fair fair ok rammen er sat :D
Med Venlig Hilsen

Jacob

Billede Billede

Vinder af udfordring nr 4. Bedste lam 2008


Mor Birthe
Deaktiveret bruger
Indlæg: 4059

Indlæg#4 » 31. maj 2008, 06:24

Det er dejligt, at I i Team Grillguru har lavet disse regler - de er da til at forstå.... :D
Mor Birthe
(Deaktiveret efter eget ønske 18.11.2008)


Bredal
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 227

Indlæg#5 » 17. jun 2008, 14:13

Jeg synes de regler I har sat op er fair, det er også godt at have dem på, selvom det ikke er hver dag brugerne læser dem, har først selv lige opdaget dem, men på denne måde er der ingen slinger i valsen om hvad man må & ikke må og hvem der bestemmer.

Gode regler

Hej
Morten

Brugeravatar

bjærge
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 9319
Kontakt:

Indlæg#6 » 17. jun 2008, 15:49

Jeg synes de regler I har sat op er fair, det er også godt at have dem på, selvom det ikke er hver dag brugerne læser dem, har først selv lige opdaget dem, men på denne måde er der ingen slinger i valsen om hvad man må & ikke må og hvem der bestemmer.

Gode regler

Det synes jeg også
Med venlig hilsen

Brugeravatar

TrineHG
Deaktiveret bruger
Indlæg: 3987
Kontakt:

Indlæg#7 » 6. jul 2008, 10:50

Nu er jeg ny her, men har fulgt sitet i lang tid, og ikke een eneste gang har jeg set bare optræk til "ufred" - virkelig et dejligt og sobert forum, med glade og hjælpsomme mennesker, der deler een fælles interesse.

Rigtig god søndag til jer alle. :-)
Trine :-)
Bruger deaktiveret efter eget ønske den 20.09.2011

Brugeravatar

Lennie
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1799

Indlæg#8 » 6. jul 2008, 12:27

Lige mine ord, altid et dejligt sted at besøge. Lutter rare, hjælpsomme mennesker.
Flot site, som man gladeligt anbefaler til andre.
Hilsen Åse

Weber One-Touch Deluxe (2011)
Weber One-Touch 57 (2007)
Weber Compact 47 (2000)
Smokey Joe Gold (2005) + JBI SJ Smoker (2009)
JBI Smoker og røgekit til OTG 57 (2009)

Tilbage til "Information fra Grillguru.dk"Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 3 gæster