Positive toner

Læs venligst denne information...
Brugeravatar

Emneforfatter
holmer
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2296
Kontakt:

Positive toner

Indlæg#1 » 1. mar 2008, 00:17

Positive toner og grill glæde er det der har kendetegnet dette forum fra start. På nær den sidste tid, så har det lykkedes ret godt. Hvis jeg må sige det.

Uanset hvad grunden er til den senere tids "negative" trend, så stopper det nu! Vi skal back to basic og vi skal koncentrere os om vores spidskompetancer. Grill, mad, hjælpsomhed og social hygge.

Udover vores etiske regler skal overholdes, så vil indlæg, der bærer præg af negative toner eller sætte denne side i dårligt lys blive slettet uden varsel fremover. Siden har Weberguru, en co-admin, samt en håndfuld dygtige redaktører der kan kontaktes via PM, såfremt man er utilfreds med noget. Så skal vi nok samle op, sætte iværk eller lægge det ud til debat/afstemning. Og det er helt frivilligt og gratis at logge ind.

Konstruktive indlæg, med eller uden løsningsforslag til forbedringer er selvfølgelig velkomne som altid.

Jeg er næppe den eneste der føler dette. Og nu er der meldt ud.

Kald det topstyring
Kald det cencur
Kald det kærlighed. :wink: (til WG)

God grill weekend til alle.
.../holmer


KimuSan^
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1525
Kontakt:

Indlæg#2 » 1. mar 2008, 00:19

HØRT!
WBQA - Danmarks største forening for grill entusiaster http://www.wbqa.dk/
Min blog om Grill og Køkken kokkerier : http://grillkokkerier.dk
Lav dine egne dryaged bøffer: http://meatlover.dk

Brugeravatar

Duborg
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2101

Indlæg#3 » 1. mar 2008, 00:25

Go ide,.. blev sq lidt ked, da jeg læste de indlæg.
Weberguru er en god portal, med en god tone, lad det blive ved det :D
Mvh. Duborg

Det tager tid, men det bliver godt...


knoltot
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 443

Indlæg#4 » 1. mar 2008, 00:25

jeg stemmer også i koret HØRT
M.V.H
Thomas Jørgensen

Brugeravatar

kamado
Redaktør
Redaktør
Indlæg: 4855

Indlæg#5 » 1. mar 2008, 00:26

precis Holmer!
keep on dancing!!

øhh jeg mener Q 'ing!! haha

Brugeravatar

Kimbi
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1832
Kontakt:

Indlæg#6 » 1. mar 2008, 00:29

Kunne ikke sige det meget bedre selv Holmer. Jeg er har for at dele af mine erfaringer og lære af andres. Jeg gider ikke sidde og læse om alt det negative, som folk føler i indlæg (send PM til redaktører eller admins). Hvis jeg vil være nedtrykt, så ser jeg TV-avisen eller ligende, jeg logger squ ikke ind på WG for det.
Der skal naturligvis være plads til, at man kan give sine meninger om grillmad til kende, men hvis man er utilfredse med redaktørs eller admins måde at håndtere tingene på, så send en PM til den/de relevante mennekser, og man vil få en forklaring på hvorfor der er handlet som gjort.
Det der er sket de sidste par dage, gavner på ingen måde WG.

Jeg fatter ikke hvor al den negativitet kommer fra... Jeg er dybt rystet. Hvis nogle af de indlæg der har været på det sidste, kom for et ½ år siden, da jeg blev medlem, tror jeg ikke jeg ville have meldt mig ind.

Så kan vi nu få en god tone som Holmer ber om, og fokusere på det vi alle brænder for... GRILL
God mad tager timer at lave, men kun minutter at fortære...

Kimbi

Billede

Weber Ranch Kettle
Weber Platinum
OTC 57
Go Anywhere
Q320
JBI Smoker


Mor Birthe
Deaktiveret bruger
Indlæg: 4059

Indlæg#7 » 1. mar 2008, 07:16

Jeg kan ikke være mere end enig i det der er blevet skrevet her :D

Rigtig god week-end til jer allesammen. :wink:
Mor Birthe
(Deaktiveret efter eget ønske 18.11.2008)


FnkyFrank
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 377

Indlæg#8 » 1. mar 2008, 07:21

Godt skrevet.

Der vil i et stort forum altid komme folk som er negative af natur. Tror faktisk ikek engang det er dem der har fundet herind men blot folk med dårligt humør.

Når der er nogen der er negative så er det eneste rigtige at ignorere dem. Ellers bliver der bare pisket en stemning op som ikke hører hjemme herinde.

Hvis i læser de negative tråde herinde starter de ikke specielt negative men når der så er flere der lige skal kommentere det lidt negative indlæg eskalerer det.

Håber det er ovre nu :-)
Mvh Frank, Bornholm
Weber Platinum 57, One Touch Silver 57, Go Anywhere, Q100, Q300

Brugeravatar

jetlar
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2635

Indlæg#9 » 1. mar 2008, 09:05

Lad os alle grille :D og hjælpe hinanden med det :wink:
mvh. Lars

2 stk. OTG 57, jbi mini forlænger og Juleforlænger m/adapter, termometer und den ganzen molevitten - samt en Primo Kamado Oval Junior

Brugeravatar

angus
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 4266

Indlæg#10 » 1. mar 2008, 09:08

jetlar skrev:Lad os alle grille :D og hjælpe hinanden med det :wink:


Det var en rigtig god ide :D

Her står den på ribbensteg i aften, så er der forhåbentlig til en sandwich til frokost i morgen :lol:
angus


Outdoorchef Montreux
Primo Kamado Oval XL
Tommerup Røger
Pizza ovn


Aastradsen
Bruger
Indlæg: 1270
Kontakt:

Indlæg#11 » 1. mar 2008, 09:08

Helt enig - hvilke negative indlæg? synes ellers jeg forsøger at læse alle!


Lucinda
Snart Superbruger
Snart Superbruger
Indlæg: 902
Kontakt:

Indlæg#12 » 1. mar 2008, 09:29

Det er helt rigtigt, nu vil jeg gerne blande mig i debatten.
Jeg bruger denne side, fordi jeg har lyst og fordi det interessere mig.
Både grillning og madlavning i det hele taget, jeg syntes at det er alletiders side.
Der er også derfor jeg ikke har deltaget i de negative tråde.
Jeg ER på denne side for at hygge mig, og for at lære.
Ellers ville jeg finde et andet sted... :roll:

I dag skal vi ud og spise, og det bliver med sikkerhed ikke noget fra grill.
Rigtig god-weekend.
Senest rettet af Lucinda 1. mar 2008, 11:01, rettet i alt 2 gange.
Hilsen Lucinda :-)

Deaktiveret efter eget ønske

Brugeravatar

jetlar
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2635

Indlæg#13 » 1. mar 2008, 10:23

angus skrev:
jetlar skrev:Lad os alle grille :D og hjælpe hinanden med det :wink:


Det var en rigtig god ide :D

Her står den på ribbensteg i aften, så er der forhåbentlig til en sandwich til frokost i morgen :lol:


...vi skal have rester af den grillede havørred fra igår, fik desværre ikke lige taget billeder af dyret :D
mvh. Lars

2 stk. OTG 57, jbi mini forlænger og Juleforlænger m/adapter, termometer und den ganzen molevitten - samt en Primo Kamado Oval Junior

Brugeravatar

Duborg
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2101

Indlæg#14 » 1. mar 2008, 10:29

jetlar skrev:
angus skrev:
jetlar skrev:Lad os alle grille :D og hjælpe hinanden med det :wink:


Det var en rigtig god ide :D

Her står den på ribbensteg i aften, så er der forhåbentlig til en sandwich til frokost i morgen :lol:


...vi skal have rester af den grillede havørred fra igår, fik desværre ikke lige taget billeder af dyret :D

Her står den på italiensk inspireret kamsteg med div tilbehør :D
Mvh. Duborg

Det tager tid, men det bliver godt...

Brugeravatar

topgun
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2783

Indlæg#15 » 1. mar 2008, 10:38

Her bliver det varmrøget svinemørbrad. Tilbehøret er ikke bestemt endnu
Michael
Low and slow, are the way to go. Sousvide Rocks...
Weber 57cm OTG (2001)
Weber Q120 (2007)
Kamado Oval Junior (2010-2012)
Weber Summit S-470 (2012)


Mor Birthe
Deaktiveret bruger
Indlæg: 4059

Indlæg#16 » 1. mar 2008, 11:09

Ville have lavet denne her http://www.grillguru.dk/forum/viewtopic ... highlight= :oops: Men det bliver i stedet til gode ben lavet i køkkenet da jeg stadig har en kat der er i fødsel og skal holde et vågen øje med hende.
Mor Birthe

(Deaktiveret efter eget ønske 18.11.2008)

Brugeravatar

larslyn
Snart Superbruger
Snart Superbruger
Indlæg: 875

Indlæg#17 » 1. mar 2008, 11:40

her står den på:
http://www.grillguru.dk/forum/viewtopic.php?t=1140
glæder mig til at prøve denne ret :savl2:


Mor Birthe
Deaktiveret bruger
Indlæg: 4059

Indlæg#18 » 1. mar 2008, 11:46

topgun skrev:Her bliver det varmrøget svinemørbrad. Tilbehøret er ikke bestemt endnu


Uha det lyder godt :savl2: :savl2: - den opskrift er også bare god 8)
Mor Birthe

(Deaktiveret efter eget ønske 18.11.2008)

Brugeravatar

Guruen
Administrator
Administrator
Indlæg: 10551
Kontakt:

Indlæg#19 » 1. mar 2008, 14:29

Hos os bliver det enten en steg af Hereford ko, eller koteletter skåret af nakkefilet marineret i BBQ-sauce...
KCBS certified BBQ judge
Stifter af Grillguru.dk, Dansk BBQ Rådgivning & Oplev Forskellen


FnkyFrank
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 377

Indlæg#20 » 1. mar 2008, 14:42

Her i huset står den på Pulled Pizza - eller bare pizza med pulled pork fyld...
Mvh Frank, Bornholm

Weber Platinum 57, One Touch Silver 57, Go Anywhere, Q100, Q300

Brugeravatar

kamado
Redaktør
Redaktør
Indlæg: 4855

Indlæg#21 » 1. mar 2008, 14:46

og her er det hjorte mørbrad MUMS --
vi får gæster ;-)

Brugeravatar

hypper
Øvet på Grillguru
Øvet på Grillguru
Indlæg: 74

Indlæg#22 » 1. mar 2008, 15:02

HØRT!! Det har været en lidt sur tid vi har været inde i. Så op på grillen igen.
/Anders

primo xl
Outdoorchef city
weber Go-Anywhere

Brugeravatar

Malle
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 740

Indlæg#23 » 1. mar 2008, 15:51

Her står den på koteletter i fad, naturligvis på Q300, for her blæser det en "halv pelikan".
Vores Q300 står i læ med tag over så det går nok. :shock:
Mvh. Malle
Billede

Brugeravatar

jørgen
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1189
Kontakt:

Indlæg#24 » 1. mar 2008, 16:22

her bliver det vind frikadeller og regnvands sovs hvis jeg skal uden for idag, nææ så hellere holde fruens føs'da en dag før og gå ud og spise. Der ligger nogle ganske udmærkede kinesiske restaranter lige i nærheden. Så hvis min søster ikke lider af JETLAG ( kom hjem efter 16 dage i Brasilien igår ) så kan hun da få lov til at køre

lol

Og så er jeg helt enige med alle herinde keep up the spirit og lad os grille sammen, med eller uden brandsår

jørgen
otg 57 - premium 57-wok indsats - bagesten - stege indsats og godt humør

Brugeravatar

angus
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 4266

Indlæg#25 » 1. mar 2008, 16:38

I dag er jeg glad for vores "grillhule" - men selv den store Kamado er længe om at blive klar i dag og den skal først bage et rugbrød før ribbenstegen kommer på :D
angus


Outdoorchef Montreux
Primo Kamado Oval XL
Tommerup Røger
Pizza ovn


knoltot
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 443

Indlæg#26 » 1. mar 2008, 17:24

vi skal over til naboen og have gule ærter..
M.V.H

Thomas Jørgensen

Brugeravatar

HAT
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 244

Indlæg#27 » 1. mar 2008, 17:33

Ja vi skal have rester fra igår nemlig - Grillet kalkunbryst med Orientalsk krydderi skorpe fra OTZ samt en god Portvinssovs.
MVH Henrik

Genesis E-330
Performer med gast. 57
One Touch Gold 57
Weber Go-Anywhere
JBI's jule forlænger

Brugeravatar

morfmir
Redaktør
Redaktør
Indlæg: 2981
Kontakt:

Indlæg#28 » 1. mar 2008, 17:57

Ikke for at prale ;-) men knægten og jeg har lavet frankfurtere her til eftermiddag. Så her står den på kold kartoffelsalat og pølser. En rigtig sommer menu i det "gode vejr" ;-)

/Thomas
Billede
Any society that would give up a little liberty to gain a little security will deserve neither and lose both.


ladybird
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 696
Kontakt:

Indlæg#29 » 1. mar 2008, 18:10

Her står den på gammeldags oksesteg, da det blæser for meget til at jeg gider grille. Vi har nemlig hverken læ eller overdækning.

Her har vi også lavet pølser - grillpølser med jalapeno
Mvh. Anette

OTG 57 cm grå limited edition aug 2007 med JBI-smoker
OTG 47 cm feb 2007 (øv 57cm kan ikke komme ind i campingvognen)
Smokey Joe Gold maj 2007 (picnic)
Q120 marts 2008

Brugeravatar

Chefen
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2456

Indlæg#30 » 1. mar 2008, 20:11

Her i hytten står den på fyldt svinemørbrad med rød pesto, Guruens hvedekerne salat og heldige kartofler.....uha det bliver godt.... :D
Anders

Brugeravatar

morfmir
Redaktør
Redaktør
Indlæg: 2981
Kontakt:

Indlæg#31 » 1. mar 2008, 21:14

Hej Anette

De grillpølser med jalapeno er det din egen opskrift eller er det en færdig blanding?

/Thomas
Billede
Any society that would give up a little liberty to gain a little security will deserve neither and lose both.

Brugeravatar

mgs
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1222

Indlæg#32 » 1. mar 2008, 21:21

hej jeg har købt tørret jalapeno hos ti krydderi der kan man bstille over nettet den ene spegedreng jeg er ved at røge lige nu er spækket med peber og jalapeno nam nam
__________________

/morten

R7 multirøgeovn
baker kuglegril
weber go any wer
Performer touch n´go
hotwok
Primo Kamado Rund

hmm gasgrill er det ikke bare en stor grillpande he he


ladybird
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 696
Kontakt:

Indlæg#33 » 1. mar 2008, 22:18

Hej Morfmir

Det er en blanding fra OTZ, da jeg er til den nemme løsning denne weekend. Det er min første portion pølser.
Mvh. Anette



OTG 57 cm grå limited edition aug 2007 med JBI-smoker

OTG 47 cm feb 2007 (øv 57cm kan ikke komme ind i campingvognen)

Smokey Joe Gold maj 2007 (picnic)

Q120 marts 2008

Brugeravatar

morfmir
Redaktør
Redaktør
Indlæg: 2981
Kontakt:

Indlæg#34 » 1. mar 2008, 22:33

ok. Den er også god, så er der jo ingen grund til at gøre det svære end højest nødvendigt.

Billede

Jeg tog de pølser som var lidt uens i størrelsen og stegte med det samme. Grillen er rigget til med røgvarer så det blev på panden i køkkenet i dag.

/Thomas
Billede
Any society that would give up a little liberty to gain a little security will deserve neither and lose both.

Tilbage til "Information fra Grillguru.dk"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 1 gæst