Tony Stone low/slow dag 2

Læs venligst denne information...
Brugeravatar

Emneforfatter
Guruen
Administrator
Administrator
Indlæg: 10552
Kontakt:

Tony Stone low/slow dag 2

Indlæg#1 » 19. maj 2013, 15:01

Så er

Kylling
Ribs
Pulled pork
Og brisket indleveret

Vi får svar indenfor 3 timer

Vi kunne gøre 1 ret meget bedre. En anden er en lotto kupon. Men vi har 2 vi er meget stolte af...

Jeg poster mere senere...
KCBS certified BBQ judge
Stifter af Grillguru.dk, Dansk BBQ Rådgivning & Oplev Forskellen

Brugeravatar

Søren C. Fischer
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 317
Kontakt:

Re: Tony Stone low/slow dag 2

Indlæg#2 » 19. maj 2013, 15:04

Vi krydser spændt fingre imens vi sidder og nyder at Monolith'en ligger klippestabilt på 95 grader her :-)
Søren C. Fischer
Opel Corsa 1.3 CDTI 95
Driftsvagt i Region Hovedstaden.
Og gift med Grill Nurse :-)
-----------------------------
Weber Mokey Joe + Weber Spirit E-310 + Monolith Kamado

Brugeravatar

topgun
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2783

Re: Tony Stone low/slow dag 2

Indlæg#3 » 19. maj 2013, 15:39

Nu du siger det, skal jeg vist lige have en kylling og af "brine" og så på spydet til noget low and slow rotering :)

Held og lykke
Michael
Low and slow, are the way to go. Sousvide Rocks...
Weber 57cm OTG (2001)
Weber Q120 (2007)
Kamado Oval Junior (2010-2012)
Weber Summit S-470 (2012)


prorege
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1551

Re: Tony Stone low/slow dag 2

Indlæg#4 » 19. maj 2013, 17:50

Guruen skrev:Så er

Kylling
Ribs
Pulled pork
Og brisket indleveret

Vi får svar indenfor 3 timer

Vi kunne gøre 1 ret meget bedre. En anden er en lotto kupon. Men vi har 2 vi er meget stolte af...

Jeg poster mere senere...


Held og lykke!!!

Er det KCBS dommere i dag?

Brugeravatar

KennC
Snart Superbruger
Snart Superbruger
Indlæg: 894

Re: Tony Stone low/slow dag 2

Indlæg#5 » 19. maj 2013, 22:54

Hvordan gik det ? Vi er spændt på at høre nyt ? :-D
Mvh Kenn

Weber Summit E-670
Primo Oval XL
Big Green Egg Mini
Big Green Egg MiniMax
Big Green Egg Large
Big Green Egg XL

Brugeravatar

Tibbil
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3577

Re: Tony Stone low/slow dag 2

Indlæg#6 » 19. maj 2013, 23:00

Der er ikke uploade score i nu

Brugeravatar

Emneforfatter
Guruen
Administrator
Administrator
Indlæg: 10552
Kontakt:

Re: Tony Stone low/slow dag 2

Indlæg#7 » 20. maj 2013, 01:17

Info kommer straks imorgen...
KCBS certified BBQ judge
Stifter af Grillguru.dk, Dansk BBQ Rådgivning & Oplev Forskellen

Brugeravatar

Emneforfatter
Guruen
Administrator
Administrator
Indlæg: 10552
Kontakt:

Re: Tony Stone low/slow dag 2

Indlæg#8 » 20. maj 2013, 10:15

Godmorgen!!!

Så har jeg fået lidt søvn efter en super fed weekend til Tony Stone Low Slow i Amsterdam

Dag 1 gik perfekt. Se denne video Pitmasterx har fået klippet sammen. Størstedelen er filmen på vores område:



Søndagen er nok én af de dage vi gerne vil glemme :-)

For første gang i holdets historie drillede udstyret. Vores 5 BGE Large og 1 BGEXL var nærmest umulige at kontrollerer rent temperaturmæssigt.
Vi havde plads lige ud til en sø, og den "gus" der drev ind fra søen om natten/morgenen påvirkede grillene rigtig meget.

Det skal ikke være en undskyldning!.

Vi lavede efter vores mening en fantastisk kylling - Det mente dommerne bare ikke :-)
Spareribs blev ok, og fik en middel placering
Pulled pork blev også ok, og fik en middel placering
Brisket var totalt fucked up, men sluttede med en placering lige udenfor top 10

Bland de 33 hold var Flaming Pig fra Sverige - de gjorde det fabelagtigt.
Don Marco vandt også en Top5 pris.

Vi må bare erkende, at vi pga problemer med vores udstyr ikke var bedre på dagen.

Derfor kigges der meget intenst på elektronik der kan styre grillene i sådanne tilfælde.
Det er lidt tosset at bruge så meget tid og så mange penge, for at blive bremset af problemer med at holde en BGE på en stabil temperatur.

Heldigvis ved vi hvor problemerne ligger, og hvor vi skal sætte ind.

Vi mødte mange fantastiske mennesker, og kom hjem med trofæer i 4 kategorier.

Så for os var Tony Stone 2013 en fantastisk oplevelse.

Ps. Vi er nu officielt det første hold tilmeldt til næste år :-)
KCBS certified BBQ judge
Stifter af Grillguru.dk, Dansk BBQ Rådgivning & Oplev Forskellen

Brugeravatar

Tibbil
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3577

Re: Tony Stone low/slow dag 2

Indlæg#9 » 20. maj 2013, 10:27

Guruen skrev:Godmorgen!!!

Så har jeg fået lidt søvn efter en super fed weekend til Tony Stone Low Slow i Amsterdam

Dag 1 gik perfekt. Se denne video Pitmasterx har fået klippet sammen. Størstedelen er filmen på vores område:



Søndagen er nok én af de dage vi gerne vil glemme :-)

For første gang i holdets historie drillede udstyret. Vores 5 BGE Large og 1 BGEXL var nærmest umulige at kontrollerer rent temperaturmæssigt.
Vi havde plads lige ud til en sø, og den "gus" der drev ind fra søen om natten/morgenen påvirkede grillene rigtig meget.

Det skal ikke være en undskyldning!.

Vi lavede efter vores mening en fantastisk kylling - Det mente dommerne bare ikke :-)
Spareribs blev ok, og fik en middel placering
Pulled pork blev også ok, og fik en middel placering
Brisket var totalt fucked up, men sluttede med en placering lige udenfor top 10

Bland de 33 hold var Flaming Pig fra Sverige - de gjorde det fabelagtigt.
Don Marco vandt også en Top5 pris.

Vi må bare erkende, at vi pga problemer med vores udstyr ikke var bedre på dagen.

Derfor kigges der meget intenst på elektronik der kan styre grillene i sådanne tilfælde.
Det er lidt tosset at bruge så meget tid og så mange penge, for at blive bremset af problemer med at holde en BGE på en stabil temperatur.

Heldigvis ved vi hvor problemerne ligger, og hvor vi skal sætte ind.

Vi mødte mange fantastiske mennesker, og kom hjem med trofæer i 4 kategorier.

Så for os var Tony Stone 2013 en fantastisk oplevelse.

Ps. Vi er nu officielt det første hold tilmeldt til næste år :-)


Lige et par ting , hvad var problemet med jeres Big green egg ? Mere hvis flere her i dk skulle opleve det samme , personlig har jeg haft et problem med at få min large ned under 100c et par gange , kommer der ikke en åben score jeg holder jo med 3 4 teams og vil gerne se hvordan de klare sig indenfor div kategori

Brugeravatar

gundersen
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2890
Kontakt:

Re: Tony Stone low/slow dag 2

Indlæg#10 » 20. maj 2013, 10:38

Pånær brisket kan du vist se dem her http://www.bbq-brethren.com/forum/showt ... p?t=161274
René - KCBS Certified BBQ Judge

Holdkaptajn på: Team Crazy Danes BBQ
Medejer af: JRgrillcatering.dk

Idashøj Cater Grill 1200 (2013)
Primo Kamado Rund (2011)
Primo Kamado XL Oval (2011)
Weber Genesis E-320 (2010)

Brugeravatar

Emneforfatter
Guruen
Administrator
Administrator
Indlæg: 10552
Kontakt:

Re: Tony Stone low/slow dag 2

Indlæg#11 » 20. maj 2013, 14:32

Jamen jeg har da brisket listen her...

IMG_1476.JPG
KCBS certified BBQ judge
Stifter af Grillguru.dk, Dansk BBQ Rådgivning & Oplev Forskellen

Brugeravatar

Emneforfatter
Guruen
Administrator
Administrator
Indlæg: 10552
Kontakt:

Re: Tony Stone low/slow dag 2

Indlæg#12 » 20. maj 2013, 15:24

Lige et par ting , hvad var problemet med jeres Big green egg ?


Hej Tibbil

Problemet var, at tågen fra søen gik ind over land hvor vi stod. Grillen blev kølet ned på bagsiden mod søen, og temperaturen i termometret hoppede 10-15 grader op og ned... De var umulige at styre. Selv Ralph de Kok der er professionel BGE demonstratør måtte kæmpe.

Så det var luftfugtigheden der drillede.

Hvis vi tog grillene indenfor i teltet var problemet løst. Men absolut ikke sundt :shock:

Vi klarede os super godt.

Vores 4. pladser om lørdagen gjorde, at vi blev "Best Dutch Team" i Burger, steak, kartoffelsalat og beans.
Men også Reserve Grand champion i Burger, steak, kartoffelsalat og beans.

Så problemerne dag 2 kan vi smile lidt af...
KCBS certified BBQ judge
Stifter af Grillguru.dk, Dansk BBQ Rådgivning & Oplev Forskellen

Brugeravatar

Tibbil
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3577

Re: Tony Stone low/slow dag 2

Indlæg#13 » 20. maj 2013, 16:34

Guruen skrev:
Lige et par ting , hvad var problemet med jeres Big green egg ?


Hej Tibbil

Problemet var, at tågen fra søen gik ind over land hvor vi stod. Grillen blev kølet ned på bagsiden mod søen, og temperaturen i termometret hoppede 10-15 grader op og ned... De var umulige at styre. Selv Ralph de Kok der er professionel BGE demonstratør måtte kæmpe.

Så det var luftfugtigheden der drillede.

Hvis vi tog grillene indenfor i teltet var problemet løst. Men absolut ikke sundt :shock:

Vi klarede os super godt.

Vores 4. pladser om lørdagen gjorde, at vi blev "Best Dutch Team" i Burger, steak, kartoffelsalat og beans.
Men også Reserve Grand champion i Burger, steak, kartoffelsalat og beans.

Så problemerne dag 2 kan vi smile lidt af...

Man tag afsted for at vinde så det er klart at sådan nået bare ikke må ske :-( når håber nu i får et wildcard alligevel og tillykke med nr 4 selv om man dybest inde gerne ville ha haft den sag nr 1 ikke :-D

Brugeravatar

Michael-TBSGrillshop
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3246
Kontakt:

Re: Tony Stone low/slow dag 2

Indlæg#14 » 20. maj 2013, 17:36

Wildcard er jo en mulighed, men der er jo også de Norske mesterskaber så et enkelt skud mere i bøssen er der jo ;-)

Men det er vildt med Ralph, jeg er jo meget uerfaren i BGE, spurgte han om hvordan indstillingen ca skulle være for at ramme 220 grader, ÅRHHH siger han og spørger hvornår skal du bruge den temp, kl 11 svare jeg, og med en total sikker hånd stiller han på top og bund spjæld og siger 10.45 har du de 220 hvis i ikke piller ved grillen OG DET PASSEDE SGU !!!! Så kender man sit udstyr,
Michael
Jeg har nu:
Primo og TBS kul, samt Stuff's, Nomex pakninger og Burner poser fra TBSgrillshop.dk på lager, klik her for at komme i shoppen
http://www.facebook.com/KcbsScandinavia.

Brugeravatar

Emneforfatter
Guruen
Administrator
Administrator
Indlæg: 10552
Kontakt:

Re: Tony Stone low/slow dag 2

Indlæg#15 » 20. maj 2013, 17:47

Han er +/- 2 grader korrekt. Altid...
KCBS certified BBQ judge
Stifter af Grillguru.dk, Dansk BBQ Rådgivning & Oplev Forskellen

Brugeravatar

Søren C. Fischer
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 317
Kontakt:

Re: Tony Stone low/slow dag 2

Indlæg#16 » 20. maj 2013, 17:53

Guruen skrev:Så problemerne dag 2 kan vi smile lidt af...

I har stensikkert gjort alt hvad i kunne, og så kan man ikke forvente mirakler når udefra kommende elementer driller :-)
Vi er jo hammerstolte af Jer :-)

Keep Up The Good Work :-)
Søren C. Fischer
Opel Corsa 1.3 CDTI 95
Driftsvagt i Region Hovedstaden.
Og gift med Grill Nurse :-)
-----------------------------
Weber Mokey Joe + Weber Spirit E-310 + Monolith Kamado

Brugeravatar

Michael-TBSGrillshop
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3246
Kontakt:

Re: Tony Stone low/slow dag 2

Indlæg#17 » 20. maj 2013, 18:08

Vi skal jo også huske på at ALLE hold der stiller op har gjort hvad de kunne for at vinde, så der er jo ikke noget der er givet på forhånd

Men kan da fortælle at dem der vandt i Brisket, faktisk ALDRIG have lavet en brisket før, og flere gange måtte have hjælp af andre hold for at få både grill og kød back on track, og det er jo den rigtige BBQ ånd !!
Og ja vi fik en lussing, men op på hesten igen og så bare se fremad

Men lørdagens resultat er der sgi ingen der kan tage fra os, alle 4 turn inns sad i skabet og tror selv at det er på smags profilen vi mister de sidste points, det kan vi desværre ikke se, da de blev dømt som WBQA, så vi kan 'kun' få den samlede score for hver ret

Og Fred skal have en STOR TAK for at bruge en dag på at få mig op i niveau på disciplinen burgerboller, efter min mening var de 100 % i skabet, også selv om at vi kæmpede med blæst, 15 graders varme, massere af fugt, og måtte hæve dejen i en bile der stod med fuld knald på kabine varmen, men når man er godt forberedt, så er der ko netop overskuddet til at finde alternative løsninger når elementerne ikke er med en ;-)
Michael
Jeg har nu:
Primo og TBS kul, samt Stuff's, Nomex pakninger og Burner poser fra TBSgrillshop.dk på lager, klik her for at komme i shoppen
http://www.facebook.com/KcbsScandinavia.

Tilbage til "Information fra Grillguru.dk"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 5 gæster