Så er
Kylling
Ribs
Pulled pork
Og brisket indleveret
Vi får svar indenfor 3 timer
Vi kunne gøre 1 ret meget bedre. En anden er en lotto kupon. Men vi har 2 vi er meget stolte af...
Jeg poster mere senere...
Guruen skrev:Så er
Kylling
Ribs
Pulled pork
Og brisket indleveret
Vi får svar indenfor 3 timer
Vi kunne gøre 1 ret meget bedre. En anden er en lotto kupon. Men vi har 2 vi er meget stolte af...
Jeg poster mere senere...
Guruen skrev:Godmorgen!!!
Så har jeg fået lidt søvn efter en super fed weekend til Tony Stone Low Slow i Amsterdam
Dag 1 gik perfekt. Se denne video Pitmasterx har fået klippet sammen. Størstedelen er filmen på vores område:
Søndagen er nok én af de dage vi gerne vil glemme
For første gang i holdets historie drillede udstyret. Vores 5 BGE Large og 1 BGEXL var nærmest umulige at kontrollerer rent temperaturmæssigt.
Vi havde plads lige ud til en sø, og den "gus" der drev ind fra søen om natten/morgenen påvirkede grillene rigtig meget.
Det skal ikke være en undskyldning!.
Vi lavede efter vores mening en fantastisk kylling - Det mente dommerne bare ikke
Spareribs blev ok, og fik en middel placering
Pulled pork blev også ok, og fik en middel placering
Brisket var totalt fucked up, men sluttede med en placering lige udenfor top 10
Bland de 33 hold var Flaming Pig fra Sverige - de gjorde det fabelagtigt.
Don Marco vandt også en Top5 pris.
Vi må bare erkende, at vi pga problemer med vores udstyr ikke var bedre på dagen.
Derfor kigges der meget intenst på elektronik der kan styre grillene i sådanne tilfælde.
Det er lidt tosset at bruge så meget tid og så mange penge, for at blive bremset af problemer med at holde en BGE på en stabil temperatur.
Heldigvis ved vi hvor problemerne ligger, og hvor vi skal sætte ind.
Vi mødte mange fantastiske mennesker, og kom hjem med trofæer i 4 kategorier.
Så for os var Tony Stone 2013 en fantastisk oplevelse.
Ps. Vi er nu officielt det første hold tilmeldt til næste år
Lige et par ting , hvad var problemet med jeres Big green egg ?
Guruen skrev:Lige et par ting , hvad var problemet med jeres Big green egg ?
Hej Tibbil
Problemet var, at tågen fra søen gik ind over land hvor vi stod. Grillen blev kølet ned på bagsiden mod søen, og temperaturen i termometret hoppede 10-15 grader op og ned... De var umulige at styre. Selv Ralph de Kok der er professionel BGE demonstratør måtte kæmpe.
Så det var luftfugtigheden der drillede.
Hvis vi tog grillene indenfor i teltet var problemet løst. Men absolut ikke sundt![]()
Vi klarede os super godt.
Vores 4. pladser om lørdagen gjorde, at vi blev "Best Dutch Team" i Burger, steak, kartoffelsalat og beans.
Men også Reserve Grand champion i Burger, steak, kartoffelsalat og beans.
Så problemerne dag 2 kan vi smile lidt af...
Guruen skrev:Så problemerne dag 2 kan vi smile lidt af...
Tilbage til "Information fra Grillguru.dk"
Brugere der læser dette forum: Ingen og 2 gæster