Side 2 af 2

Re: Grillguru.dk/Guruen på DR1

: 7. maj 2011, 14:36
af SukkerFri
Smid evt. klippet på youtube? Jeg kan godt gøre det for dig, men synes da selv at du skal :)

Og rigtig god madlavning du fik præsenteret der.

Re: Grillguru.dk/Guruen på DR1

: 7. maj 2011, 14:38
af Guruen
Af en eller anden årsag vil youtube kun vise 1 minut og 27 sekunder af programmet. Har forsøgt at lægge klippet op 2 gange...

Kan også ses i denne player:

http://www.deaftv.dk/forside/video-sogn ... deo_id=276

Re: Grillguru.dk/Guruen på DR1

: 7. maj 2011, 14:44
af TrineHG
Aie, hvor var det bare for godt .1%¤ Du brænder da lige igennem på skærmen, Guru :P Stille og roligt, og helt klart dedikeret til grill-sporten, forklarer du, så selv en nybegynder vil forstå tingene. Jeg glemte helt at kigge på "tolken", lige med undtagelse af, når jeg forstod hun var ved at "savle" over maden :lol:

Hvis man ikke har den player installeret, som de enkelte links påbyder, kan det ses direkte her - ca. 26 minutter inde i programmet starter det:

http://www.dr.dk/NU/player/#/tidens-tegn/8511

Re: Grillguru.dk/Guruen på DR1

: 7. maj 2011, 14:49
af Tibbil
Den måde du lavet flæsk på skal jeg ha afprøvet, hvor lang tid gav du dem på indirekte ??

Re: Grillguru.dk/Guruen på DR1

: 7. maj 2011, 14:54
af annegrethe
Supergodt gået, det klarede du virkeligt flot!
Jeg så udsendelsen som om, at den i høj grad henvendte sig til nye inden for "faget", derfor var det en god og flot gennemgang af de forskellige grilltyper og optænding, samt de muligheder der er for at tilberede de forskellige kødtyper.
Kunne godt lide din kommentar om at have seperat grillværktøj til rå og stegt kød, men jeg forstår ikke rigtigt at du lagde lågene på jorden når du grillede – ja, jeg ved godt at grillene bliver meget varme, men jeg mener det er god praksis ikke at forurene tingene der bruges til madlavning.

Re: Grillguru.dk/Guruen på DR1

: 7. maj 2011, 14:58
af poulw
Er i fuld gang med download så jeg kan følge lidt med i dagens højdepunkt i DK, men downloaden går utroligt langsomt (45KB/sek) så der er stadig 45 min ventetid - og klokken er nu 23.
Det ser ud til at blive en natteforestilling i aften, men jeg kan da ikke vente med at se indslaget til i morgen 8)

Re: Grillguru.dk/Guruen på DR1

: 7. maj 2011, 15:09
af MiNo
Super indlæg (og tak til upload af MP4 filen). Ville dog ønske den ikke var i '3D' :-)

Re: Grillguru.dk/Guruen på DR1

: 7. maj 2011, 15:20
af NeuroBrain
Godt gået.

Så kan det kun være et spørgsmål om tid, før du har dit eget program...

Re: Grillguru.dk/Guruen på DR1

: 7. maj 2011, 15:35
af Tibbil
Glemte helt et tak til Guruen, det koste så lige 500 kr at se på dig.

Nu vil fruen også ha 2 sæt grillbestik, et til rå og et til færdig :lol: :lol: :lol: :lol:

Re: Grillguru.dk/Guruen på DR1

: 7. maj 2011, 15:59
af SukkerFri
Tibbil skrev:Glemte helt et tak til Guruen, det koste så lige 500 kr at se på dig.

Nu vil fruen også ha 2 sæt grillbestik, et til rå og et til færdig :lol: :lol: :lol: :lol:

Samme her, bare omvendt :) Det er mig der vil have to sæt, men hun siger "brug en gaffel når det skal af grillen igen så... eller vask det". Den er jo lidt svær at argumentere imod :)

Re: Grillguru.dk/Guruen på DR1

: 7. maj 2011, 17:06
af jørgen
Fedt indsalg og så vil jeg lige komme med et stort tak til Yousee som gør det muligt for mig at se et program som man ikke fik set eller optaget - kom hjem kl. 1500 og fandt det stykke papir hvor der stod husk at optag løradg kl.12:10 - 13:10 men hvem fik ikke gjort dette. skal lige sige at kl. da var ikke meget mere end 0425 om morgenen - skal møde kl. 0600.
så jeg glemte det :oops: :oops: :oops:
jørgen
ps. har set programmet nu

Re: Grillguru.dk/Guruen på DR1

: 7. maj 2011, 17:19
af SukkerFri
Hvad er det for en grillstarter du viser på filmen? Den ser lidt tyndere/smallere ud end f.eks. Webers. Jeg synes nogle gange at Webers, som jeg selv har, er lidt for bred, når jeg ikke skal tænde for mange briketter af gangen nemlig.

Re: Grillguru.dk/Guruen på DR1

: 7. maj 2011, 17:40
af lractbird
Knaldhamrende god lille udsendelse, den viser lige det som det handler om, nemlig glæden ved at grille, og virkelig seriøs gennemgang af mange forskellige grilltyper uden at nedgøre nogen af dem, eller favorisere nogen. Flot. Godt gået Guru. :-D

Re: Grillguru.dk/Guruen på DR1

: 7. maj 2011, 18:14
af Guruen
SukkerFri skrev:Hvad er det for en grillstarter du viser på filmen? Den ser lidt tyndere/smallere ud end f.eks. Webers. Jeg synes nogle gange at Webers, som jeg selv har, er lidt for bred, når jeg ikke skal tænde for mange briketter af gangen nemlig.


Det er grillstarteren fra Heat Beads.

Jeg synes den er genial, idet den har en indsnævring i toppen der giver et rigtig godt træk.

Basen den står på er ligeledes genial hvis man (som mig) går med bare fødder om sommeren... For h..... hvor jeg mange gange har trådt på et lille stykke glødende kul...

Fandt lige dette sammenligningsfoto på nettet:

Udklip.JPG

Re: Grillguru.dk/Guruen på DR1

: 7. maj 2011, 18:32
af SukkerFri
Tak for info der.

Jeg tænder altid min grillstarter oppe i grillen. Så har jeg ingen varme kul på fliserne :)

Jeg bruger så en skål med en sjat sprit i, så mit optændning falder ikke gennem kulristen, som hvis man f.eks. bruger de små hvide plastik dimser, eller de der blokke.

Re: Grillguru.dk/Guruen på DR1

: 8. maj 2011, 00:50
af Wind Diesel
Ja, så lukkede dropbox for adgangen til min mp4 fil grundet "excessive traffic" - Så mit link fjernes nu :-)

Re: Grillguru.dk/Guruen på DR1

: 8. maj 2011, 02:56
af soele
.1%¤ SUPER indslag .1%¤ så er der vist ingen tvivl om hvorfor du hedder Guruen. :-D

Re: Grillguru.dk/Guruen på DR1

: 8. maj 2011, 08:19
af Guruen


Med hjælp fra Fru Knotten fik vi nu lagt videoen på Youtube...

Re: Grillguru.dk/Guruen på DR1

: 8. maj 2011, 08:23
af Fru knotten
Perfekt .1%¤

Man er velkommen til at skrive en lille kommentar ved filmen på YouTube....

Re: Grillguru.dk/Guruen på DR1

: 8. maj 2011, 08:24
af Guruen
soele skrev:.1%¤ SUPER indslag .1%¤ så er der vist ingen tvivl om hvorfor du hedder Guruen. :-D


Det sværeste på selve dagen var rent faktisk selve tidsplanen.

Tv-folket skulle komme kl. 11.00, men skød det til 12.00 pga overskyet vejr.

Kl. 12.00 klarede vejret op.

Men de roterede kylllinger og flæskestegen skulle jo times, så de var klar til "fotografering".

...Og de var jo planlagt til kl. 11.00...

Så maden og temperaturen skulle lige justeres... Det var næsten det mest stressende...