Fredstone Pizza Workshop

Skriv her, hvis du har set et godt tilbud du vil dele med andre...
Brugeravatar

Emneforfatter
Michael-TBSGrillshop
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3239
Kontakt:

Fredstone Pizza Workshop

Indlæg#1 » 5. jan 2017, 15:38

Fredstone Pizza Workshop
Lørdag d.28. januar hos TBSgrillshop i Brørup
Tidspunkt: 11.00 – 15.00
Sted: Esbjergvej 73, 6650 Brørup (Ved OK tanken)
Instruktør: Frederik Strømgaard Sørensen (Fredstone)

Til denne workshop vil du komme til at stifte bekendtskab med pizza bagning på Primo Ceramic grill, Kuglegrill og Gasgrill. Alle grillerne er selvfølgelig udstyret med Fredstone pizzasten.

Workshoppen vil omhandle:
• Alle kommer som min selv lave 2 pizzaer, naturligvis under kyndig vejledning af Frederik fra Fredstone.
• Hvad er særligt vigtigt, når vi køber mel og hvilke meltyper er gode til pizzadeje.
• Æltning af dej(e) (Her & Nu dejen, Koldhævet dej)
• Hvad er en dejprøve og hvordan laves den.
• Hvornår er dejen æltet tilstrækkelig.
• Opstramning af en dej.
• Hæve/ligge/hviletider.
• Udformning af en pizza.
• Pizza-topping/ingredienser til den perfekte pizza.
• Hvordan ”skovler” vi en pizza op på pizzaspaden
• Hvordan håndterer vi pizzaen i grillen.
• Alt om temperatur i de forskellige grill.
• Alt om afbagning af pizza.
• Alt om opsætning af grillen til pizza.
• Efter kurset er der naturligvis fuld support til samtlige kursister.
• Der vil blive brugt en koldhævet dej som er lavet dagen før samt en her og nu dej som bliver lavet på stedet
• I skal også være velkommen til selv at tage noget specielt med hvis i ønsker dette på jeres pizza

Prisen bliver 495,00 kr. pr. deltager.
Kurset afholdes ved min. 10 deltagere, Max. 15 deltagere


Link til til tilmelding: https://goo.gl/JLHzhp

TBSgrillshop er vært med Kaffe, The, Øl og Vand

Særlige tilbud på dagen til alle kursister
Alle Fredstone produkter -20%
Kvalitets trækul eller BBQ Gastro trækul -20%

15871220_10211679807130238_171481014_n.jpg
Michael
Jeg har nu:
Primo og TBS kul, samt Stuff's, Nomex pakninger og Burner poser fra TBSgrillshop.dk på lager, klik her for at komme i shoppen
http://www.facebook.com/KcbsScandinavia.

Brugeravatar

jv31
Snart Superbruger
Snart Superbruger
Indlæg: 811

Re: Fredstone Pizza Workshop

Indlæg#2 » 5. jan 2017, 20:34

Så er knægten og jeg tilmeldt :-D
Mvh Jesper

Nu med BGE Mini,Kamado xl oval,Emperors Grill kamado og hjemmebygget grill til helstegt pattegris....



Lager af trækul fra www.traekul.dk/ send pb eller mail for afhentning.

Brugeravatar

Emneforfatter
Michael-TBSGrillshop
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3239
Kontakt:

Re: Fredstone Pizza Workshop

Indlæg#3 » 5. jan 2017, 21:11

jv31 skrev:Så er knægten og jeg tilmeldt :-D


Og det er modtaget og du burde have en bekræftigelse på det, glæder os til at se jer :-)



Sent from my iPhone using Tapatalk
Michael
Jeg har nu:
Primo og TBS kul, samt Stuff's, Nomex pakninger og Burner poser fra TBSgrillshop.dk på lager, klik her for at komme i shoppen
http://www.facebook.com/KcbsScandinavia.

Brugeravatar

Sandholm
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 317

Re: Fredstone Pizza Workshop

Indlæg#4 » 6. jan 2017, 15:21

Tilmelder mig nu! Sønnen er blevet afsat ved sin bedstefar.
I skal spise kødet samme nat, stegt over Ilden...
...I må ikke spise noget deraf råt eller kogt i vand, men kun stegt over ilden...


2. Mosebog 12:-8-9

Brugeravatar

Emneforfatter
Michael-TBSGrillshop
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3239
Kontakt:

Re: Fredstone Pizza Workshop

Indlæg#5 » 6. jan 2017, 15:26

Ser frem til at møde dig, og er sikker på at alle deltagerne får en super dag


Sent from my iPhone using Tapatalk
Michael
Jeg har nu:
Primo og TBS kul, samt Stuff's, Nomex pakninger og Burner poser fra TBSgrillshop.dk på lager, klik her for at komme i shoppen
http://www.facebook.com/KcbsScandinavia.

Brugeravatar

Christian1986
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 285

Re: Fredstone Pizza Workshop

Indlæg#6 » 9. jan 2017, 18:47

Så er jeg også tilmeldt. :-)

Brugeravatar

Emneforfatter
Michael-TBSGrillshop
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3239
Kontakt:

Re: Fredstone Pizza Workshop

Indlæg#7 » 9. jan 2017, 18:49

Det er super, så skal vi lige have fyldt de sidste pladser :)


Sent from my iPhone using Tapatalk
Michael
Jeg har nu:
Primo og TBS kul, samt Stuff's, Nomex pakninger og Burner poser fra TBSgrillshop.dk på lager, klik her for at komme i shoppen
http://www.facebook.com/KcbsScandinavia.


Stokholm1000
Øvet på Grillguru
Øvet på Grillguru
Indlæg: 83

Re: Fredstone Pizza Workshop

Indlæg#8 » 10. jan 2017, 10:54

Så er jeg også tilmeldt .1%¤
Hilsen Jens :bubble:

Brugeravatar

Emneforfatter
Michael-TBSGrillshop
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3239
Kontakt:

Re: Fredstone Pizza Workshop

Indlæg#9 » 12. jan 2017, 13:57

Det går jo fantastisk med tilmeldingerne, så er der nogen der sidder og trækker den, så er det ed at komme ud af busken og få sikret sig en af de sidste pladser :-)

Boemsen´s BBQ som er den danske distributør af SpiceBar krydderierne kommer også lørdag den 28 januar, med en fremvisning og prøvesmagning af sortimentet og mon ikke der sniger sig et tilbud ind her også.

Sven siger at han selvfølgelig vil have 1 stk Pizza krydderi med til alle deltagere på workshoppen, det takker vi på forhånd for

pizza.jpg
pizza.jpg (19.02 KiB) Vist 2883 gange
Michael
Jeg har nu:
Primo og TBS kul, samt Stuff's, Nomex pakninger og Burner poser fra TBSgrillshop.dk på lager, klik her for at komme i shoppen
http://www.facebook.com/KcbsScandinavia.


CraweN
Øvet på Grillguru
Øvet på Grillguru
Indlæg: 68

Re: Fredstone Pizza Workshop

Indlæg#10 » 12. jan 2017, 15:47

Så er jeg også tilmeldt [smilie=bluecolorz5_pdt_16.gif]

Brugeravatar

jv31
Snart Superbruger
Snart Superbruger
Indlæg: 811

Re: Fredstone Pizza Workshop

Indlæg#11 » 12. jan 2017, 16:35

Så nuppede jeg lige en plads mere så vi kommer 3 mand :-D
Mvh Jesper

Nu med BGE Mini,Kamado xl oval,Emperors Grill kamado og hjemmebygget grill til helstegt pattegris....



Lager af trækul fra www.traekul.dk/ send pb eller mail for afhentning.

Brugeravatar

Emneforfatter
Michael-TBSGrillshop
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3239
Kontakt:

Re: Fredstone Pizza Workshop

Indlæg#12 » 12. jan 2017, 16:40

Jesper !!!
det er bare super, den er modtaget og noteret, så nu er vi på de minimum 10 tilmeldte og workshoppen bliver afholdt :-)
Michael
Jeg har nu:
Primo og TBS kul, samt Stuff's, Nomex pakninger og Burner poser fra TBSgrillshop.dk på lager, klik her for at komme i shoppen
http://www.facebook.com/KcbsScandinavia.

Brugeravatar

Emneforfatter
Michael-TBSGrillshop
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3239
Kontakt:

Re: Fredstone Pizza Workshop

Indlæg#13 » 12. jan 2017, 16:40

Så er der tilmelding nummer 10 tilmeldt workshoppen den 28. januar, så skal du også med, så er det ved at være med at komme til tasterne for at sikre dig en af de sidste 5 pladser

link: https://goo.gl/JLHzhp

number10-6.jpg
number10-6.jpg (129.35 KiB) Vist 2831 gange
Michael
Jeg har nu:
Primo og TBS kul, samt Stuff's, Nomex pakninger og Burner poser fra TBSgrillshop.dk på lager, klik her for at komme i shoppen
http://www.facebook.com/KcbsScandinavia.


CraweN
Øvet på Grillguru
Øvet på Grillguru
Indlæg: 68

Re: Fredstone Pizza Workshop

Indlæg#14 » 26. jan 2017, 12:01

Hvordan kommer kurset til at forløbe, møder vi op d. 28 i brørup med en kvittering i hånden ? :-D

Brugeravatar

Emneforfatter
Michael-TBSGrillshop
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3239
Kontakt:

Re: Fredstone Pizza Workshop

Indlæg#15 » 26. jan 2017, 12:11

CraweN
Der kommer en mail ud til alle tilmeldte senere i dag :-)


Sent from my iPhone using Tapatalk
Michael
Jeg har nu:
Primo og TBS kul, samt Stuff's, Nomex pakninger og Burner poser fra TBSgrillshop.dk på lager, klik her for at komme i shoppen
http://www.facebook.com/KcbsScandinavia.


CraweN
Øvet på Grillguru
Øvet på Grillguru
Indlæg: 68

Re: Fredstone Pizza Workshop

Indlæg#16 » 27. jan 2017, 18:03

halløj.

Jeg har endnu ikke modtaget den mail. :-(

Brugeravatar

Emneforfatter
Michael-TBSGrillshop
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3239
Kontakt:

Re: Fredstone Pizza Workshop

Indlæg#17 » 27. jan 2017, 18:22

Smid mig lige din mail adresse så sørger jeg for den kommer afsted, men du er sikker på den ikke ligger i spamfolderen, eller hvis du er tilmeldt sammen med en anden, så er det til den mail der er sendt


Sent from my iPhone using Tapatalk
Michael
Jeg har nu:
Primo og TBS kul, samt Stuff's, Nomex pakninger og Burner poser fra TBSgrillshop.dk på lager, klik her for at komme i shoppen
http://www.facebook.com/KcbsScandinavia.


CraweN
Øvet på Grillguru
Øvet på Grillguru
Indlæg: 68

Re: Fredstone Pizza Workshop

Indlæg#18 » 27. jan 2017, 19:04

Michael-TBSGrillshop skrev:Smid mig lige din mail adresse så sørger jeg for den kommer afsted, men du er sikker på den ikke ligger i spamfolderen, eller hvis du er tilmeldt sammen med en anden, så er det til den mail der er sendt


Sent from my iPhone using Tapatalk



sender lige en PM, kan ikke afvise at jeg er kommet til at slette den. Tror det dog ikke :)

Brugeravatar

Christian1986
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 285

Re: Fredstone Pizza Workshop

Indlæg#19 » 28. jan 2017, 21:11

Tak for et super godt arrangement - Fred er virkelig en dygtig underviser... .1%¤

Den lokale Bilka havde tilfældigvis noget Manitoba-mel på hylderne:

IMG_0272.jpg
IMG_0272.jpg (343.72 KiB) Vist 2316 gange


Kolddejen er derfor allerede lagt i køleskabet til i morgen (efter at have æltet den ca. 15 gange længere, end jeg normalt ville gøre)... :-)

Jeg kunne ikke finde en plastikpose stor nok - så det blev en kombo af en plastikpose og husholdningsfilm:

IMG_0271.jpg
IMG_0271.jpg (388.39 KiB) Vist 2316 gange


styrmand
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 713

Re: Fredstone Pizza Workshop

Indlæg#20 » 29. jan 2017, 08:03

Christian så kom over til mig og hent et par store poser næste gang :-)
Henrik

Brugeravatar

Fred
Redaktør
Redaktør
Indlæg: 3972
Kontakt:

Re: Fredstone Pizza Workshop

Indlæg#21 » 29. jan 2017, 09:57

Kære ALLE deltager på kurset.

Også herfra stor tak for en fantastisk god dag hos TBSGgrillshop, altid super dejlig når humøret og spørgelysten er helt i top - og at vi samtidig fik kreeret nogle super gode pizzaer.
Super godt gået allesammen. .1%¤

Stor tak til Stig og Michael for initiativet, det var super godt "skruet" sammen. .1%¤

Stor tak til Svend fra Boemsen's BBC for fremvisning, råd og vejledning af dine lækrer krydderier. .1%¤
Frederik

Besøg Fredstone.dk

"Resultater opnås når virkelystne mennesker samarbejder"

Billede

Brugeravatar

Fred
Redaktør
Redaktør
Indlæg: 3972
Kontakt:

Re: Fredstone Pizza Workshop

Indlæg#22 » 29. jan 2017, 10:38

Christian1986 skrev:Tak for et super godt arrangement - Fred er virkelig en dygtig underviser... .1%¤

Den lokale Bilka havde tilfældigvis noget Manitoba-mel på hylderne:

IMG_0272.jpg


Kolddejen er derfor allerede lagt i køleskabet til i morgen (efter at have æltet den ca. 15 gange længere, end jeg normalt ville gøre)... :-)

Jeg kunne ikke finde en plastikpose stor nok - så det blev en kombo af en plastikpose og husholdningsfilm:

IMG_0271.jpg


Hej Christian

Super flot, at du allerede er igang. .1%¤
Frederik

Besøg Fredstone.dk

"Resultater opnås når virkelystne mennesker samarbejder"

Billede

Brugeravatar

Christian1986
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 285

Re: Fredstone Pizza Workshop

Indlæg#23 » 29. jan 2017, 11:32

@Styrmand - det vil jeg gøre :-)
@Fred - tak, jeg ligger lidt billeder op i aften af resultatet. :-)

Brugeravatar

Sandholm
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 317

Re: Fredstone Pizza Workshop

Indlæg#24 » 29. jan 2017, 15:24

Ja man ska da ha pizza dagen efter sådan en omgang. Denne er håndeltet, men bjørnen er bestilt ;-) (skousen havde en demomodel der ikke havde været brugt, til 5.600 - det synes jeg var "billigt")
IMG_2103.JPG
I skal spise kødet samme nat, stegt over Ilden...
...I må ikke spise noget deraf råt eller kogt i vand, men kun stegt over ilden...


2. Mosebog 12:-8-9

Brugeravatar

Christian1986
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 285

Re: Fredstone Pizza Workshop

Indlæg#25 » 29. jan 2017, 20:45

Sandholm skrev:Ja man ska da ha pizza dagen efter sådan en omgang. Denne er håndeltet, men bjørnen er bestilt ;-) (skousen havde en demomodel der ikke havde været brugt, til 5.600 - det synes jeg var "billigt")
IMG_2103.JPG



Lækkert - jeg havde også meget lyst til at bestille en Bjørn efter i går... Men da jeg købte en primo for et par uger siden, må det desværre vente lidt. :-)

Brugeravatar

Sandholm
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 317

Re: Fredstone Pizza Workshop

Indlæg#26 » 29. jan 2017, 21:56

Christian1986 skrev:
Sandholm skrev:Ja man ska da ha pizza dagen efter sådan en omgang. Denne er håndeltet, men bjørnen er bestilt ;-) (skousen havde en demomodel der ikke havde været brugt, til 5.600 - det synes jeg var "billigt")
IMG_2103.JPG



Lækkert - jeg havde også meget lyst til at bestille en Bjørn efter i går... Men da jeg købte en primo for et par uger siden, må det desværre vente lidt. :-)


Det var også tilfældigt at jeg "faldt" over det tilbud. Har haft kigget på den før, men synes den var for dyr. Har ikke en røremaskine i dag, og efter Jeg i går så hvordan en korrekt æltet dej opfører sig (samt jeg har en kæreste der bager ofte) tænkte jeg at nu skulle det være.
Min håndæltede dej fra i dag blev langt fra som i går, så glæder mig til bjørnen flytter ind.
I skal spise kødet samme nat, stegt over Ilden...
...I må ikke spise noget deraf råt eller kogt i vand, men kun stegt over ilden...


2. Mosebog 12:-8-9


Stokholm1000
Øvet på Grillguru
Øvet på Grillguru
Indlæg: 83

Re: Fredstone Pizza Workshop

Indlæg#27 » 30. jan 2017, 07:19

Vil bare lige sige tak for en hyggelig og lærerig dag hos TBSgrillshop med Frederik som styrmand. .1%¤
Hilsen Jens :bubble:

Brugeravatar

Emneforfatter
Michael-TBSGrillshop
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3239
Kontakt:

Re: Fredstone Pizza Workshop

Indlæg#28 » 30. jan 2017, 15:02

Vi her fra Grillshoppen vil også sige mange tak for en super dag, det er så dejligt når der møder 12 frisk menesker op og de bare er klar til at lærere, det er det der gør det sjovt at ligge det bagved liggende arbejde i at arrangerer de her små kurser.

Og skal da lige sige at der blev lavet Pizza der slår diverse pizza restauranter med længder

Husk Dagens tal 52 !!!!! ;-)

for de uindviede er tallet 52 - melets temp = vandets temperatur ( dvs. mele =20 grader, så skal vandet være 52-20= 32 grader varmt )
Michael
Jeg har nu:
Primo og TBS kul, samt Stuff's, Nomex pakninger og Burner poser fra TBSgrillshop.dk på lager, klik her for at komme i shoppen
http://www.facebook.com/KcbsScandinavia.

Brugeravatar

Fred
Redaktør
Redaktør
Indlæg: 3972
Kontakt:

Re: Fredstone Pizza Workshop

Indlæg#29 » 30. jan 2017, 18:14

Michael-TBSGrillshop skrev:Vi her fra Grillshoppen vil også sige mange tak for en super dag, det er så dejligt når der møder 12 frisk menesker op og de bare er klar til at lærere, det er det der gør det sjovt at ligge det bagved liggende arbejde i at arrangerer de her små kurser.

Og skal da lige sige at der blev lavet Pizza der slår diverse pizza restauranter med længder

Husk Dagens tal 52 !!!!! ;-)

for de uindviede er tallet 52 - melets temp = vandets temperatur ( dvs. mele =20 grader, så skal vandet være 52-20= 32 grader varmt )


Hej Michael

Ok, vi lader det røde kort blive i lommen. .1%¤ GODT HUSKET, taget alderen i betragtning. .1%¤
Frederik

Besøg Fredstone.dk

"Resultater opnås når virkelystne mennesker samarbejder"

Billede

Brugeravatar

autokat
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 448

Re: Fredstone Pizza Workshop

Indlæg#30 » 30. jan 2017, 22:24

Øhhhh gælder det til kold hævet?
Med Venlig Hilsen

Autokat.

"DEN NÆSTE PIZZA BLIVER DEN BEDSTE" [smilie=pdt_aliboronz_37.gif]

Brugeravatar

Sandholm
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 317

Re: Fredstone Pizza Workshop

Indlæg#31 » 30. jan 2017, 22:54

autokat skrev:Øhhhh gælder det til kold hævet?

Fred sagde på kurset at ved koldhævet skulle vandet være "det koldeste fra hanen" så nej. ;-)
I skal spise kødet samme nat, stegt over Ilden...
...I må ikke spise noget deraf råt eller kogt i vand, men kun stegt over ilden...


2. Mosebog 12:-8-9

Brugeravatar

Fred
Redaktør
Redaktør
Indlæg: 3972
Kontakt:

Re: Fredstone Pizza Workshop

Indlæg#32 » 31. jan 2017, 13:13

Sandholm skrev:
autokat skrev:Øhhhh gælder det til kold hævet?

Fred sagde på kurset at ved koldhævet skulle vandet være "det koldeste fra hanen" så nej. ;-)


Hej Sandholm

SÅDAN. .1%¤

I øvrigt, STORT TILLYKKE med Bjørnen. .1%¤ - lad være med, at ælte alt for faste/stive deje, da det desværre godt kan være lidt for hård ved tandhjulene. :-D

NB. Jeg er i øvrigt blevet gjort bekendt med, at Bjørn nu lang om længe har forstærket deres tandhjul i Teddyen, så mon ikk' vi vil være fri for ødelagte rørhoveder fremover. .1%¤
Frederik

Besøg Fredstone.dk

"Resultater opnås når virkelystne mennesker samarbejder"

Billede

Brugeravatar

Sandholm
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 317

Re: Fredstone Pizza Workshop

Indlæg#33 » 31. jan 2017, 19:52

Fred skrev:
Sandholm skrev:
autokat skrev:Øhhhh gælder det til kold hævet?

Fred sagde på kurset at ved koldhævet skulle vandet være "det koldeste fra hanen" så nej. ;-)


Hej Sandholm

SÅDAN. .1%¤

I øvrigt, STORT TILLYKKE med Bjørnen. .1%¤ - lad være med, at ælte alt for faste/stive deje, da det desværre godt kan være lidt for hård ved tandhjulene. :-D

NB. Jeg er i øvrigt blevet gjort bekendt med, at Bjørn nu lang om længe har forstærket deres tandhjul i Teddyen, så mon ikk' vi vil være fri for ødelagte rørhoveder fremover. .1%¤


Så vil jeg da håbe min er omfattet af det :-). Den landede i dag, og er i dette øjeblik ved at ælte en dej. jeg tænker de største deje vi vil komme til at ælte, bliver under 2 kg hvilket jeg kan se de selv skriver den burde klare.
Det blev pludseligt et "dyrt" kursus, men godt!
IMG_2105.JPG
I skal spise kødet samme nat, stegt over Ilden...
...I må ikke spise noget deraf råt eller kogt i vand, men kun stegt over ilden...


2. Mosebog 12:-8-9

Brugeravatar

jv31
Snart Superbruger
Snart Superbruger
Indlæg: 811

Re: Fredstone Pizza Workshop

Indlæg#34 » 11. feb 2017, 12:14

Kan også kun sige HOLD JER FRA DETTE KURSUS. Det bliver piv dyrt bagefter :lol: :lol:

Maskinen er ellers super flot selv om farverne ser lidt sjove ud :-)
Vedhæftede filer
DSC_0529.JPG
Mvh Jesper

Nu med BGE Mini,Kamado xl oval,Emperors Grill kamado og hjemmebygget grill til helstegt pattegris....



Lager af trækul fra www.traekul.dk/ send pb eller mail for afhentning.

Brugeravatar

Emneforfatter
Michael-TBSGrillshop
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3239
Kontakt:

Re: Fredstone Pizza Workshop

Indlæg#35 » 11. feb 2017, 13:27

Hahaha
Tillykke med bæstet


Sent from my iPhone using Tapatalk
Michael
Jeg har nu:
Primo og TBS kul, samt Stuff's, Nomex pakninger og Burner poser fra TBSgrillshop.dk på lager, klik her for at komme i shoppen
http://www.facebook.com/KcbsScandinavia.

Tilbage til "Jeg har set et godt tilbud"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 2 gæster