Indlæg#2 » 17. jul 2020, 20:38
Er det primært til kød eller grøntsager? Jeg har en Kai Santuko fra Foodgear.dk, som jeg bruger til grøntsager. Tror den stod i 2100, men kvaliteten synes jeg er god. Det samme synes jeg om Mac (min far har en). Ellers har jeg en lille grøntsagskniv fra Masahiro fra Kunst og Køkkentøj. Igen synes jeg også kvaliteten er god. Som kokkekniv har jeg tysk stål - en Dick Premium - også fra Kunst og Køkkentøj. Jeg kan godt lide vægten af den, for personligt synes jeg godt, at japanske knive kan blive for lette, når det er kokkeknive.
Hvis du har mulighed for det, så synes jeg du skal har forbi en specialforretning og tale med dem. De kan helt sikkert guide dig, og du kan holde kniven i hånden og mærke om den er rigtig for dig. Så er det måske dyrere end Imerco, men du får garanteret en bedre kvalitet og en langt bedre og kyndig vejledning.