Ribs på primo

Ordet er frit... Dette er Grillguru.dk's "rodekasse" med emner om alt mellem himmel og jord.
Brugeravatar

Emneforfatter
Henning W Pedersen
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 220

Ribs på primo

Indlæg#1 » 14. jul 2020, 11:20

Hej Jeg vil lavet tips på primo grill. Hvad for en metode vil i anbefale
Skal jeg bruge en holder
Hilsen Henning
Aabenraa

Brugeravatar

BertramGT
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1173

Re: Ribs på primo

Indlæg#2 » 14. jul 2020, 12:42

Du behøver ingen holder med mindre du skal lave rigtig mange ribs.
Inddirekte efter 3-2-1 medtoden. 3 timer med røg, 2 timer indpakket, 1 time med bbq sauce. Tempaeratur 120-130 grader hele vejen.
Lars - KCBS Certified BBQ Judge

Weber OTP 57 - Weber Smokey Joe Gold - Weber Go-Anywhere - Big Green Egg Large - Pizzeria Pronto

Brugeravatar

Emneforfatter
Henning W Pedersen
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 220

Re: Ribs på primo

Indlæg#3 » 14. jul 2020, 18:02

SInddirektekal jeg bruge en bakke med vand
Skal jeg bruge d d Sten
Eller hvordan gør i
Hilsen Henning
Aabenraa


nicolai.k
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 490

Re: Ribs på primo

Indlæg#4 » 14. jul 2020, 18:30

Jeg bruger d sten . Men ingen vand .
Nicolai

Tilbage til "Snik snak"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: ChristianWH og 46 gæster