Side 1 af 1

Hjælp til pulled pork

: 2. jul 2020, 22:15
af Henning W Pedersen
Hej Jeg har fået en Primo Grill Oval Large 300. vil lavet pulled pork skal jeg bruge d Sten og en bakke med vand

Re: Hjælp til pulled pork

: 3. jul 2020, 08:11
af John.R
Henning W Pedersen skrev:Hej Jeg har fået en Primo Grill Oval Large 300. vil lavet pulled pork skal jeg bruge d Sten og en bakke med vand


Her de første gange så brug D-sten tag og pak dine D-sten ind i sølvpapir i med dem og lig ristene i du skal ikke bruge bakke og vand

Når du har prøvet et par gange (så du lige har lært at styre varmen i den) så kan du bare smide ristene i lidt sølvpapir over og på med nakkerne elle vende de nederste riste om og ligge sølvpapir hen over og på med nakkerne eller oppe på forhøjrene

Re: Hjælp til pulled pork

: 3. jul 2020, 09:07
af Henning W Pedersen
Skal jeg ik bruge en en dryb bakke

Re: Hjælp til pulled pork

: 3. jul 2020, 10:39
af ebbelk
Ja det kan du sagtens, jeg plejer ofte at have det, når jeg ved det kommer til at svine.

Re: Hjælp til pulled pork

: 3. jul 2020, 12:43
af John.R
Henning W Pedersen skrev:Skal jeg ik bruge en en dryb bakke


nej du skal ikke bruge drypbakke

Re: Hjælp til pulled pork

: 3. jul 2020, 14:00
af RTCallesen
Hvorfor vil du hverken bruge dryp/vandbakke eller D-sten?

Selvom der kommer alufolie under, vil der så ikke være noget direkte varme?

Re: Hjælp til pulled pork

: 3. jul 2020, 15:39
af John.R
RTCallesen skrev:Hvorfor vil du hverken bruge dryp/vandbakke eller D-sten?

Selvom der kommer alufolie under, vil der så ikke være noget direkte varme?


Du kan gøre begge dele køre med D-sten eller uden D-sten

Her er et indlæg med D-sten
http://www.grillguru.dk/forum/viewtopic.php?f=43&t=45186&p=351311&hilit=pulled+pork#p351311

Her er et indlæg uden D-sten
http://www.grillguru.dk/forum/viewtopic.php?f=43&t=42526&p=341509&hilit=pulled+pork#p341509

Drypbakke hvad skal den gøre godt for det der drypper ned er med til at give røg og smag når det rammer trækullet

Re: Hjælp til pulled pork

: 3. jul 2020, 18:04
af Henning W Pedersen
Kvæler man ikke kullene ? Nå det er uden d Sten

Re: Hjælp til pulled pork

: 4. jul 2020, 11:30
af Henning W Pedersen
Tak for jeres input. Jeg har lavet en prøve det blev den bedste jeg har lavet den fik 16 timer ved 100 - 110 grader. Jeg hade d Sten på uden drypbakke
20200704_110040.jpg
20200704_110631.jpg

Re: Hjælp til pulled pork

: 4. jul 2020, 14:51
af Treblach
Det ser godt ud Henning. Det har du jo allerede styr på.

Re: Hjælp til pulled pork

: 6. jul 2020, 07:29
af RTCallesen
Det ser lækkert ud :-)

Re: Hjælp til pulled pork

: 6. jul 2020, 11:58
af John.R
Henning W Pedersen skrev:Kvæler man ikke kullene ? Nå det er uden d Sten


Nej det gør man ikke