Vores gamle røremaskine er afgået ved døden, og vi skal have anskaffet os en ny.
Jeg har selv haft kigget på Bjørn teddy samt en Ankersrum. Men er der nogle modeller jeg har overset ?
Ser frem til jeres anbefalinger

Mvh
steenj skrev:Den er udmærket til fars men den er jo ikke beregnet til 500g.
Hvem gider i øvrigt at bruge tid på at pakke maskinen ud og bagefter rengøre den.
Det er som regel hurtigere at bruge en grydeske og en skål medmindre det er store mængder.
KJohnsen skrev:Hmm, den ene skriver ankersrum er god til fars , den anden ikke?
techie skrev:[quote="steenj"r.
steenj skrev:Nå men jeg skal slæbe den ud af et skab, tømme skålen for alt tilbehøret som er opbevaret deri, samle maskinen for til sidst at røre farsen som jeg i øvrigt har meget bedre føling med når jeg hånd rører.
steenj skrev:Skulle jeg nævne at jeg altid håndører mayonnaise og pisker flødeskum med alm. piskeris?
Brugere der læser dette forum: Ingen og 45 gæster