Hjælpe til Suvit

Ordet er frit... Dette er Grillguru.dk's "rodekasse" med emner om alt mellem himmel og jord.
Brugeravatar

Emneforfatter
Henning W Pedersen
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 168

Hjælpe til Suvit

Indlæg#1 » 1. jan 2018, 21:13

Godt nytår. Er det nogen der kender den her jeg har tænkt at købe den. Jeg tænker om kvaliteten ok. https://www.power.dk/images/products/57 ... 7_EN_F.jpg
Hilsen Henning
Aabenraa

Brugeravatar

benzon1960
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 600

Re: Hjælpe til Suvit

Indlæg#2 » 2. jan 2018, 09:35

I så fald kan du spare en skilling ved at købe her:

https://hjemogbord.dk/stue/produkter/74 ... ycQAvD_BwE

Jeg kender ikke den fra Witt, men “stavkonceptet” er jo velkendt teknik.



Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
"Now this is not the end. It is not even the beginning of the end.
But it is, perhaps, the end of the beginning
".

Brugeravatar

RTCallesen
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 422

Re: Hjælpe til Suvit

Indlæg#3 » 2. jan 2018, 18:18

Kvaliteten ville jeg forvente ikke fejler noget, da det er Witt der står bag, og det er da et mærke man har hørt om. Samtidig er prisen heller ikke lav, som alt andet lige også er et pejlemærke, selvom man nogle gange også betaler ekstra på grund af mærket.

Designet synes jeg også meget godt om, og er ikke en kopi af så mange andre.

Det eneste jeg har læst, og det er generelt og ikke specifikt på den du linker til, det er at klips metoden til at sætte staven fast, tit er blevet kommenteret som værende mindre stabile end dem med skruer.

Men er det den du synes er fed, og godt kunne tænke dig, så tror jeg bestemt også du bliver glad for den :-)

Fik selv en Anova med Wi-Fi til jul, fordi det bare var den jeg havde mest lyst til og hørt godt om (som er ved at lave kyllingebryst i skrivende stund). Ellers var det blevet en Steba SV50.
Mvh Rasmus
Grill sæson er enten et begreb der ikke eksistere, eller noget der aldrig ender .1%¤
Big Green Egg XL, Kamado Joe Junior, Weber 57cm, Weber Q1000, Outdoorchef City 420 G, Dancook 1000


nunni
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 296

Re: Hjælpe til Suvit

Indlæg#4 » 2. jan 2018, 19:13

Kop og kande
Solgte den til 999 kr lige før jul
Har ikke set prisen her i januar
Men mon ikke den stadig holder hvis man spørger pænt
Mvh Kenneth
Har TBS grillkul på lager

Cobb premium
Primo rund
Primo oval jr go camping


Luke 5:6
Øvet på Grillguru
Øvet på Grillguru
Indlæg: 51

Re: Hjælpe til Suvit

Indlæg#5 » 3. jan 2018, 08:25

Jeg fik den omtalte Witt i julegave og har kun prøvet den en gang.

Den fungerede fint og uden problemer. Eneste anke er, at klipse metoden til fastgørelse af staven ikke var imponerende stabil, da jeg satte den i gryden.

Jeg overvejer at kigge efter en plastik bøtte til vandbadet.


bskaarup
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 298

Re: Hjælpe til Suvit

Indlæg#6 » 3. jan 2018, 11:34

Jeg har Sansaire (med klips) og Anova (med skrue) og er mest begejstret for skuen på Anova.

Brugeravatar

Emneforfatter
Henning W Pedersen
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 168

Re: Hjælpe til Suvit

Indlæg#7 » 4. jan 2018, 15:24

Tak for input så må jeg se hvad jeg beslutter mig for
Hilsen Henning
Aabenraa


træhatten
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 37
Kontakt:

Re: Hjælpe til Suvit

Indlæg#8 » 5. jan 2018, 14:20

Hej Henning

Jeg har en steba sv50 og er meget tilfreds med den.
Kan se den pt. koster 753 i bilka eller føtex, men da Skousen matcher laveste pris på nettet er det jo ligemeget at de lige har sat den op til 1525,00. Den kostede ca 850 den 3 januar.

Hans Jørn
Hans Jørn
_____________

Brugeravatar

Christian1986
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 455

Re: Hjælpe til Suvit

Indlæg#9 » 5. jan 2018, 16:19

Du kan få en Anova leveret til 887 i disse dage :-)

Brugeravatar

F1freakdk
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 181

Re: Hjælpe til Suvit

Indlæg#10 » 5. jan 2018, 17:57

træhatten skrev:Hej Henning

Jeg har en steba sv50 og er meget tilfreds med den.
Kan se den pt. koster 753 i bilka eller føtex, men da Skousen matcher laveste pris på nettet er det jo ligemeget at de lige har sat den op til 1525,00. Den kostede ca 850 den 3 januar.

Hans Jørn


Jeg gav 746 for min d 29/12

Jeg er bestemt også godt tilfreds med min. Har målt temperatur i gryden med separat termometer flere gange undervejs. Og den ligger ret stabilt på +/- 0,1 grad uanset om det er i top eller bund eller bagved posen. Så den del klarer den bestemt til ug.
Mvh
Steen L.

Update sept. 2017:
HotWok 12kW
Charbroil M 500 gasgrill
Weber transportabel grill
ABU røg"ovn"
Og stadig 56cm wannabee kuglegrill :)[/list]

Brugeravatar

Emneforfatter
Henning W Pedersen
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 168

Re: Hjælpe til Suvit

Indlæg#11 » 5. jan 2018, 18:26

Jeg har bestilt steba sv50 idag hos skusen. Glæder mig til den kommer
Hilsen Henning
Aabenraa

Brugeravatar

prause
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3013

Re: Hjælpe til Suvit

Indlæg#12 » 6. jan 2018, 10:05

Henning W Pedersen skrev:Jeg har bestilt steba sv50 idag hos skusen. Glæder mig til den kommer

Det skal nok blive godt.
Her er et link til en vigtig tabel som du kan bruge når du skal finde ud af hvor længe tingene skal have:
http://www.douglasbaldwin.com/sous-vide.html#Table_2.2
Jeg er med på at den kan virke lidt uoverskuelig, så sig til hvis du har udfordringer så skal jeg hjælpe dig med det.

Princippet er ret enkelt:
1 kødet skal være køleskabstempertur.
2 Vurder om formen på det kødstykke du vil tilberede er mest: sphere-like (kugleformet, eks. balltip), cylinder-like (aflang rund rulle, eks. mørbrad) eller slab-like (bred og flad eks. nærmest alle andre stege).
3 mål tykkelsen på det tykkeste sted.

Så går man ind i tabellen og udfra form og tykkelse kan man se hvor lang tid der går før kødet har samme temperatur hele vejen igennem.

Eksempel: Oksemørbrad. Den er aflang og rund og dermed er den "cylinder-like" den er 5 cm tyk og dermed skal den have 2 timer.
Where there's smoke... There's laughter.

Brugeravatar

Emneforfatter
Henning W Pedersen
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 168

Re: Hjælpe til Suvit

Indlæg#13 » 6. jan 2018, 11:29

Tak for linket prause
Hilsen Henning
Aabenraa

Tilbage til "Snik snak"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: jensa49 og 11 gæster