Chilisnaps...

Ordet er frit... Dette er Grillguru.dk's "rodekasse" med emner om alt mellem himmel og jord.

Emneforfatter
Kasper_M_A
Øvet på Grillguru
Øvet på Grillguru
Indlæg: 80

Chilisnaps...

Indlæg#1 » 29. okt 2017, 20:19

Vanen tro skal der laves en chilisnaps, så der er en skænk klar til de modige sjæle, når julefrokosterne begynder...

Har desværre ikke haft tiden til at passe mine egne planter så godt i år, så størstedelen er købt ved Bjarnes frø og planter.

Indholdet må siges at være fra aller øverste hylde :)

IMG_2215.JPG


IMG_2217.JPG


IMG_2218.JPG


IMG_2219.JPG


IMG_2220.JPG


nicolai.k
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 283

Re: Chilisnaps...

Indlæg#2 » 29. okt 2017, 20:43

Tror den kan fjerne smagen fra de grimme sild fra julefrokostbordet .
Og resten af maden kan man nok ikke smage bagefter

Nicolai
Nicolai


Emneforfatter
Kasper_M_A
Øvet på Grillguru
Øvet på Grillguru
Indlæg: 80

Re: Chilisnaps...

Indlæg#3 » 29. okt 2017, 21:01

nicolai.k - Du har helt ret ;) Vil anbefale ar man venter med den til efter maden :)
Den er til gengæld go' hvis man går og fryser lidt...


IT Manden
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 202
Kontakt:

Re: Chilisnaps...

Indlæg#4 » 30. okt 2017, 09:54

Jeg lavede en meget lig den der, sidste år. Den smagte virkelig godt, og var meget populær.. Og upopulær ved de sarte. :D Men den smager jo himmelsk, man får virkelig meget smag af chili'erne med. .1%¤
Mad-alter: Charbroil Professional 4400
http://klogpaa.dk/

Brugeravatar

grillfan9000
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 6

Re: Chilisnaps...

Indlæg#5 » 16. nov 2017, 15:34

Nogen tips omkring fremgangsmåden? :)


Emneforfatter
Kasper_M_A
Øvet på Grillguru
Øvet på Grillguru
Indlæg: 80

Re: Chilisnaps...

Indlæg#6 » 16. nov 2017, 17:24

Muligt der findes nogle mere 'avancerede' fremgangsmåder...
Men jeg skyller blot chilierne, skær dem over og overhælder med neutral snaps eller vodka.
Med den styrke jeg laver den kan man ikke smage om det er det ene eller andet ;)


Emneforfatter
Kasper_M_A
Øvet på Grillguru
Øvet på Grillguru
Indlæg: 80

Re: Chilisnaps...

Indlæg#7 » 16. nov 2017, 17:25

...når folk så ud på aftenen til en julefrokost er blevet modige og lidt 'smarte', så får de lige varmen en halv tines tid :)

Brugeravatar

jv31
Snart Superbruger
Snart Superbruger
Indlæg: 883

Re: Chilisnaps...

Indlæg#8 » 16. nov 2017, 17:43

Hvor længe skal der trække ? :-D
Mvh Jesper

Nu med BGE Mini,Kamado xl oval,Emperors Grill kamado og hjemmebygget grill til helstegt pattegris....



Lager af trækul fra www.traekul.dk/ send pb eller mail for afhentning.


Emneforfatter
Kasper_M_A
Øvet på Grillguru
Øvet på Grillguru
Indlæg: 80

Re: Chilisnaps...

Indlæg#9 » 17. nov 2017, 14:26

Skal lige prøvesmage den jeg laver lidt senere...
Den har ikke stået længe men tænker at den allerede er rigeligt stærk med de ‘døds chilier’der er i :)

Laver man noget der skal trække smag skal de stå væsenligt længere.

Søg evt. herinde på ‘snaps’ - har set et par tråde med lidt forskellige snapse.


Emneforfatter
Kasper_M_A
Øvet på Grillguru
Øvet på Grillguru
Indlæg: 80

Re: Chilisnaps...

Indlæg#10 » 17. nov 2017, 20:09

Update... den er allerede uegnet for mindre børn ;)

Tilbage til "Snik snak"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 5 gæster