Tips tricks og ideer for nybagte charbroil ejere.

Ordet er frit... Dette er Grillguru.dk's "rodekasse" med emner om alt mellem himmel og jord.

Emneforfatter
Wetle
Snart Superbruger
Snart Superbruger
Indlæg: 959

Tips tricks og ideer for nybagte charbroil ejere.

Indlæg#1 » 30. jul 2015, 08:37

Da jeg kan fornemme at vi efterhånden er mange nybagte charbroil ejere her, tænkte jeg at det kunne være praktisk med en tråd hvor vi kunne udveksle tips og ideer til at få mest muligt glæde ud af vores nye grills.

Mit første bud, handler om at tilføje røg.

Jeg har en t47, og i den kan man nemt lave røg ved at fjerne en rist og anbringe en folie bakke med smuld direkte på ir pladen. med fuldt blus under bakken, får du røg efter ca 10 min. Tror også tricket virker med smuld pakket i sølvpapir, men det har jeg ikke afprøvet.
Kun den der aldrig laver noget, laver aldrig fejl.


Botnakken
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 111

Re: Tips tricks og ideer for nybagte charbroil ejere.

Indlæg#2 » 30. jul 2015, 10:03

Hvorfor skal der være så meget spildplads under grillen ?
Vedhæftede filer
image.jpg
/Anders
Alle har ret til 2 fede køkkener.....
.... og et grill køkken


Primo Oval XL, Auplex mini kamado, CB T-47GS
Støbejerns riste og plader/pander samt andet gammel jern
Rygeovn, bålsted o.m.a.

Brugeravatar

KimVP
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 183

Re: Tips tricks og ideer for nybagte charbroil ejere.

Indlæg#3 » 30. jul 2015, 14:18

Botnakken skrev:Hvorfor skal der være så meget spildplads under grillen ?

Hvilken model har du?


Sent from my iPhone using Tapatalk
Weber Performer ø57
Char-Broil T-36G5
3i1 BBQ Smoker


Emneforfatter
Wetle
Snart Superbruger
Snart Superbruger
Indlæg: 959

Re: Tips tricks og ideer for nybagte charbroil ejere.

Indlæg#4 » 30. jul 2015, 16:01

Botnakken skrev:Hvorfor skal der være så meget spildplads under grillen ?

Ser godt ud, jeg har selv leget med tanken om at lave noget tilsvarende, men jeg er ikke kommet så langt.

Hvor dyb er din hylde?
Kun den der aldrig laver noget, laver aldrig fejl.

Brugeravatar

FSM
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 322

Re: Tips tricks og ideer for nybagte charbroil ejere.

Indlæg#5 » 30. jul 2015, 21:22

Selv om det er en Weber Genesis vil jeg lige vise hvordan
underskabet også kan udnyttes.
Skuffer excl. frontstykker er købt hos Ikea til ca. Kr. 650
Korpus og skuffefronter er opbygges i støbekrydsfiner 12 mm.
Skuffefronter er derefter monteret med egelister der har været en tur
igennem overfræseren.
Kan oplyse at der ikke er nogen brandfare da der ikke bliver varmt i nærheden
af korpus.
001.jpg
001.jpg (173.03 KiB) Vist 18642 gange

002.jpg
002.jpg (138 KiB) Vist 18642 gange

003.jpg
003.jpg (132.71 KiB) Vist 18642 gange

004.jpg
004.jpg (141.23 KiB) Vist 18642 gange

005.jpg
005.jpg (138.21 KiB) Vist 18642 gange
Med venlig hilsen
Flemming
___________________________________
Alder er som at bestige et bjerg.
Man bliver nok lidt forpustet,
men får en langt bedre udsigt.
(Ingrid Bergman 1915-1982)


Botnakken
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 111

Re: Tips tricks og ideer for nybagte charbroil ejere.

Indlæg#6 » 31. jul 2015, 08:33

KimVP skrev:
Botnakken skrev:Hvorfor skal der være så meget spildplads under grillen ?

Hvilken model har du?


Sent from my iPhone using Tapatalk


Det er en T47 - og da der alligevel kun kan være en lille gasflaske, står min 11 kg udenfor. Så er det også lettere at få regulator af/på.
/Anders
Alle har ret til 2 fede køkkener.....
.... og et grill køkken


Primo Oval XL, Auplex mini kamado, CB T-47GS
Støbejerns riste og plader/pander samt andet gammel jern
Rygeovn, bålsted o.m.a.


Botnakken
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 111

Re: Tips tricks og ideer for nybagte charbroil ejere.

Indlæg#7 » 31. jul 2015, 09:56

Wetle skrev:
Botnakken skrev:Hvorfor skal der være så meget spildplads under grillen ?

Ser godt ud, jeg har selv leget med tanken om at lave noget tilsvarende, men jeg er ikke kommet så langt.

Hvor dyb er din hylde?


Det er alm. hylde træ på 30cm i dybden
/Anders
Alle har ret til 2 fede køkkener.....
.... og et grill køkken


Primo Oval XL, Auplex mini kamado, CB T-47GS
Støbejerns riste og plader/pander samt andet gammel jern
Rygeovn, bålsted o.m.a.


Challenger_dk
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 1

Re: Tips tricks og ideer for nybagte charbroil ejere.

Indlæg#8 » 15. aug 2015, 00:50

Smart holder til gasflaske udenpå grillen. Gad vide om det kan fås til Charbroil...? Har byttet min 11 kg til en lille for at få plads til den, men den holder ikke så længe jo... [THUMBS UP SIGN]

Sendt fra min D5803 med Tapatalk


Emneforfatter
Wetle
Snart Superbruger
Snart Superbruger
Indlæg: 959

Re: Tips tricks og ideer for nybagte charbroil ejere.

Indlæg#9 » 15. sep 2015, 09:47

Når det skal være nemt at gøre risten og brødhylden ren, så bruger jeg dette trick: https://youtu.be/x4628gChdxU

Et halvt løg fungerer også fremragende som "pensel" når risten skal smøres ind efterfølgende.
Kun den der aldrig laver noget, laver aldrig fejl.

Brugeravatar

Vangsgaard
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 211

Re: Tips tricks og ideer for nybagte charbroil ejere.

Indlæg#10 » 24. sep 2015, 18:28

Min T47G står under en overdækket terrasse, når der blæser kraftigt fra siden og regner kan der dog komme en smugle vand på den. Ville i tage overtræk på hver eneste gang, eller lade den stå uden? Jeg har "behandlet" med WD40.

Nogen der kan anbefale et termometer til låget?


ChristianWH
Øvet på Grillguru
Øvet på Grillguru
Indlæg: 93
Kontakt:

Re: Tips tricks og ideer for nybagte charbroil ejere.

Indlæg#11 » 24. sep 2015, 18:47

Jeg vil mene det er bedre uden.. Med overtrukket er der næsten altid kondens på den, nu tørrer den når vejret tillader det..

Jeg har sat et fra weber i, fordi jeg havde et liggende.. Men kender flere der har bestilt et fra ebay.. Man kan få dem til 15,- og med fri fragt.. Den er meget lig Webers.. Mangler bare et logo..

Brugeravatar

Vangsgaard
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 211

Re: Tips tricks og ideer for nybagte charbroil ejere.

Indlæg#12 » 24. sep 2015, 18:55

Tak - så lige i den anden tråd, så har lige købt 2 stk, går det galt så overlever man til den pris :-)

http://m.ebay.com/itm/391132443978?_mwBanner=1

Heller også selv mest til uden, både for nemhedens skyld og rent æstetisk. Men det skulle helst ikke ruste væk :-)


Silo-Bøjstrup
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 2

Re: Tips tricks og ideer for nybagte charbroil ejere.

Indlæg#13 » 25. sep 2015, 09:38

ChristianWH skrev:Jeg vil mene det er bedre uden.. Med overtrukket er der næsten altid kondens på den, nu tørrer den når vejret tillader det..

Jeg har sat et fra weber i, fordi jeg havde et liggende.. Men kender flere der har bestilt et fra ebay.. Man kan få dem til 15,- og med fri fragt.. Den er meget lig Webers.. Mangler bare et logo..


Er gevindet på bagsiden af termometeret langt nok?? Jeg tænker låget i Charbroil er tykkere end en Weber.
Har de evt. et billede :?:

Brugeravatar

Vangsgaard
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 211

Re: Tips tricks og ideer for nybagte charbroil ejere.

Indlæg#14 » 25. sep 2015, 17:20

Jeg skal nok give besked når jeg modtager mine - hvis der ikke er andre der kan svare inden :-)


ChristianWH
Øvet på Grillguru
Øvet på Grillguru
Indlæg: 93
Kontakt:

Re: Tips tricks og ideer for nybagte charbroil ejere.

Indlæg#15 » 25. sep 2015, 17:38

Ja, det er lige til [smilie=bluecolorz5_pdt_09.gif]
Vedhæftede filer
IMG_20150925_173538.jpg
IMG_20150925_173547.jpg


Guldben
Øvet på Grillguru
Øvet på Grillguru
Indlæg: 65

Re: Tips tricks og ideer for nybagte charbroil ejere.

Indlæg#16 » 25. sep 2015, 19:39

Nogle der ved om det er muligt ikke at montere sidebrænderen på en T47?
Tænker på gastilslutningen.

Mvh
Per L


Emneforfatter
Wetle
Snart Superbruger
Snart Superbruger
Indlæg: 959

Re: Tips tricks og ideer for nybagte charbroil ejere.

Indlæg#17 » 26. sep 2015, 11:42

Jeg tror ikke det er muligt at undlade at montere sidebrænderen, det ser ud til at gasslangen er sat sammen med den til de andre brændere, så jeg tror der er en risiko for at få lukket gas ud hvor det ikke skal.

Til gengæld er der ikke noget problem i ikke at montere sidebordet.
Kun den der aldrig laver noget, laver aldrig fejl.

Brugeravatar

Vangsgaard
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 211

Re: Tips tricks og ideer for nybagte charbroil ejere.

Indlæg#18 » 26. sep 2015, 12:34

ChristianWH skrev:Ja, det er lige til [smilie=bluecolorz5_pdt_09.gif]


Hej Christian

Har du testet hvor varm din grill kan blive ifølge top termometeret? Sådan lige af nysgerrighed :-)


ChristianWH
Øvet på Grillguru
Øvet på Grillguru
Indlæg: 93
Kontakt:

Re: Tips tricks og ideer for nybagte charbroil ejere.

Indlæg#19 » 26. sep 2015, 12:38

Hmm.. Ikke testet, men ved den har været oppe på 300.

Brugeravatar

Vangsgaard
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 211

Re: Tips tricks og ideer for nybagte charbroil ejere.

Indlæg#20 » 26. sep 2015, 13:03

ok tak :-)

Brugeravatar

Vangsgaard
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 211

Re: Tips tricks og ideer for nybagte charbroil ejere.

Indlæg#21 » 2. okt 2015, 20:48

Jeg har de seneste gange givet resten på min t47 med rapsolie efter brug, jeg har dog det problem at det går ild i bunden af grillen når jeg starter grillen op ved næste grillning. Er der andre der har problemer med det, og skal man bare lade være med at pensle med olie?

De "infrarøde" plader ser ikke ud til at hjælpe mod dette.


CP
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 301

Re: Tips tricks og ideer for nybagte charbroil ejere.

Indlæg#22 » 2. okt 2015, 22:17

Botnakken skrev:
KimVP skrev:
Botnakken skrev:Hvorfor skal der være så meget spildplads under grillen ?

Hvilken model har du?


Sent from my iPhone using Tapatalk


Det er en T47 - og da der alligevel kun kan være en lille gasflaske, står min 11 kg udenfor. Så er det også lettere at få regulator af/på.


Har lige købt en T47g i Bilka, spritny men samlet udstillingsmodel, 1500,-
Den kan der da stå en gul 11 kg flaske med regulator i skabet.


Emneforfatter
Wetle
Snart Superbruger
Snart Superbruger
Indlæg: 959

Re: Tips tricks og ideer for nybagte charbroil ejere.

Indlæg#23 » 3. okt 2015, 18:51

Vangsgaard skrev:Jeg har de seneste gange givet resten på min t47 med rapsolie efter brug, jeg har dog det problem at det går ild i bunden af grillen når jeg starter grillen op ved næste grillning. Er der andre der har problemer med det, og skal man bare lade være med at pensle med olie?

De "infrarøde" plader ser ikke ud til at hjælpe mod dette.


Jeg har ikke haft problemer med at der går ild i det, men jeg gætter på at du er for rundhåndet med olien.

Et halvt løg dyppet i olie som bare gnides over risten er rigeligt. Så skulle du ikke opleve at der kommer så meget olie at der kan gå ild i det.
Kun den der aldrig laver noget, laver aldrig fejl.


Emneforfatter
Wetle
Snart Superbruger
Snart Superbruger
Indlæg: 959

Re: Tips tricks og ideer for nybagte charbroil ejere.

Indlæg#24 » 3. okt 2015, 18:59

CP skrev:
Har lige købt en T47g i Bilka, spritny men samlet udstillingsmodel, 1500,-
Den kan der da stå en gul 11 kg flaske med regulator i skabet.


At der er plads til en 11kg er jo ikke det samme som at grillen er godkendt til det.

Når fabrikanten skriver at der kun må stå en 5kg flaske i skabet, så er det fordi de har foretaget målinger af temperatur mv. og kan garantere at der ikke er problemer med det.

Hvis du så sætter en flaske der er større derind, så bruger du af den sikkerhedsmargen som er beregnet, og der er derfor en forhøjet risiko for at få uheld med gassen. Når det så er sagt, så er der formodentlig ikke noget problem med at gøre det, men jeg vil da stadig opfordre alle til at tænke sig godt om når vi leger med gas.
Kun den der aldrig laver noget, laver aldrig fejl.

Brugeravatar

KimVP
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 183

Re: Tips tricks og ideer for nybagte charbroil ejere.

Indlæg#25 » 3. okt 2015, 23:14

Jeg må tilslutte mig Wetle. Hvis der skal stå en gasflaske inde under grillen, så skal den ikke være større end, hvad producenten foreskriver. Det er ikke sjovt at stå med en grill fyldt med flammer, og en gasflaske i grillen. Jeg har altid min flaske stående udenfor grillen. På den måde kan den hurtigt kobles af, hvis der skulle opstå en fedtbrand.

Tro mig, jeg har været der :(


Sent from my iPhone using Tapatalk
Weber Performer ø57
Char-Broil T-36G5
3i1 BBQ Smoker

Brugeravatar

ssn1
Øvet på Grillguru
Øvet på Grillguru
Indlæg: 95
Kontakt:

Re: Tips tricks og ideer for nybagte charbroil ejere.

Indlæg#26 » 4. okt 2015, 09:05

Ja, jeg vil nu gerne se et billed af det , fuld funktions dygtig
Søren
25 sorte Angus, formentlig verdens bedste oksekød.
Så sagen er bøf


Emneforfatter
Wetle
Snart Superbruger
Snart Superbruger
Indlæg: 959

Re: Tips tricks og ideer for nybagte charbroil ejere.

Indlæg#27 » 5. okt 2015, 10:48

ssn1 skrev:Ja, jeg vil nu gerne se et billed af det , fuld funktions dygtig
Søren


Er det bare mig der ikke helt forstår hvad Søren vil se et billede af?
Kun den der aldrig laver noget, laver aldrig fejl.

Brugeravatar

ssn1
Øvet på Grillguru
Øvet på Grillguru
Indlæg: 95
Kontakt:

Re: Tips tricks og ideer for nybagte charbroil ejere.

Indlæg#28 » 5. okt 2015, 12:27

Hej
Vil bare gerne se et billed af gasflaske med regulator inde i skabet
På min kan det ikke lade sig gøre
så bare derfor
Søren
25 sorte Angus, formentlig verdens bedste oksekød.
Så sagen er bøf


Emneforfatter
Wetle
Snart Superbruger
Snart Superbruger
Indlæg: 959

Re: Tips tricks og ideer for nybagte charbroil ejere.

Indlæg#29 » 5. okt 2015, 14:57

Det kan heller ikke lade sig gøre på min, men jeg har også valgt at bruge skabet til opbevaring af div. Udstyr i stedet for gasflaske.
20150803_205505.jpg
Kun den der aldrig laver noget, laver aldrig fejl.

Brugeravatar

Vangsgaard
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 211

Re: Tips tricks og ideer for nybagte charbroil ejere.

Indlæg#30 » 12. okt 2015, 18:59

Så kom der et termometer fra Ebay. Det gik ikke stærkt, men når man kan få 2 stk for 5 dollars med porto, så går det nok :-D

IMG_5875 (1).jpg


Bumbum
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 1

Re: Tips tricks og ideer for nybagte charbroil ejere.

Indlæg#31 » 23. okt 2015, 19:56

Lækkert med termometer i låget! Det savner jeg i forhold til min gamle weber. Hvordan er det monteret? Borer man bare et hul hele vejen gennem låget?? Jeg vil bare gerne være helt sikker på fremgangsmåden inden der laves huller ☺


Emneforfatter
Wetle
Snart Superbruger
Snart Superbruger
Indlæg: 959

Re: Tips tricks og ideer for nybagte charbroil ejere.

Indlæg#32 » 3. jan 2016, 19:49

I stedet for at købe en stegeplade til grillen har jeg været en tur på genbrugspladsen.

Jeg fik lov at tage bradepanden fra en ovn, og den bruger jeg nu som stegeplade. Det er super nemt at styre temperaturen og der er masser af plads.

Når pladen skal bruges, fjerner jeg 2 riste og lægger bradepanden direkte på IR pladerne.

Da jeg nu var igang med at klunse tog jeg også bagepladen og risten, dem har jeg dog ikke brugt endnu men jeg regner med at bruge dem næste gang der står stegt flæsk på menuen.
Kun den der aldrig laver noget, laver aldrig fejl.


kasperG
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 1

Re: Tips tricks og ideer for nybagte charbroil ejere.

Indlæg#33 » 3. apr 2016, 01:04

Lige et spørgsmål mht til opbevaring af ting under grillen.

Kan man uden problemer opbevare elektronik (grill termometer etc) og pizza sten (fredstone) under grillen?

Kan tolke ud fra nogle af billederne at folk opbevarer dem ude i grillen når de ikke er i brug, men er lidt nervøs mht. til fugt? Og skal man så fjerne sin fredstone pizzasten når grillen tages i brug og det ikke lige var pizzaer der var på menuen?

Brugeravatar

El Cerveza
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 501

Re: Tips tricks og ideer for nybagte charbroil ejere.

Indlæg#34 » 3. apr 2016, 17:27

Har godt nok en Broil King men...

Jeg har mine ting liggende i en "plast team" kasse fra jysk med låg. De har ligget der i4 år uden problemer, låget beskytter også imod fedt der drypper fra "fedt skålen" hvis man ikke lige har fået tømt den.


Emneforfatter
Wetle
Snart Superbruger
Snart Superbruger
Indlæg: 959

Re: Tips tricks og ideer for nybagte charbroil ejere.

Indlæg#35 » 3. apr 2016, 17:30

Elektronik ville jeg holde mig fra at opbevare i skabet.

Der er nemlig sådan at skabet ikke er tæt, så hvis grillen ikke er under tag, skal du ikke have noget i skabet der ikke kan tåle vand.

Står grillen derimod under tag, kan du sikkert godt have en fredstone liggende, jeg har selv min til at ligge i et uopvarmet uisoleret skur, og det er foreløbig gået godt i 5-6 år. Vælger du at have din fredstone liggende under grillen, så kan du roligt lade den blive liggende når du bruger grillen.
Kun den der aldrig laver noget, laver aldrig fejl.


CP
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 301

Re: Tips tricks og ideer for nybagte charbroil ejere.

Indlæg#36 » 3. apr 2016, 22:04

Bumbum skrev:Lækkert med termometer i låget! Det savner jeg i forhold til min gamle weber. Hvordan er det monteret? Borer man bare et hul hele vejen gennem låget?? Jeg vil bare gerne være helt sikker på fremgangsmåden inden der laves huller ☺


Charbroil skiltet kan pilles af med neglene, og så er der to nydelige huller gennem begge lågplader, lige til at sætte termometre i


kasbac
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 6

Re: Tips tricks og ideer for nybagte charbroil ejere.

Indlæg#37 » 30. apr 2016, 15:33

CP skrev:
Bumbum skrev:Lækkert med termometer i låget! Det savner jeg i forhold til min gamle weber. Hvordan er det monteret? Borer man bare et hul hele vejen gennem låget?? Jeg vil bare gerne være helt sikker på fremgangsmåden inden der laves huller ☺


Charbroil skiltet kan pilles af med neglene, og så er der to nydelige huller gennem begge lågplader, lige til at sætte termometre i


Hmm den jeg har (t47-g) er skiltet skruet godt fast fra indersiden og ikke lige til at komme til desværre :( vil i anbefale at gå i gang med en bore maskine?


kasbac
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 6

Re: Tips tricks og ideer for nybagte charbroil ejere.

Indlæg#38 » 30. apr 2016, 15:34

Vangsgaard skrev:Så kom der et termometer fra Ebay. Det gik ikke stærkt, men når man kan få 2 stk for 5 dollars med porto, så går det nok :-D

IMG_5875 (1).jpg


Borede du "bare" et hul igennem låg og "underlåget" for at få termometret ind?


ChristianWH
Øvet på Grillguru
Øvet på Grillguru
Indlæg: 93
Kontakt:

Re: Tips tricks og ideer for nybagte charbroil ejere.

Indlæg#39 » 30. apr 2016, 16:19

Jeg mener jeg borede et 8mm hul i yderskallen og et 30mm indvendigt så var der plads til vingemøtrikken, hvis man ikke har mulighed for et så stort bor kan man os bare montere det med en almindelig møtrik, så kræver det ikke så stort et hul..


Emneforfatter
Wetle
Snart Superbruger
Snart Superbruger
Indlæg: 959

Re: Tips tricks og ideer for nybagte charbroil ejere.

Indlæg#40 » 9. maj 2017, 21:23

Genopliver lige denne gamle tråd med mit seneste påfund:

Støbejerns ristene skal som bekendt have olie med jævne mellemrum for ikke at ruste og for at få det bedste ud af dem. Den operation kan man så vælge at løse med en pensel, men det er ikke optimalt da det dels tager lang tid og dels er svært ikke at få for meget olie på som så bare drypper ned på Ir pladerne og giver en masse røg.

Jeg har også prøvet at bruge en forstøver, både en rigtig olie spray og en almindelig forstøver til vand, det virker ikke ret godt, i hvert fald ikke hvis olien ikke har samme konsistens som vand og det har den jo som bekendt ikke.

For nogen tid siden fandt jeg så en video på YouTube hvor det blev anbefalet at bruge en klud som man ruller sammen og holder sammen med en snor. Den metode fungerer rigtig godt, men jeg plejer at smøre risten mens den er varm og så brænder jeg jo fingrene hvis jeg da ikke skal have fat i grill tangen.

Det førte mig frem til min forbedrede udgave af kluden.
IMG_20170505_125505.jpg


Jeg har taget er glas i passende størrelse, en gammel grydeske, en klud og en stump kødsnor.

Grydeskeen omviklet med kluden som fastgøres med kødsnoren.

I låget til glasset har jeg lavet et hul der passer til skaftet på grydeskeen, så kan jeg nemlig lade skeen stå i glasset når man ikke skal bruge den.

Nu er det bare at hælde lidt olie i glasset så kluden er været i olie, og så nyde at det nu kun tager et øjeblik at smøre risten ind uden at brænde fingrene eller skulle have fat i en tang.
Kun den der aldrig laver noget, laver aldrig fejl.


NickKK
Øvet på Grillguru
Øvet på Grillguru
Indlæg: 57

Re: Tips tricks og ideer for nybagte charbroil ejere.

Indlæg#41 » 10. maj 2017, 06:15

Wetle skrev:Nu er det bare at hælde lidt olie i glasset så kluden er været i olie, og så nyde at det nu kun tager et øjeblik at smøre risten ind uden at brænde fingrene eller skulle have fat i en tang.


Fantastisk idé! :-)

/Nick


Silo-Bøjstrup
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 2

Re: Tips tricks og ideer for nybagte charbroil ejere.

Indlæg#42 » 11. maj 2017, 12:48

Wetle du er en konge. [smilie=pdt_aliboronz_37.gif]
Har stået med samme problem, og har også forsøgt mig med en forstøver med samme resultat eller mangel på samme :-)
Det problem har du hermed løst, tak :-D
Vh Silo-Bøjstrup


ChristianWH
Øvet på Grillguru
Øvet på Grillguru
Indlæg: 93
Kontakt:

Re: Tips tricks og ideer for nybagte charbroil ejere.

Indlæg#43 » 11. maj 2017, 14:38

Jeg har taget en ganske almindelig forstøver og skruet toppen på en rapsolie flaske, det fungere upåklageligt, forstøver det meget fint.. Om det er sundhedsskadeligt at gøre det på den måde aner jeg ikke, men det fungerer rigtig godt for mig..


Emneforfatter
Wetle
Snart Superbruger
Snart Superbruger
Indlæg: 959

Re: Tips tricks og ideer for nybagte charbroil ejere.

Indlæg#44 » 11. maj 2017, 16:07

ChristianWH skrev:Jeg har taget en ganske almindelig forstøver og skruet toppen på en rapsolie flaske, det fungere upåklageligt, forstøver det meget fint.. Om det er sundhedsskadeligt at gøre det på den måde aner jeg ikke, men det fungerer rigtig godt for mig..


Hos mig duede den forstøver jeg havde fundet ikke, den forstøver ikke men sendte nærmere en stråle olie ud og det sviner altså urimeligt meget :lol:
Kun den der aldrig laver noget, laver aldrig fejl.


whoa
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 222

Re: Tips tricks og ideer for nybagte charbroil ejere.

Indlæg#45 » 11. maj 2017, 17:19

Jeg ved man kan købe decideret forstøvere til olier i sanistål, men om den faktisk forstøver eller bare sender en stråle ved jeg sku ikke!

Sendt fra min SM-G920F med Tapatalk

Tilbage til "Snik snak"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 30 gæster