Drengerøvs middag

Ordet er frit... Dette er Grillguru.dk's "rodekasse" med emner om alt mellem himmel og jord.
Brugeravatar

Emneforfatter
Tibbil
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 3577

Drengerøvs middag

Indlæg#1 » 3. feb 2011, 20:41

Hej allesammen

Jeg kunne godt bruge lidt hjælp, Fra lørdag til søndag vil min søn og 4 af hans venner holde et lanparty herhjemme ( jeg har ikke en ide om hvad det er udover de skal spille hele natten )

De har valgt at de vil ha ribbenstegs sandwich til aftensmad og jeg har tænkt en del på det og det bliver det så til, men nå de nu skal komme her IGEN og æde mig ud af huset hvorfor så ikke misbruge det og bruge dem som forsøgskaniner.

Jeg vil lave burgerboller efter Freds opskrift om formiddagen ( ok ok det er løgn det er min kone der bager).

I deres sandwice kommer vi så rødkål og agurksalat hjemmelavet, også vil de ha salatmayonnaise i ( kunne man ikke finde på nået med mere goddaw i) .

Jeg har også indkøbt 3 stk ribbenstege på ca 2 kg hver men bare at smide dem på grillen er sku for kedligt kan i ikke komme med et par gode ider til at fyre lidt op under dem, gerne 3 muligheder så de kan komme til at prøve nået nyt.

Til slut få de is med ananas som er grille et par min på hverside med Steven Raichlen dessert barbecue rub på, nået nyt jeg fik fat i nede ved Dennis.

Og sikkert en helt masse cola til er jeg sikker på.

Alle ider er velkommen

Brugeravatar

CKC
Snart Superbruger
Snart Superbruger
Indlæg: 873

Re: Drengerøvs middag

Indlæg#2 » 3. feb 2011, 21:02

Tibbil skrev: lanparty herhjemme ( jeg har ikke en ide om hvad det er udover de skal spille hele natten )
LAN = Local Area Network = kobler flere computere sammen, til et netværk, og spiller et multiplayer spil.

Tibbil skrev: også vil de ha salatmayonnaise i ( kunne man ikke finde på nået med mere goddaw i) .


Evt en hjemmelavet mayo blendet med chili og en med hvidløg?


Tibbil skrev:Jeg har også indkøbt 3 stk ribbenstege på ca 2 kg hver men bare at smide dem på grillen er sku for kedligt kan i ikke komme med et par gode ider til at fyre lidt op under dem, gerne 3 muligheder så de kan komme til at prøve nået nyt.


Jeg ville smide noget røgflis på kullene, det giver en herlig smag til svinekød.
Weber One Touch Platinum 57.
Outdoorchef City
"Det tager et øjeblik at lære at grille, men en livstid at mestre."

Brugeravatar

Birdstriker
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 384
Kontakt:

Re: Drengerøvs middag

Indlæg#3 » 3. feb 2011, 21:17

Jeg ville smide noget røgflis på kullene, det giver en herlig smag til svinekød.


Jeg syntes, at røgtræ og ribbensteg gør det meget vanskeligt, at få sprøde svær - Eller er det bare mig?? :-?

Men gi den gas med noget chilimayo - Det er godt!! :-D
Smokey Joe Silver
Go-Anywhere.
OTG-57.
Performer Touch-N-Go.
Smokey Mountain Cooker.
Q 120
Genesis Gold C.

Brugeravatar

jansej
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 554

Re: Drengerøvs middag

Indlæg#4 » 3. feb 2011, 21:45

:-D Du kunne skære benene,
af den ene ribbenssteg,
skære den i skiver
og lave stegt flæsk med persillesovs og kartofler... :-D

Den anden kunne du flække/åbne
og fylde med en rørt fars,
men alt muligt lækkert i...
Snørre den sammen igen
og grille den... :-D

Den sidste syns jeg stadig skal være sandwich... :-D

Ellers kunne du jo skærer sværen af,
ridse fedtet gnide den ind i en blanding,
af grillkrydderri og appelsinsyltetøj...
Og lave revelsben... :-D

Hjemme gjort, er vel gjort... :D

De fleste ulykker i hjemmet,
sker i køkkenet...
Og derefter spises de... :D

Se mig lave mad på youtube..

Jansej´s Grill sofa

Brugeravatar

Amazonas
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2364

Re: Drengerøvs middag

Indlæg#5 » 3. feb 2011, 22:20

Du kunne jo også lave PP, det vil være let for computer nørderne, at lave burgere hele natten af det

Røg og sprødt svær, er lidt som olie og vand
Fodbad & Urtepotte
Så er man godt nok langt ude
Med venlig hilsen
Jesper
Amazonas BBQ Team

http://www.facebook.com/groups/320356778018449/
med ved
DM 2010-2011-2012

Brugeravatar

basse71
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 32

Re: Drengerøvs middag

Indlæg#6 » 3. feb 2011, 22:35

jansej skrev::-D Du kunne skære benene,
af den ene ribbenssteg,
skære den i skiver
og lave stegt flæsk med persillesovs og kartofler... :-D

Den anden kunne du flække/åbne
og fylde med en rørt fars,
men alt muligt lækkert i...
Snørre den sammen igen
og grille den... :-D

Den sidste syns jeg stadig skal være sandwich... :-D

Ellers kunne du jo skærer sværen af,
ridse fedtet gnide den ind i en blanding,
af grillkrydderri og appelsinsyltetøj...
Og lave revelsben... :-D



.fedt. men tænket på skær den over lige under sværen og kommer appelsinsyltetøj under. og skær den op som en bog og komme basillekom pestro imemmem.

Brugeravatar

jansej
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 554

Re: Drengerøvs middag

Indlæg#7 » 3. feb 2011, 23:05

Amazonas skrev:Røg og sprødt svær, er lidt som olie og vand


Så kunne man jo skærre sværen af
og stege den ved siden af... :-D

Eller man kan skære sværen ud i strimler,
ligge den i ovnen, i en bradepande...
På ca 180 grader...
Når de er mørke gyldne, tages de ud...
Bradepanden vippes,
så fedtet render ned i den ene ende...
(Vend en tallerken på hovedet
og stil den ene ende af bradepanden på den...)

Så strøs de med salt...

Det skal lige siges at sværene ikke,
er sprøde når de kommer ud af ovnen...
Men fortvivl ikke...
Det bliver de når de køler af... :-D

Hjemme gjort, er vel gjort... :D

De fleste ulykker i hjemmet,
sker i køkkenet...
Og derefter spises de... :D

Se mig lave mad på youtube..

Jansej´s Grill sofa

Brugeravatar

gundersen
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2890
Kontakt:

Re: Drengerøvs middag

Indlæg#8 » 4. feb 2011, 07:36

jansej skrev:
Amazonas skrev:Røg og sprødt svær, er lidt som olie og vand


Så kunne man jo skærre sværen af
og stege den ved siden af... :-D

Eller man kan skære sværen ud i strimler,
ligge den i ovnen, i en bradepande...
På ca 180 grader...
Når de er mørke gyldne, tages de ud...
Bradepanden vippes,
så fedtet render ned i den ene ende...
(Vend en tallerken på hovedet
og stil den ene ende af bradepanden på den...)

Så strøs de med salt...

Det skal lige siges at sværene ikke,
er sprøde når de kommer ud af ovnen...
Men fortvivl ikke...
Det bliver de når de køler af... :-D


Godt tips der!
René - KCBS Certified BBQ Judge

Holdkaptajn på: Team Crazy Danes BBQ
Medejer af: JRgrillcatering.dk

Idashøj Cater Grill 1200 (2013)
Primo Kamado Rund (2011)
Primo Kamado XL Oval (2011)
Weber Genesis E-320 (2010)

Brugeravatar

CKC
Snart Superbruger
Snart Superbruger
Indlæg: 873

Re: Drengerøvs middag

Indlæg#9 » 4. feb 2011, 10:02

Birdstriker skrev:
Jeg ville smide noget røgflis på kullene, det giver en herlig smag til svinekød.


Jeg syntes, at røgtræ og ribbensteg gør det meget vanskeligt, at få sprøde svær - Eller er det bare mig?? :-?


Tjoo. det er lykkeds for mig en del gange, men også enkelte gange hvor det har været gummi elastikker i stedet for sprøde svær. Her har jeg dog kunnet redde den ved at smide den ind under ovnens grill i 5 ca min. Det skal man dog være meget forsigtig med, og holde øje med den hele tiden, for der går kun 30 sek. fra den er perfekt, til den er brændt.

Jeg tror tricket til at få sprøde svær ved røg, er at starte med lav varme og røg flis, og slutte af med lidt mere varme på grillen.
Weber One Touch Platinum 57.
Outdoorchef City
"Det tager et øjeblik at lære at grille, men en livstid at mestre."

Tilbage til "Snik snak"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 15 gæster