Guruens udekøkken - Fra start til slut (99,9% færdigt)

Interessant information til alle med hus og have
Brugeravatar

Emneforfatter
Guruen
Administrator
Administrator
Indlæg: 10538
Kontakt:

Re: Guruens udekøkken - Fra start til slut (99,9% færdigt)

Indlæg#151 » 24. maj 2009, 18:55

marinus skrev:hej guru, det kan du godt være stolt af, rigtigt flot resultat.

Vidste man ikke bedre kunne man godt tro at huset var 'født' med den løsning.


1000 tak! :oops:
KCBS certified BBQ judge
Stifter af Grillguru.dk, Dansk BBQ Rådgivning & Oplev Forskellen

Brugeravatar

Hovmoller
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1686

Re: Guruens udekøkken - Fra start til slut (99,9% færdigt)

Indlæg#152 » 24. maj 2009, 19:15

Hej

Det er det flotteste udekøkken vi nogensinde har
set og hvor er det bare gennemført.

Stort tillykke med det til jer begge [smilie=bluecolorz5_pdt_09.gif]
Venlig hilsen

Heidi,
Performer touch and go
Genesis E320
Kamado oval XL
Friske krydderurter er et must


Mariano
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2113

Re: Guruens udekøkken - Fra start til slut (99,9% færdigt)

Indlæg#153 » 24. maj 2009, 19:23

Jamen, jeg har sagt det før og gør det gerne igen :-)

Det er superflot, supergennemført håndværk og superlækkert designet.

Tror snart jeg for alvor sender en anmodning om byggetilladelse/udvidelse af eksisterende altan til boligselskab/kommune.. Bare sådan for sjov :mrgreen:

Brugeravatar

pepsi_max
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 407
Kontakt:

Re: Guruens udekøkken - Fra start til slut (99,9% færdigt)

Indlæg#154 » 24. maj 2009, 19:35

FLOT FLOT FLOT ... hold da op ... Stort tillykke med det flotte resultat :lol:
Og mange tak for at vi andre måtte være med på sidelinjen og følge det.... det har været spændende :D
/Rikke
Nu med ny grill ! ! !
Outdoorchef Ascona 570
Smokey Joe gold - One Touch Gold 57 "Nu med termometer i låget" - KingStone ätna
JBI forlænger Er alle fortid

Brugeravatar

xans
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 254

Re: Guruens udekøkken - Fra start til slut (99,9% færdigt)

Indlæg#155 » 24. maj 2009, 19:53

Hei guruen
Dette er noe av det floteste udekjøkken jeg har set på lenge, ikke overdrevet med utstyr og oversiktlig og enkelt. Samtidig oser det av kvalitet i matrialer og utførelse. Gratulere
xans
Ha en fortsatt fin dag
Den Gamle slakter


bear
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1346

Re: Guruens udekøkken - Fra start til slut (99,9% færdigt)

Indlæg#156 » 24. maj 2009, 20:16

Glæder mig til at se det live
Hilsen Bear

Brugeravatar

bjaergager
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 28

Re: Guruens udekøkken - Fra start til slut (99,9% færdigt)

Indlæg#157 » 24. maj 2009, 20:39

Nu kender jeg (endnu) ikke noget til Kamado'er - men hvad med varmen fra grill ud mod bordpladen ??

Jeg overvejer et lign. projekt dog med 2 OTG57 (eller 67) i, men der er jeg bekymret for varmen ud mod en træplade ?

Ud over det - så er det da en fantastisk udekøkken og lækkert design - er især vild med ekstra pladen der er hævet op - det ser sgu godt ud.
OTG 57 Sort
OTG 57 Simpsons 20th Anniversary Special Edt.
Smokey Joe Simpsons 20th Anniversary Special Edt. * 2
Weber Q (den første)
Billede

Brugeravatar

Emneforfatter
Guruen
Administrator
Administrator
Indlæg: 10538
Kontakt:

Re: Guruens udekøkken - Fra start til slut (99,9% færdigt)

Indlæg#158 » 24. maj 2009, 20:43

Kamadoerne bliver slet ikke så varme som en stål-grill...

Efter en normal grillning kan man sagtens "klappe" grillen uden at hånden er forbrændt.

Idag kørte jeg på 325 grader i ca. 30 minutter. Grillen var kun lun udvendig...
KCBS certified BBQ judge
Stifter af Grillguru.dk, Dansk BBQ Rådgivning & Oplev Forskellen

Brugeravatar

bjaergager
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 28

Re: Guruens udekøkken - Fra start til slut (99,9% færdigt)

Indlæg#159 » 24. maj 2009, 20:50

Guruen skrev:Kamadoerne bliver slet ikke så varme som en stål-grill...

Efter en normal grillning kan man sagtens "klappe" grillen uden at hånden er forbrændt.

Idag kørte jeg på 325 grader i ca. 30 minutter. Grillen var kun lun udvendig...


Hmm - hvad så med en OTG'er - hvordan kan man isolere den op imod en træplade, efter at have set så flot træarbejde er alle tanker om stenplader næsten lagt i graven. (de har nu også store problemer med varmen).

Kunne være man skulle spare sammen til en Kamado - er der et sted på Sjælland de udstilles ??
OTG 57 Sort
OTG 57 Simpsons 20th Anniversary Special Edt.
Smokey Joe Simpsons 20th Anniversary Special Edt. * 2
Weber Q (den første)
Billede

Brugeravatar

Emneforfatter
Guruen
Administrator
Administrator
Indlæg: 10538
Kontakt:

Re: Guruens udekøkken - Fra start til slut (99,9% færdigt)

Indlæg#160 » 24. maj 2009, 20:52

Jeps

Se mere på http://www.grillservice.dk

Omkring stålgrill og isolering, så har der været et indlæg engang... Søger lige lidt...

viewtopic.php?f=68&t=7593 - side 4 og 5...
KCBS certified BBQ judge
Stifter af Grillguru.dk, Dansk BBQ Rådgivning & Oplev Forskellen

Brugeravatar

jetlar
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2635

Re: Guruens udekøkken - Fra start til slut (99,9% færdigt)

Indlæg#161 » 24. maj 2009, 20:56

[smilie=pdt_aliboronz_31.gif] [smilie=pdt_aliboronz_25.gif] [smilie=pdt_aliboronz_31.gif] [smilie=pdt_aliboronz_25.gif] [smilie=pdt_aliboronz_31.gif] [smilie=pdt_aliboronz_25.gif]
mvh. Lars

2 stk. OTG 57, jbi mini forlænger og Juleforlænger m/adapter, termometer und den ganzen molevitten - samt en Primo Kamado Oval Junior

Brugeravatar

Slagteren
Snart Superbruger
Snart Superbruger
Indlæg: 963

Re: Guruens udekøkken - Fra start til slut (99,9% færdigt)

Indlæg#162 » 24. maj 2009, 20:57

GGF har tidligere lavet et udekøkken hvor der både er OTG57 dancook og kamado i se her viewtopic.php?f=68&t=7593&hilit=udek%C3%B8kken&start=40
Mvh. Carsten

Brugeravatar

BURNER
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 501

Re: Guruens udekøkken - Fra start til slut (99,9% færdigt)

Indlæg#163 » 24. maj 2009, 22:46

Rigtigt flot....

Tillykke med det - det er en ægte Guru værdigt!!!
Med venlig hilsen

Nicolai


Wetle
Snart Superbruger
Snart Superbruger
Indlæg: 889

Re: Guruens udekøkken - Fra start til slut (99,9% færdigt)

Indlæg#164 » 25. maj 2009, 21:54

allerførst tillykke til guruen med det flotte resultat, det er rigtig flot stil hele vejen igennem.

bjaergager skrev:
Guruen skrev:Kamadoerne bliver slet ikke så varme som en stål-grill...

Efter en normal grillning kan man sagtens "klappe" grillen uden at hånden er forbrændt.

Idag kørte jeg på 325 grader i ca. 30 minutter. Grillen var kun lun udvendig...


Hmm - hvad så med en OTG'er - hvordan kan man isolere den op imod en træplade, efter at have set så flot træarbejde er alle tanker om stenplader næsten lagt i graven. (de har nu også store problemer med varmen).

Kunne være man skulle spare sammen til en Kamado - er der et sted på Sjælland de udstilles ??

alternativ kan du overveje et par dancook. Jeg har selv en dancook monteret direkte i en træplade, og det fungerer upåklageligt. (mit bord er et aflagt havebord der blev ofret i forsøget, men indtil jeg får mig taget sammen til at lave et rigtigt bord, så virker det da efter hensigten.)
Kun den der aldrig laver noget, laver aldrig fejl.

Brugeravatar

bjaergager
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 28

Re: Guruens udekøkken - Fra start til slut (99,9% færdigt)

Indlæg#165 » 26. maj 2009, 19:49

Wetle skrev:alternativ kan du overveje et par dancook. Jeg har selv en dancook monteret direkte i en træplade, og det fungerer upåklageligt. (mit bord er et aflagt havebord der blev ofret i forsøget, men indtil jeg får mig taget sammen til at lave et rigtigt bord, så virker det da efter hensigten.)


Det er da en mulighed... jeg tror dog at jeg vil gøre som set andetsteds her, simpelthen montere afstandsklodser på eks. 2 cm imellem OTG og bordplade.

Hvorfor bliver DanCook ikke varme (som OTG) - de er da også en stål grill ikke ?
OTG 57 Sort
OTG 57 Simpsons 20th Anniversary Special Edt.
Smokey Joe Simpsons 20th Anniversary Special Edt. * 2
Weber Q (den første)
Billede

Brugeravatar

Morten L
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 4045

Re: Guruens udekøkken - Fra start til slut (99,9% færdigt)

Indlæg#166 » 26. maj 2009, 20:17

bjaergager skrev:
Wetle skrev:alternativ kan du overveje et par dancook. Jeg har selv en dancook monteret direkte i en træplade, og det fungerer upåklageligt. (mit bord er et aflagt havebord der blev ofret i forsøget, men indtil jeg får mig taget sammen til at lave et rigtigt bord, så virker det da efter hensigten.)


Det er da en mulighed... jeg tror dog at jeg vil gøre som set andetsteds her, simpelthen montere afstandsklodser på eks. 2 cm imellem OTG og bordplade.

Hvorfor bliver DanCook ikke varme (som OTG) - de er da også en stål grill ikke ?


Der er en inderskål som kul/briketter ligger i.
Med venlig hilsen
Morten

Brugeravatar

Morfar
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 225

Re: Guruens udekøkken - Fra start til slut (99,9% færdigt)

Indlæg#167 » 19. jun 2009, 13:10

Hold da op Guru dit udekøkken er jo Verdensberømt...

Nyheden om din kreation er nået helt til vores naboer sydpå i Tyskland, med meget rosende ord. :D

http://mybbq.net/forum/viewtopic.php?t=16352&highlight=primo&sid=0f709b5f193f8e55334ee8e6c827226d

Mvh

Morfar


Mariano
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2113

Re: Guruens udekøkken - Fra start til slut (99,9% færdigt)

Indlæg#168 » 19. jun 2009, 14:28

Morfar skrev:Hold da op Guru dit udekøkken er jo Verdensberømt...

Nyheden om din kreation er nået helt til vores naboer sydpå i Tyskland, med meget rosende ord. :D

http://mybbq.net/forum/viewtopic.php?t=16352&highlight=primo&sid=0f709b5f193f8e55334ee8e6c827226d

Mvh

Morfar


Cool [smilie=pdt_aliboronz_15.gif]

Brugeravatar

webermeister
Snart Superbruger
Snart Superbruger
Indlæg: 909
Kontakt:

Re: Guruens udekøkken - Fra start til slut (99,9% færdigt)

Indlæg#169 » 19. jun 2009, 18:18

sejt 8)

men det er ski også flot.!
hilsen Lars
http://www.facebook.com/webermeister

Billede
a boy and his toy: OTG 57, Q300, smokey joe, JBI-smoker

Brugeravatar

Kogekonen Dorit
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1304
Kontakt:

Re: Guruens udekøkken - Fra start til slut (99,9% færdigt)

Indlæg#170 » 22. jun 2009, 22:53

FANTASTISK UDEKØKKEN
[smilie=bluecolorz5_pdt_09.gif] :-$ [smilie=bluecolorz5_pdt_09.gif] [smilie=bluecolorz5_pdt_19.gif] :-$ [smilie=bluecolorz5_pdt_09.gif]
Kogekonen Dorit
Bailey er en gudedrik som skal drikkes i rødvinsglas "helst helt til randen".

City OUTDOORCHEF Gasgrill 420
Outdoorchef Paris de Lux 570

http://www.kogekonen-dorit.dk/

Brugeravatar

Emneforfatter
Guruen
Administrator
Administrator
Indlæg: 10538
Kontakt:

Re: Guruens udekøkken - Fra start til slut (99,9% færdigt)

Indlæg#171 » 25. aug 2013, 14:57

Lille update:

Mit udekøkken er fra 2009. Og det har virkelig været brugt. Skam-brugt...

Derfor kunne bordpladen ikke mere... Eller kunne den...?

Da jeg byggede udekøkkenet ofrede jeg de dyreste Iroko terrassebrædder i hardwood.

Så frem med Exenter-sliberen i ferien.

Først grundig afvaskning med sæbevand
Så korn 40
Så korn 80
Så korn 120
Så korn 160
Så korn 180
Så korn 240

Derefter påføres et lag olie
Med en hård svamp køres med årene
15 minutters tørretid
Overskydende olie tørres væk
Slibes let med fint sandpapir (tak til Snedker Lund for det tip)

Dagen efter gentages proceduren.

Hele 6 gange fik det olie

Sidste gang blev der ikke slebet med sandpapir.

Billede

Fritøzen får nu permanent plads i udekøkkenet

Billede

Tænk at det var denne træplade jeg var ved at give op over... :-)
Den er bare blevet SÅ flot efter behandling.

Billede

Imellem de 2 Primoer har jeg nu lagt en rist fra en Kingsford gasgrill (sælges i Bauhaus). På undersiden har den fået monteret 4 møbel-gummi-dutter.
Så kan varme riste, fade m.v. nemt sættes på bordpladen

Billede

Nu mangler jeg kun at vaske resten af køkkenet ned... Det er næsten så flot at man ikke nænner at tage det i brug [smilie=bluecolorz5_pdt_08.gif] [smilie=bluecolorz5_pdt_09.gif] [smilie=bluecolorz5_pdt_08.gif]

Men hele konstruktionen har nu klaret 4 hårde vintre. Heraf 2 hvor der lå sne op til bardisken...

Det er bygget til at holde, og til at blive brugt. Det er virkelig et super sted at arbejde - Og hygge sig med gæster.

Jeg må sige, at jeg er imponeret over slidstyrken!

(Nye brugere burde næsten læse tråden fra start til slut :-))

Ps. Nu mangler jeg kun at finde en elektriker der kan hjælpe mig med noget strøm...
KCBS certified BBQ judge
Stifter af Grillguru.dk, Dansk BBQ Rådgivning & Oplev Forskellen


Niels_L
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 112

Re: Guruens udekøkken - Fra start til slut (99,9% færdigt)

Indlæg#172 » 25. aug 2013, 16:47

Hej Guru.

Har lige læst tråde igennem og må sige, jeg er meget imponeret, håber godt nok at jeg få mulighed for at lave et så fint udekøkken en dag.

Det ser sku godt ud.
Niels Læntver
Brande

Brugeravatar

topgun
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2783

Re: Guruens udekøkken - Fra start til slut (99,9% færdigt)

Indlæg#173 » 25. aug 2013, 17:27

Der er da en bette gør de selv mand i dig efterhånden. Traileren har du jo også allerede købt, nu ender du snart med at prutte om priserne og ser vi dig måske flytte til hovedlandet på et tidspunkt :)
Michael
Low and slow, are the way to go. Sousvide Rocks...
Weber 57cm OTG (2001)
Weber Q120 (2007)
Kamado Oval Junior (2010-2012)
Weber Summit S-470 (2012)

Brugeravatar

michael1980
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 629
Kontakt:

Re: Guruens udekøkken - Fra start til slut (99,9% færdigt)

Indlæg#174 » 19. sep 2013, 20:35

hej hvordan kan det være du smører gasbetonen med vådrumssikring og hvalken maling bruger du så bagefter.

og for at synge med i koret er det et rigtig flot og lækkert køkken du har der
DANCOOK KULGRILL Ø 58CM
CHARBROIL CB500 GASGRILL MED 4 BRÆNDERE
Q100


jim
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 423

Re: Guruens udekøkken - Fra start til slut (99,9% færdigt)

Indlæg#175 » 19. sep 2013, 22:00

Du har jo glemt før billederne af bordpladen. Det er jo let at påstå at det er blevet flottere, når vi ikke kender udgangspunktet :lol:

Hvordan er bordpladen når der kommer vand på den. Er den så mættet med olie at den er ligeglad? Hvordan holder du den ren. Det kan vel ikke undgås at der bliver spildt lidt forskelligt på pladen. Er det bare en fugtig klud, eller kan man bruge noget rengøringsmiddel.

Alt det arbejde du har lagt i den bordplade, er godt givet ud. Den er prikken over i'et, i dit ude køkken.

Brugeravatar

Emneforfatter
Guruen
Administrator
Administrator
Indlæg: 10538
Kontakt:

Re: Guruens udekøkken - Fra start til slut (99,9% færdigt)

Indlæg#176 » 19. sep 2013, 23:03

michael1980 skrev:hej hvordan kan det være du smører gasbetonen med vådrumssikring og hvalken maling bruger du så bagefter.

og for at synge med i koret er det et rigtig flot og lækkert køkken du har der


Det smøres med vådrumssikring for at forlænge levetiden og for at sikre at malingen ikke skaller af.

Det males med en udendørs maling.
KCBS certified BBQ judge
Stifter af Grillguru.dk, Dansk BBQ Rådgivning & Oplev Forskellen

Brugeravatar

Emneforfatter
Guruen
Administrator
Administrator
Indlæg: 10538
Kontakt:

Re: Guruens udekøkken - Fra start til slut (99,9% færdigt)

Indlæg#177 » 19. sep 2013, 23:05

jim skrev:Du har jo glemt før billederne af bordpladen. Det er jo let at påstå at det er blevet flottere, når vi ikke kender udgangspunktet :lol:

Hvordan er bordpladen når der kommer vand på den. Er den så mættet med olie at den er ligeglad? Hvordan holder du den ren. Det kan vel ikke undgås at der bliver spildt lidt forskelligt på pladen. Er det bare en fugtig klud, eller kan man bruge noget rengøringsmiddel.

Alt det arbejde du har lagt i den bordplade, er godt givet ud. Den er prikken over i'et, i dit ude køkken.



Hej Jim

Førbilledet nænnede jeg ikke at lægge ud. Men pladen var slidt. Meget slidt og grim.

Når der kommer vand på nu, så ligger det bare som perler på en nypoleret bil.

Jeg bruger blot en våd klud til at tørre af med, når der spilles noget.

Bordpladen er super flot, og med denne behandling som Snedker Lund anbefalede mig, så er jeg sikker på at det vil holde sig sådan i endnu flere år.
KCBS certified BBQ judge
Stifter af Grillguru.dk, Dansk BBQ Rådgivning & Oplev Forskellen

Brugeravatar

Mess
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 106
Kontakt:

Re: Guruens udekøkken - Fra start til slut (99,9% færdigt)

Indlæg#178 » 10. maj 2017, 15:25

Jeg er solgt. Som i VIRKELIG solgt.

Super flot resultat og misundelse kan være en grim ting ;)

Er det muligt at få tegning/mål på projektet - jeg går og overvejer noget lignede i blokke, men er usikker på højde, og dybde osv :)

Tilbage til "Hus og have"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 7 gæster