Guruens udekøkken - Fra start til slut (99,9% færdigt)

Interessant information til alle med hus og have
Brugeravatar

Xang72
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1288

Re: Guruens udekøkken - Fra start til slut (80% færdigt)

Indlæg#101 » 26. apr 2009, 19:43

hov havde ikke set slutningen, hvor i havde skruet bræderne på fra bunden ...
I love to eat, I love to cook, I love to eat what i cook
03 - OTG57
28/5-08 Performer - Solgt
23/4-09 Q320 LE - Solgt
23/8-09 Primo Oval Xl
25/6-13 Summit S450
05/9-13 100 Cm Artiforno lerovn

Brugeravatar

Emneforfatter
Guruen
Administrator
Administrator
Indlæg: 10538
Kontakt:

Re: Guruens udekøkken - Fra start til slut (80% færdigt)

Indlæg#102 » 26. apr 2009, 20:19

Der kommer skam skruer, men jeg har købt et prop-bor, så det skal nok blive rigtig pænt...
KCBS certified BBQ judge
Stifter af Grillguru.dk, Dansk BBQ Rådgivning & Oplev Forskellen

Brugeravatar

Morten L
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 4045

Re: Guruens udekøkken - Fra start til slut (80% færdigt)

Indlæg#103 » 26. apr 2009, 20:24

Smag er jo heldigvis forskellig, jeg synes personligt det er rigtig flot når man kan se "propperne" - de skal bare sidde snorlige
Med venlig hilsen
Morten

Brugeravatar

topgun
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2783

Re: Guruens udekøkken - planlægningen!

Indlæg#104 » 26. apr 2009, 22:04

Xang72 skrev:Der finders et beslag til brug til terassebræder, der gør at der ingen synlige skruer i overfladen af brædtet .. måske var det noget at overveje..


Dem havde jeg købt nogle kasser af til den terrasse der snart er færdig :)
Men for det første så var deres forbrug pr. m2 100% ved siden af, så skulle jeg bruge dem til hele terrassen ville de alene have koster 3.000,-
Derudover så er det altså noget klejnt. Det er meget korte skruer der skulle holde nedenfra i hårdttræ. Nu var det jeg havde købt så lige så lige som vesterhavet på en efterårsdag så det duede slet ikke....
Endnu en væsentlig grund til at det kom retur (som ikke er så relevant i Guruens tilfælde) er at det kan godt ske at man ingen synligeskruer har. Tilgengæld har man skinnene beslag alle steder hvor man de de 7mm mellemrum kan se strøerne....

Jeg vil ikke anbefale det til noget som helst, det er noget dyrt bras......

Istedet kunne guruen i dette tilfælde jo ligesågodt montere en del tværgående brædder nedenunder og skrue det hele nedefra. Det vil ihvertfald holde lige så godt, eller dårligt :)

Jeg kan nemt følge at skrue dem forfra og så proppe hullerne bagefter. Det holder
Michael
Low and slow, are the way to go. Sousvide Rocks...
Weber 57cm OTG (2001)
Weber Q120 (2007)
Kamado Oval Junior (2010-2012)
Weber Summit S-470 (2012)

Brugeravatar

Kogekonen Dorit
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1304
Kontakt:

Re: Guruens udekøkken - Fra start til slut (80% færdigt)

Indlæg#105 » 28. apr 2009, 00:07

:whistle: Meget flot resultat.
Kogekonen Dorit
Bailey er en gudedrik som skal drikkes i rødvinsglas "helst helt til randen".

City OUTDOORCHEF Gasgrill 420
Outdoorchef Paris de Lux 570

http://www.kogekonen-dorit.dk/

Brugeravatar

Emneforfatter
Guruen
Administrator
Administrator
Indlæg: 10538
Kontakt:

Re: Guruens udekøkken - Fra start til slut (80% færdigt)

Indlæg#106 » 2. maj 2009, 21:56

Så nærmer afslutningen sig på projekt udekøkken.

Jeg har været igang med slibe-maskinen MANGE timer idag...

Men først var jeg igang med et nyindkøbt stemmejern (meget skarpt!) for at fjerne overskydende fugemasse. Det gør det lidt nemmere at slibe...

DSC_1900.jpg


GGF har lavet et fantastisk flot stykke fugearbejde, men du godeste slibe-processen har været en længere process end jeg har drømt om....

Og jeg skal finpudse med finere sandpapir imorgen inden "mester" ankommer...

DSC_1906.jpg


Man kan virkelig se det begynder at tage form. Og Iroko-træet har endnu ikke fået olie som vil give det en fantastisk glød...

Der vil helt sikkert komme flere fotos - nu må vi se hvor langt vi når imorgen...

Ps... Stol kun trygt på GGF, når han siger at fugemassen hærder godt op!!! Det er jo helt sindssygt hvor stærkt det binder!!!
KCBS certified BBQ judge
Stifter af Grillguru.dk, Dansk BBQ Rådgivning & Oplev Forskellen

Brugeravatar

Morten L
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 4045

Re: Guruens udekøkken - Fra start til slut (87,5% færdigt)

Indlæg#107 » 2. maj 2009, 22:10

Det er edder-broderemig flot :shock:

Glæder mig til at se det endelige resultat.
Med venlig hilsen
Morten

Brugeravatar

donjensen
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1293

Re: Guruens udekøkken - Fra start til slut (87,5% færdigt)

Indlæg#108 » 2. maj 2009, 22:11

Det bliver utroligt spændende at se det færdigt. Det må også være en arbejdsstation du virkelig ser frem til. Man kan aldrig få for meget bordplads. :savl2:
2012 Weber Genesis S-330 med rotisseri

Brugeravatar

kamado
Redaktør
Redaktør
Indlæg: 4855

Re: Guruens udekøkken - Fra start til slut (87,5% færdigt)

Indlæg#109 » 3. maj 2009, 00:29

ja det bliver da godt nok super flot

Brugeravatar

Emneforfatter
Guruen
Administrator
Administrator
Indlæg: 10538
Kontakt:

Re: Guruens udekøkken - Fra start til slut (87,5% færdigt)

Indlæg#110 » 3. maj 2009, 10:40

Igår blev der slebet med korn 40 for at fjerne overskydende fugemasse og rette brædderne til.

Her til morgen (vi må i Grundejerforeningen først starte kl. 08.00) blev der så slebet:

2 gange med korn 80
2 gange med korn 120
2 gange med korn 240

DSC_1907.jpg


Det tog ialt 2 timer at finpudse

DSC_1910.jpg


... Men det var al arbejdet værd.

Idag håber jeg at vi kan gøre det næsten færdigt.... (Jeg krydser fingre...)
KCBS certified BBQ judge
Stifter af Grillguru.dk, Dansk BBQ Rådgivning & Oplev Forskellen


Palle B
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 171
Kontakt:

Re: Guruens udekøkken - Fra start til slut (87,5% færdigt)

Indlæg#111 » 3. maj 2009, 11:07

Det er dæleme godt nok pænt arbejde det der!!

Vi har ellers snakket om at vi ville have granitplade, i vores nye udekøkken, men det er der da godt nok, sat spørgsmålstegn ved, efter at have set dette her.
Venlig hilsen
Palle


Mariano
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2113

Re: Guruens udekøkken - Fra start til slut (87,5% færdigt)

Indlæg#112 » 3. maj 2009, 12:54

Super flot, Johnny. Får helt lyst til at lade hånden "ae" Jeres nye ude-bordplade ;-)

Er selv ved at slibe køkken ned og især bordplader. Det er et kæmpe men fedt arbejde og resultatet bliver bare så flot.


Wetle
Snart Superbruger
Snart Superbruger
Indlæg: 889

Re: Guruens udekøkken - Fra start til slut (87,5% færdigt)

Indlæg#113 » 3. maj 2009, 13:22

Det ser godt nok flot ud, hvilken type slibemaskine bruger du til sådan et projekt?
Kun den der aldrig laver noget, laver aldrig fejl.

Brugeravatar

FruDuborg
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 427

Re: Guruens udekøkken - Fra start til slut (87,5% færdigt)

Indlæg#114 » 3. maj 2009, 14:05

Hold da op............ Sikke en lækker, smuk, jeg løber tør for superlativer, bordplade. Det bliver ubetinget det flotteste udekøkken jeg har set til dato.......

Det glæder jeg mig rigtig meget til at se til sommer.
Med venlig hilsen

FruDuborg

www.madpassionen.dk

Billede

Brugeravatar

kamado
Redaktør
Redaktør
Indlæg: 4855

Re: Guruens udekøkken - Fra start til slut (87,5% færdigt)

Indlæg#115 » 3. maj 2009, 15:49

ser i hvert fald bedre ud end mit udekøkken LOL!!!
(Roder kun GANSKE lidt!!)
Billede

Brugeravatar

Emneforfatter
Guruen
Administrator
Administrator
Indlæg: 10538
Kontakt:

Re: Guruens udekøkken - Fra start til slut (87,5% færdigt)

Indlæg#116 » 3. maj 2009, 18:07

Så er dagens arbejde forbi...

Køkkenet blev desværre ikke færdigt idag, da trælasten havde leveret et forkert prop-bor. Derfor kunne bordpladen ikke skrues fast.

Men vi kom rigtig langt med mange af de andre små detaljer.

Næste weekend bliver der ikke arbejdet på køkkenet, så jeg regner med det står færdigt omkring 17. maj...

Men for satan hvor ser det godt ud!
KCBS certified BBQ judge
Stifter af Grillguru.dk, Dansk BBQ Rådgivning & Oplev Forskellen

Brugeravatar

marinus
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2163

Re: Guruens udekøkken - Fra start til slut (87,5% færdigt)

Indlæg#117 » 4. maj 2009, 08:48

Guruen skrev:Køkkenet blev desværre ikke færdigt idag, da trælasten havde leveret et forkert prop-bor. Derfor kunne bordpladen ikke skrues fast.


Det er virkelig blevet flot.

Jeg tænkte på, er det nødvendigt at bore huller, og lave propper i den flotte bordplade.
Kan den ikke fastgøres nedefra, eventuelt med nogle vinkelbeslag, ligesom et køkkenbord.
udtryk gør indtryk

Brugeravatar

Jimmy B
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 425

Re: Guruens udekøkken - Fra start til slut (87,5% færdigt)

Indlæg#118 » 4. maj 2009, 09:04

Holda fast Guru...

Det er skisme et flot projekt du har gang i der... Glæder mig meget til at se det færdige resultat efter at have set alle de flotte billeder :D
"if something is hard to do, it´s not worth doing" Homer Simpson...

Brugeravatar

Emneforfatter
Guruen
Administrator
Administrator
Indlæg: 10538
Kontakt:

Re: Guruens udekøkken - Fra start til slut (87,5% færdigt)

Indlæg#119 » 4. maj 2009, 09:09

Tak for de pæne ord.

Jo, man kunne sikkert godt fæstne pladen nedefra, men en proppet løsning er efter min mening al ekstra-arbejdet værd...

Det ser bare så godt ud...
KCBS certified BBQ judge
Stifter af Grillguru.dk, Dansk BBQ Rådgivning & Oplev Forskellen

Brugeravatar

Emneforfatter
Guruen
Administrator
Administrator
Indlæg: 10538
Kontakt:

Re: Guruens udekøkken - Fra start til slut (87,5% færdigt)

Indlæg#120 » 16. maj 2009, 18:22

Halløjsa! Så gik det stærkt!!!

Billede

Så blev pladen fæstnet... 548,- var løsningen! Et nyt propbord. - Og et par skruer på 120 mm....

Billede

Lynhurtigt blev der også skåret huller til grillene.

Prøv at se hvor usynlige propperne er blevet efter der blev slebet.

Billede

For 2. gang blev der slebet.

1 gang med korn 40, 1 gang med korn 80, 2 gange med korn 120, og 2 gange med korn 240.

Billede

Nu kan man virkelig fornemme hvor meget bordplads der bliver.

Billede

Hjørnerne blev også lige rundet...

Det har været en vildt god dag - alt er gået lige efter bogen.

Nu har pladen fået olie 1. gang... Håber at kunne give 2. gang om et par timer (Hvis det holder tørt...)

Flere fotos imorgen (Men jeg er desværre kaldt på arbejde fra 11-15. Øv)

Pssst....: Tror jeg vil lokke Bettina til at fjerne støvet fra hylderne imorgen mens jeg er på arbejde....

Edit: Har lige givet køkkenet 2. omgang ædeltræs-olie... Det har suget meget godt!
KCBS certified BBQ judge
Stifter af Grillguru.dk, Dansk BBQ Rådgivning & Oplev Forskellen

Brugeravatar

topgun
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2783

Re: Guruens udekøkken - Fra start til slut (94,6% færdigt)

Indlæg#121 » 16. maj 2009, 21:06

Det ser lækkert ud. Bliver da supert lækkert.
Michael
Low and slow, are the way to go. Sousvide Rocks...
Weber 57cm OTG (2001)
Weber Q120 (2007)
Kamado Oval Junior (2010-2012)
Weber Summit S-470 (2012)

Brugeravatar

bjærge
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 9319
Kontakt:

Re: Guruens udekøkken - Fra start til slut (94,6% færdigt)

Indlæg#122 » 16. maj 2009, 21:13

Ja det er godt nok blevet flot :D

Glæder mig til at se når de sidste 5,4% er lavet :D

Med venlig hilsen

Brugeravatar

jetlar
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2635

Re: Guruens udekøkken - Fra start til slut (94,6% færdigt)

Indlæg#123 » 16. maj 2009, 21:19

Det bliver dæleme flot 8) ærgerligt at man ikke kan være med når det skal invies :(
mvh. Lars

2 stk. OTG 57, jbi mini forlænger og Juleforlænger m/adapter, termometer und den ganzen molevitten - samt en Primo Kamado Oval Junior

Brugeravatar

Emneforfatter
Guruen
Administrator
Administrator
Indlæg: 10538
Kontakt:

Re: Guruens udekøkken - Fra start til slut (95,93% færdigt)

Indlæg#124 » 16. maj 2009, 21:21

Her er lidt fotos efter det har fået olie 2 gange.

Billede

Billede

Billede

Billede

Glæder mig til at se hvordan det ser ud imorgen tidlig, hvor det lige skal poleres (eller måske have olie 3. gang)...

Nu venter der bare en grim omgang rengøring!
KCBS certified BBQ judge
Stifter af Grillguru.dk, Dansk BBQ Rådgivning & Oplev Forskellen

Brugeravatar

Duborg
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2101

Re: Guruens udekøkken - Fra start til slut (95,93% færdigt)

Indlæg#125 » 16. maj 2009, 21:26

Guru må jeg godt bande lidt i dagens anledning....Kraft helvede det er blevet flot, WOW.. :shock: :shock: :shock:

Og jeg syntes at det flot med de "synlige" propper det giver et fantastisk spil i bordpladen, det viser godt håndværk. :wink: Lækkert.... :savl2:
Senest rettet af Duborg 16. maj 2009, 21:29, rettet i alt 1 gang.
Mvh. Duborg

Det tager tid, men det bliver godt...

Brugeravatar

webermeister
Snart Superbruger
Snart Superbruger
Indlæg: 909
Kontakt:

Re: Guruens udekøkken - Fra start til slut (95,93% færdigt)

Indlæg#126 » 16. maj 2009, 21:28

fandmer flot.!
hilsen Lars
http://www.facebook.com/webermeister

Billede
a boy and his toy: OTG 57, Q300, smokey joe, JBI-smoker

Brugeravatar

Lennie
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1798

Re: Guruens udekøkken - Fra start til slut (95,93% færdigt)

Indlæg#127 » 16. maj 2009, 21:36

Uha. Jeg må altså tilstå, at jeg er totalt misundelig :oops:. Jeg ved skam godt, at det ikke er pænt, men det er jeg altså.

Det er så utroligt flot og gennemført det der. Stort tillykke med et SUPER FLOT resultat!
Hilsen Åse

Weber One-Touch Deluxe (2011)
Weber One-Touch 57 (2007)
Weber Compact 47 (2000)
Smokey Joe Gold (2005) + JBI SJ Smoker (2009)
JBI Smoker og røgekit til OTG 57 (2009)


andersvs
Øvet på Grillguru
Øvet på Grillguru
Indlæg: 93

Re: Guruens udekøkken - Fra start til slut (95,93% færdigt)

Indlæg#128 » 16. maj 2009, 22:10

Dét der.... det er ikke mindre end imponerende... hold da op hvor ser det bare fantastisk ud... Hvem ved om man skulle lave samme opstilling på den 7 kvm altan uderover Falkoner Alle på Frederiksberg ;-) hmm måske det bliver svært... jeg beholder min Q300 og OTG 57 derude.. så må det andet blive en drøm indtil videre...

Glæder mig til at se de efterfølgende billeder de næste dage...

Rigtig godt arbejde som sædvanlig Guru...

God weekend.

Brugeravatar

kamado
Redaktør
Redaktør
Indlæg: 4855

Re: Guruens udekøkken - Fra start til slut (95,93% færdigt)

Indlæg#129 » 16. maj 2009, 22:51

hold da helt .....

SLET ikk misundelig :shock: :shock:

Brugeravatar

donjensen
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1293

Re: Guruens udekøkken - Fra start til slut (95,93% færdigt)

Indlæg#130 » 17. maj 2009, 15:36

Godt valgt/god idé med den hylde/bar der er hævet over bordet!
2012 Weber Genesis S-330 med rotisseri

Brugeravatar

Emneforfatter
Guruen
Administrator
Administrator
Indlæg: 10538
Kontakt:

Re: Guruens udekøkken - Fra start til slut (95,93% færdigt)

Indlæg#131 » 17. maj 2009, 18:10

Så kom den store dag!!!- Med den første udfordring under hele byggeriet

Idag er dagen, hvor grillene skulle sænkes ned i udekøkkenet!!!

Stor var spændingen!

Billede

Smut - så var Kamado JR godt på plads.

Billede

MEN SÅ OPSTOD PROBLEMET!!!

Hullet til KamadoXL'en var simpelthen for lille til at grillen kunne nå ned :shock:

Af naturlige årsager. Skabelonen var nu god nok og tegnet efter det originale Primo bord. MEN: Der er fra underkanten af grillens fødder til top af bordpladen 30 cm på originalen....

Jeg vil have afstanden til 43.... På de ekstra 13 cm bliver grillen tykkere... Det siger sig selv. Så nu må stiksaven frem igen.

Heldigvis er det ikke verdens største ulykke, så et par klodser under grillen indtil videre, så er det løst midlertidigt.

Billede

De 10 cm højdeforskel betyder meget - specielt når en Primo Kamado XL er så grotesk stor.

Billede

Her er foto så man virkelig kan danne sig et overblik over hvordan køkkenet "tager sig ud"... Dejlig rummeligt...

Ideen til bardisken kom oprindelig fra GGF's udekøkken, men selve designet er stjålet fra mit arbejde... Der har man også brugt de stål-dimser jeg har indkøbt (fra Ikea)...

Så nu nærmer afslutningen sig....
KCBS certified BBQ judge
Stifter af Grillguru.dk, Dansk BBQ Rådgivning & Oplev Forskellen

Brugeravatar

Duborg
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2101

Re: Guruens udekøkken - Fra start til slut (98,09% færdigt)

Indlæg#132 » 17. maj 2009, 18:15

Det var ærgerligt at du skal til at skære igen i pladen nu det lige er blevet så flot.....

Og det er helt rigtigt....XLén er faktisk kæmpe stor specielt når den kommer rigtigt op i øjenhøjde... :shock: :D

Men hold kæft hvor de farver bare for det hele til at se eksklusivt ud, der er godt valgt...Smukt..
Mvh. Duborg

Det tager tid, men det bliver godt...

Brugeravatar

Emneforfatter
Guruen
Administrator
Administrator
Indlæg: 10538
Kontakt:

Re: Guruens udekøkken - Fra start til slut (98,09% færdigt)

Indlæg#133 » 17. maj 2009, 18:17

Heldigvis er det ikke hele pladen der skal arbejdes med igen :-)
- Der er højest to timers arbejde INCL slibning og oliering...

Surt. Men ikke noget der ødelægger humøret... For hele køkken-løsningen er simpelthen genial!
(Det er tilladt at rose sig selv her på forummet [smilie=bluecolorz5_pdt_09.gif] )
KCBS certified BBQ judge
Stifter af Grillguru.dk, Dansk BBQ Rådgivning & Oplev Forskellen

Brugeravatar

angus
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 4266

Re: Guruens udekøkken - Fra start til slut (98,09% færdigt)

Indlæg#134 » 17. maj 2009, 20:21

Det er sandelig bedre at hullet er for lille end for stort :lol: Men flot er det :)
angus


Outdoorchef Montreux
Primo Kamado Oval XL
Tommerup Røger
Pizza ovn

Brugeravatar

marinus
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2163

Re: Guruens udekøkken - Fra start til slut (98,09% færdigt)

Indlæg#135 » 18. maj 2009, 08:47

Det er blevet et fantastisk flot resultat. :D

Det er da rigtig ærgeligt, at du bliver nødt til at save hullet i den fantastik flotte bordpladen større.
Kan det ikke komme til at give problemer med at udvide hullet mod højre, hvis du skal have ligeså meget luft omkring som du har ved den lille kamado?
udtryk gør indtryk

Brugeravatar

bjærge
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 9319
Kontakt:

Re: Guruens udekøkken - Fra start til slut (98,09% færdigt)

Indlæg#136 » 18. maj 2009, 09:40

Nej hvor ærgerligt ....når man nu troede man var helt færdig :(

Og som Angus skriver...godt hullet ikke var blevet for stort i stedet.

Men med din udsøgte omhu med det hele, indtil nu, skal det nok blive godt alligevel, selv om du skal til at begå vold mod den flotte plade :wink:

Held og lykke med de 1,91 %

Med venlig hilsen


Hallind
Øvet på Grillguru
Øvet på Grillguru
Indlæg: 68

Re: Guruens udekøkken - Fra start til slut (98,09% færdigt)

Indlæg#137 » 19. maj 2009, 10:25

Er vildt imponeret :o :savl2: Det er fandme da et køkken der vil frem i livet.

Kan godt se hvor jeg skal hente inspiration henne :wink:
Vi skal selv til og igang med den store terassebygning, hvor der skal laves noget smart så man kan stå ude og grille året rundt :D
Grillkram

Lilan

Brugeravatar

Emneforfatter
Guruen
Administrator
Administrator
Indlæg: 10538
Kontakt:

Re: Guruens udekøkken - Fra start til slut (98,09% færdigt)

Indlæg#138 » 19. maj 2009, 10:56

marinus skrev:Det er blevet et fantastisk flot resultat. :D

Det er da rigtig ærgeligt, at du bliver nødt til at save hullet i den fantastik flotte bordpladen større.
Kan det ikke komme til at give problemer med at udvide hullet mod højre, hvis du skal have ligeså meget luft omkring som du har ved den lille kamado?


Ups

Havde lige overset denne...

Der er rigelig med plads... Der er tale om mindre end en cm før det hele passer. Det er matematikken omkring grillens koniske form der har fået mig til at måle forkert.

På 13 cm er grillen ca. 1 cm bredere i toppen. Det havde jeg ikke taget højde for. Eller rettere sagt. Jeg har trukket fra istedet for at lægge til...Ups...

Men hele pladen skal ikke slibes om og olieres på ny... Det kan sagtens gøres usynligt...
KCBS certified BBQ judge
Stifter af Grillguru.dk, Dansk BBQ Rådgivning & Oplev Forskellen

Brugeravatar

angus
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 4266

Re: Guruens udekøkken - Fra start til slut (98,09% færdigt)

Indlæg#139 » 19. maj 2009, 11:18

Ha, ha, Guru - nu er det snart et år siden vi mødte din gamle klasselærer i Lejre :lol: :lol: Havde du ham til matematik :?: :?:
angus


Outdoorchef Montreux
Primo Kamado Oval XL
Tommerup Røger
Pizza ovn

Brugeravatar

Emneforfatter
Guruen
Administrator
Administrator
Indlæg: 10538
Kontakt:

Re: Guruens udekøkken - Fra start til slut (98,09% færdigt)

Indlæg#140 » 19. maj 2009, 11:54

Nej... Han var inspektør, og konen lærte mig Dansk...

Men sjovt at jeg har lagt til istedet for at trække fra...
KCBS certified BBQ judge
Stifter af Grillguru.dk, Dansk BBQ Rådgivning & Oplev Forskellen


Mariano
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2113

Re: Guruens udekøkken - Fra start til slut (98,09% færdigt)

Indlæg#141 » 19. maj 2009, 18:52

Super flot og lækkert udekøkken, Hr. og Fru Guru.

Faktisk er jeg nok blevet inspireret uden jeg egentlig vidste det ;-) Det slår mig først nu. He he...

Jeg skal nemlig i gang med at ha malet vores altan og i stedet for den nuværende almuerøde farve har jeg for lang tid siden bestilt en granitgrå maling. Tror nemlig det bliver superflot og kommer til at passe supergodt med resten ude på vores lille dejlige oase.

Glæder mig til de 100% :-)

Brugeravatar

Emneforfatter
Guruen
Administrator
Administrator
Indlæg: 10538
Kontakt:

Re: Guruens udekøkken - Fra start til slut (98,09% færdigt)

Indlæg#142 » 24. maj 2009, 17:10

Så er udekøkken-projektet ved at være afsluttet....

Bordpladen mangler nu kun en lille smule olie mere, og så skal fugemanden lige lave et par pæne fuger... Så er arbejdet fuldført...

Køkkenet har stået mig i 5000,- til materialer samt et par tusinde til værktøj jeg manglede...
Dertil er forbrugt lidt beslag, skuer m.v. som jeg havde liggende fra andre projekter...

Her er det færdige resultat:

Billede

Her er køkkenet set fra hjørnet af vores have

Billede

Og her fra indkørslen

Billede

Al værktøjet er nu kommet på plads

Billede

Og de 4 store plastkasser er nu fyldt op med grilltilbehør og kul.

Billede

Og de 2 grills gør sig meget godt...

Billede

Jeg er imponeret over hvor meget reel bordplads der er blevet...

Billede

Her skal nok blive brugt maaaange timer hen over sommeren

Billede

Hvem sagde fredagsbar?

Alt ialt har det været et rigtig sjovt (og hårdt) byggeprojekt. Men jeg har lært en masse af min mester GGF som velvilligt har været forbi og give gode råd og hjælpe med alt det svære... Alt andet er jeg stolt af at have lavet selv!

Køkkenet er blevet nøjagtig som jeg havde planlagt inde i hovedet. Det vigtigste for mig har været at det passede naturligt til huset. Det synes jeg er lykkes meget godt.

Nu skal køkkenet indvies med en omgang stegt flæsk!
KCBS certified BBQ judge
Stifter af Grillguru.dk, Dansk BBQ Rådgivning & Oplev Forskellen

Brugeravatar

Slagteren
Snart Superbruger
Snart Superbruger
Indlæg: 963

Re: Guruens udekøkken - Fra start til slut (99,9% færdigt)

Indlæg#143 » 24. maj 2009, 17:13

For pokker da hvor ser det godt ud .. glæder mig til have partyet så vi kan se det "live" ..
Mvh. Carsten

Brugeravatar

angus
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 4266

Re: Guruens udekøkken - Fra start til slut (99,9% færdigt)

Indlæg#144 » 24. maj 2009, 17:25

Flot - hvad er den sidste 0,1% :?: :)
angus


Outdoorchef Montreux
Primo Kamado Oval XL
Tommerup Røger
Pizza ovn

Brugeravatar

Emneforfatter
Guruen
Administrator
Administrator
Indlæg: 10538
Kontakt:

Re: Guruens udekøkken - Fra start til slut (99,9% færdigt)

Indlæg#145 » 24. maj 2009, 17:33

På med læsebrillerne Angus... :-)

En fuge og lidt olie... Det er det sidste der mangler...
KCBS certified BBQ judge
Stifter af Grillguru.dk, Dansk BBQ Rådgivning & Oplev Forskellen

Brugeravatar

Grillkulmule
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1355

Re: Guruens udekøkken - Fra start til slut (99,9% færdigt)

Indlæg#146 » 24. maj 2009, 17:49

Guruen skrev:På med læsebrillerne Angus... :-)

En fuge og lidt olie... Det er det sidste der mangler...


Og en der får taget sig sammen til at få lavet en askeskuffe færtig :oops:
/Jackie
Billede

En dårlig fisketur er altid bedre end en god dag på arbejde.

Brugeravatar

Emneforfatter
Guruen
Administrator
Administrator
Indlæg: 10538
Kontakt:

Re: Guruens udekøkken - Fra start til slut (99,9% færdigt)

Indlæg#147 » 24. maj 2009, 17:51

Shhhhhh.... Mulen.....

Den ide skal være en overraskelse....
KCBS certified BBQ judge
Stifter af Grillguru.dk, Dansk BBQ Rådgivning & Oplev Forskellen

Brugeravatar

marinus
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2163

Re: Guruens udekøkken - Fra start til slut (99,9% færdigt)

Indlæg#148 » 24. maj 2009, 18:12

hej guru, det kan du godt være stolt af, rigtigt flot resultat.

Vidste man ikke bedre kunne man godt tro at huset var 'født' med den løsning.
udtryk gør indtryk

Brugeravatar

Stig-TBSgrillshop
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 603
Kontakt:

Re: Guruens udekøkken - Fra start til slut (99,9% færdigt)

Indlæg#149 » 24. maj 2009, 18:28

Fantastisk flot resultat [smilie=pdt_aliboronz_25.gif] [smilie=pdt_aliboronz_25.gif] [smilie=pdt_aliboronz_25.gif]

Tillykke med det færdige resultat [smilie=bluecolorz5_pdt_09.gif]
Stig Jensen


http://www.tbsgrillshop.dk


Primo Oval XL - Primo Kamado Rund - Outdoorchef 58cm Gaskuglegrill Indbygget

Brugeravatar

bjærge
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 9319
Kontakt:

Re: Guruens udekøkken - Fra start til slut (99,9% færdigt)

Indlæg#150 » 24. maj 2009, 18:39

Tillykke med det flotte - flotte resultat :D

Ja ,som Marinus skriver, man skulle tro at huset var "født" med den indretning.

Du har al mulig grund til at være stolt, det er bare så perfekt.

Og som du selv skriver, der kommer du til at tilbringe mange timer frem over :D

Med venlig hilsen

Tilbage til "Hus og have"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 2 gæster