forår - sol og sommer

Interessant information til alle med hus og have
Brugeravatar

Emneforfatter
jørgen
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1189
Kontakt:

forår - sol og sommer

Indlæg#1 » 4. maj 2008, 13:49

Hej igen, ja overskriften tyder på grill mad, men ikke i aften, for da vi var inde hos vores lokale hala slagter på Amagerbrogade, så var der lige disse dejlige tingster ( haler )
Billede

tør ikke lave dem på grillen, men når man kan lave grisehaler så hvorfor ikke okse haler, men det må lige vente til senere at prøve dette, nu går jeg efter det kendte

Billede

som der lige skulle med hjem. Det er en ret som man bliver fedtet helt ind op omkring næsen. ( ha ha ) Så i aften er det grydestegte oksehaler med nye kartofler og SOVS nam nam. det er simpelt hen så lang tid siden vi har fået dette, og ungerne har meldt deres ankomst så fruen er lige inde og hente lidt flere haler.
otg 57 - premium 57-wok indsats - bagesten - stege indsats og godt humør

Brugeravatar

Morten L
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 4045

Indlæg#2 » 4. maj 2008, 14:39

Skal du ikke snart igang, Jørgen.

Jeg plejer at simre kalvahaler 2½-3 timer.
Med venlig hilsen
Morten

Brugeravatar

Emneforfatter
jørgen
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1189
Kontakt:

Indlæg#3 » 4. maj 2008, 15:00

de er sat over, det simre under låget
otg 57 - premium 57-wok indsats - bagesten - stege indsats og godt humør

Brugeravatar

Emneforfatter
jørgen
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1189
Kontakt:

Indlæg#4 » 4. maj 2008, 15:09

du kan selv se her

Billede

de helt små bliver kogt så jeg har noget fond til senere hen
otg 57 - premium 57-wok indsats - bagesten - stege indsats og godt humør


Mor Birthe
Deaktiveret bruger
Indlæg: 4059

Indlæg#5 » 4. maj 2008, 15:53

ovra hvor ser det godt ud [smilie=bluecolorz5_pdt_13.gif]
Selv om det ikke bliver lavet på grillen. 8)
Mor Birthe
(Deaktiveret efter eget ønske 18.11.2008)

Brugeravatar

Morten L
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 4045

Indlæg#6 » 4. maj 2008, 16:26

Mmmmmm - det er fingre-mad i go' stil.

Elsker fingre-mad som oksehaler, go'e ben osv.
Med venlig hilsen
Morten

Brugeravatar

mgs
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1222

Indlæg#7 » 4. maj 2008, 16:29

uhm det har jeg aldrig prøvet bogmærke sat mums
__________________

/morten

R7 multirøgeovn
baker kuglegril
weber go any wer
Performer touch n´go
hotwok
Primo Kamado Rund

hmm gasgrill er det ikke bare en stor grillpande he he


Aastradsen
Bruger
Indlæg: 1270
Kontakt:

Indlæg#8 » 4. maj 2008, 16:37

Ummm herre kost, det kunne jeg godt spise idag, efter vores herre tur.

Brugeravatar

topgun
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2783

Indlæg#9 » 6. maj 2008, 07:13

Inden for de sidste dage er der sket meget i haven, ud over ukrudt er spirret frem.

Billedet er godt nok et par dage gammel, men nu er vores bøgetræer sprunget helt ud, så nu er det forår.

Billede
Michael
Low and slow, are the way to go. Sousvide Rocks...
Weber 57cm OTG (2001)
Weber Q120 (2007)
Kamado Oval Junior (2010-2012)
Weber Summit S-470 (2012)

Tilbage til "Hus og have"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 2 gæster