Bage enzymer

Få genvejen til det perfekte resultat

Emneforfatter
Broderpivert
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 293

Bage enzymer

Indlæg#1 » 21. sep 2015, 22:54

Hej.
Jeg skal lave nogle rigrig gode rundstykker i weekenden
Og har læst mig frem til at bage enzymer er vejen frem.
Hvor kan jeg få det og kan i komme med en rigtig god opskrift med rundstykker med bage enzym i?
På forhånd tak


bskaarup
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 328

Re: Bage enzymer

Indlæg#2 » 22. sep 2015, 08:52



Emneforfatter
Broderpivert
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 293

Re: Bage enzymer

Indlæg#3 » 22. sep 2015, 21:58

Men synes jeg har læst at man kan få noget der hedder frost. Kan man stadig det?

Brugeravatar

John.R
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1797
Kontakt:

Re: Bage enzymer

Indlæg#4 » 23. sep 2015, 07:11

Broderpivert skrev:Men synes jeg har læst at man kan få noget der hedder frost. Kan man stadig det?


Frost kan man købe hos brugerprofilen Fred


PB Helsinges Bagehjælp kan man købe hos brugerprofilen PB Helsinge

Brugeravatar

Torp Hedehusene
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 5494

Re: Bage enzymer

Indlæg#5 » 23. sep 2015, 09:47

John.R skrev:
Broderpivert skrev:Men synes jeg har læst at man kan få noget der hedder frost. Kan man stadig det?


Frost kan man købe hos brugerprofilen Fred


PB Helsinges Bagehjælp kan man købe hos brugerprofilen PB Helsinge

Jeg kan varmt anbefale PB-bagehjælp, der er bare noget der virker, frost er når tingene skal en tur i fryseren inden hævning/bagning.


.
Torp Hedehusene


Emneforfatter
Broderpivert
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 293

Re: Bage enzymer

Indlæg#6 » 23. sep 2015, 09:50

Hvad er pb baghjælp? Det samme som fra grilbutikken? Hvad er prisen på det?

Brugeravatar

PB Helsinge
Redaktør
Redaktør
Indlæg: 2486

Re: Bage enzymer

Indlæg#7 » 23. sep 2015, 12:10

Broderpivert skrev:Hvad er pb bagehjælp? Det samme som fra grilbutikken? Hvad er prisen på det?

PB Bagehjælp er et supplement til din gode brød- eller kage opskrift.
Ligesom hvis man tilsætter bage enzymer giver det en forøgelse af bage resultatet.
Jeg skal tilføje at som du kan læse herunder så giver Bagehjælp øget hæve evne og holdbarhed, og det gælder hvad enten du tilsætter det i din sædvanlige opskrift sammen med gær eller bage pulver.

Info, pris og bestilling kan du se her : viewtopic.php?f=131&t=32251&p=308042
men som jeg læser anvisning og pris på enzymer koster brugen af Bagehjælp højst det halve.
Du kan også her se info om Bagehjælp
Bagehjælp Info.pdf
(41 KiB) Downloadet 201 gange


Bagehjælp koster incl. forsendelse stadig :
200 g. ( til 40-60 brød) kr. 60,-
400 g. ( til 80 - 120 brød ) kr. 90,-

Til dig og andre interesserede vil jeg resten af året tilbyde at sende en prøve på bagehjælp.
Send mig en mail med postadresse og skriv f.eks. BAGEHJÆLP - JA TAK. så sender jeg en prøve som rækker til 4-5 brød á 500 g. mel.
Du kan naturligvis også straks bestille Bagehjælp ved at sende mig en mail.
I linket anføres at jeg kan kontaktes via mail-link forneden, men i dag ser du til venstre i indlægget en boble for mail kontakt.
Per - Slagter og Pølsemager
Pølsemageri behøver ikke være svært - og så er det sjovt


Emneforfatter
Broderpivert
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 293

Re: Bage enzymer

Indlæg#8 » 23. sep 2015, 12:21

Har skrevet en mail. Har du modtaget? Kan ikke åbne info som du har sendt

Brugeravatar

PB Helsinge
Redaktør
Redaktør
Indlæg: 2486

Re: Bage enzymer

Indlæg#9 » 23. sep 2015, 21:52

Broderpivert skrev:Har skrevet en mail. Har du modtaget? Kan ikke åbne info som du har sendt

Hej Lasse. Ja tak jeg har noteret din besked.

For at åbne en -.PDF fil skal du bruge det meget udbredte program Adobe Reader.
På nettet kan man gratis downloade programmet. Det gratis program viser -.PDF filer men for at redigere i -.PDF filer skal programmet købes. Det er dog ikke nødvendigt, da mange tekst programmer kan gemme filer i .PDF format.
Når jeg bruger det format skyldes det at langt de fleste kan åbne disse dokumenter.

Jeg har modtaget flere mails allerede, og gør klar til at sende ( med B-post ). Jeg bør nok også lige nå at sende en bekræftelse.
Dog ser jeg frem til en lidt hektisk week-end, da jeg starter sæsonens første spegepølser op, skal koge rullepølser og også prøve at nå en portion Merguez pølser.
Senest er der så kommet en god portion medister til fra en 'Her og Nu' slagtning.
Godt at jeg i det mindste har lagt fast arbejde bag mig.

PS Jeg skulle lige tænke før jeg kunne bekræfte at jeg har modtaget din mail. Du oplyser jo hverken navn eller f.eks. by hvor du skriver fra. Heldigvis kunne jeg jo i dit indlæg spejle din mail adresse.
Der er jo ingen pligt til at oplyse disse detaljer, og brugere er naturligvis lige så velkomne uden, men et
anonymt profilnavn som f.eks. mit eget fortæller jo kun hvor i geografien jeg befinder mig.
Per - Slagter og Pølsemager
Pølsemageri behøver ikke være svært - og så er det sjovt


Emneforfatter
Broderpivert
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 293

Re: Bage enzymer

Indlæg#10 » 23. sep 2015, 22:09

Haha det beklager jeg da.;-) hvor kan jeg finde en opskrift på rundstykker som passe til det bage enzym du sender? Ved du det? :-)

Brugeravatar

PB Helsinge
Redaktør
Redaktør
Indlæg: 2486

Re: Bage enzymer

Indlæg#11 » 23. sep 2015, 23:09

Broderpivert skrev:Haha det beklager jeg da.;-) hvor kan jeg finde en opskrift på rundstykker som passe til det bage enzym du sender? Ved du det? :-)
PB Helsinge Bagehjælp er ganske vist ikke enzymer, men andre hævemidler som virker på samme måde.
Her tillader jeg mig at videre bringe Anjes gode opskrift på rundstykker.

UPS - det viser sig at jeg ikke kan vedhæfte et Excel regneark. Det må vi lige spørge Administrator om.
Undtagelsesvis vil jeg så sende opskriften til dig på mail.

TILFØJET :
Rundstykker - Anjes 02.xls
(34 KiB) Downloadet 206 gange
Nej, det blev så ikke nødvendigt.
Jeg prøvede at ændre filen til det gamle Excel 2003 format og så gik det ind.
Per - Slagter og Pølsemager
Pølsemageri behøver ikke være svært - og så er det sjovt


steenj
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1632

Re: Bage enzymer

Indlæg#12 » 25. sep 2015, 11:45

Jeg vil gerne takke PB for prøvepakken som jeg har modtaget i dag.
Mvh. Steen.

Tommerup røgeovn, Borniak, Primo kamado oval, Bge mini, plus det løse.


Emneforfatter
Broderpivert
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 293

Re: Bage enzymer

Indlæg#13 » 25. sep 2015, 13:19

SteenJ det kunne være fint lige at få af vide hvordan det er blevet:)
Den opskrift på anjas rundstykker, hvordan er målene med mel, sukker, salt osv, Kan godt være jeg bare virker lidt dum, men jeg skal gerne have det helt præcis med hvad der skal i om det er tsk eller gram osv. :)

Brugeravatar

Treblach
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1446

Re: Bage enzymer

Indlæg#14 » 25. sep 2015, 15:05

Kolonne c er den vægt du vejer af til. C4 er pt 500 gr mel.

Du kan ændre din mængde ved at ændre i c2 fra 0.4 til 0.6 etc.

Celle c2 er den eneste celle du bør ændre i.

Når du har leget lidt med det, tror jeg du forstår meningen.
/Albert
/Trebla ch [smilie=pdt_aliboronz_37.gif]

Brugeravatar

michael1980
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 726
Kontakt:

Re: Bage enzymer

Indlæg#15 » 25. sep 2015, 15:35

Mange tak for prøvepakken
Napoleon rodeo pro 22 kulgrill ø 58cm
Charproil professionel 4400 gasgrill 4 brænders
Weber Q1200
dancook kulgrill
weber kulgrill ø 58cm


LarsE
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 103

Re: Bage enzymer

Indlæg#16 » 25. sep 2015, 15:53

Også en stor tak til PB herfra for den tilsendte prøvepakke. Glæder mig til at prøve det snarest
Med venlig hilsen

LarsE

------
Weber Genesis Silver B, Weber Smokey Joe, Primo Oval XL, Auplex Mini og Kamado Joe Classic


Emneforfatter
Broderpivert
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 293

Re: Bage enzymer

Indlæg#17 » 29. sep 2015, 20:38

Tak for prøve pakken pb. Er der nogle herinde som har prøvet det og som kan komme med erfaringer samt om det er blevet bedre end uden?

Brugeravatar

michael1980
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 726
Kontakt:

Re: Bage enzymer

Indlæg#18 » 1. okt 2015, 10:40

hov jeg kom til at læse nærmere. normalt laver vi en dej fredag, som står i køleskabet weekenden over. så tager vi af den lørdag og søndag morgen. men dertil skal jeg vel ikke bruge bagehjælpen vel???
det skal være en dej der blot æltes 15 min og som står i en 15 min og så bages
Napoleon rodeo pro 22 kulgrill ø 58cm
Charproil professionel 4400 gasgrill 4 brænders
Weber Q1200
dancook kulgrill
weber kulgrill ø 58cm

Brugeravatar

PB Helsinge
Redaktør
Redaktør
Indlæg: 2486

Re: Bage enzymer

Indlæg#19 » 1. okt 2015, 16:45

michael1980 skrev:normalt laver vi en dej fredag, som står i køleskabet weekenden over. så tager vi af den lørdag og søndag morgen. men dertil skal jeg vel ikke bruge bagehjælpen vel???
Jo det er jeg sikker på du kan. Du skal så gøre det at du straks dejen er færdig æltet pakker den og lægger på køl. Hvis den hviler før den bliver sat på køl vil den ekstra hæve evne sikkert få gæren til at gå i sving. Dog har jeg kun en enkelt gang selv prøvet. Men jeg vil da prøve det et par gange mere. Jeg tror at du vil opleve en endnu bedre ophævning og en fin ensartet krumme og sprød skorpe.
Prøv at kigge denne tråd hvor jeg viser en Deep pan pizza : viewtopic.php?f=43&t=32307
Til den havde jeg nemlig dej liggende fra dagen før.
Per - Slagter og Pølsemager
Pølsemageri behøver ikke være svært - og så er det sjovt

Brugeravatar

michael1980
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 726
Kontakt:

Re: Bage enzymer

Indlæg#20 » 1. okt 2015, 17:39

Okay når du skriver pakket mener du så i ønskede str. Eller at jeg ælter i skål med røremaskine og blot sætter denne ind
Napoleon rodeo pro 22 kulgrill ø 58cm
Charproil professionel 4400 gasgrill 4 brænders
Weber Q1200
dancook kulgrill
weber kulgrill ø 58cm

Tilbage til "Fakta, spørgsmål og guides"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 3 gæster