Side 1 af 1

Burgerboller i fryseren eller som bakeoff ??

: 8. apr 2014, 18:12
af jordsmeden
Hey

Står og skal lave pulledpork til skrub af mad til en konfirmation, jeg skal også bage burgerboller og regner med at bruge fred's bløddej.

Spørgsmålet er nu, ville I bage dem nu og fryse dem i poser, eller evt. forme dem nu for derefter at fryse dem og så tage dem op og bage dem på selve dagen ? det drejer sig om mad til ca. 50 personer.

Grisen og coleslaw tror jeg der er rimelig styr på :-)

Mvh

Lars (der mulighvis mangler noget frost til bollerne !!)

Re: Burgerboller i fryseren eller som bakeoff ??

: 8. apr 2014, 19:41
af Laur
Hej Lars

Hvis det var mig ville jeg fryse dem efter de er bagt, og så varme dem op inden du skal bruge dem.
Det vil jeg sige er den nemmeste måde at gøre det på.

Re: Burgerboller i fryseren eller som bakeoff ??

: 8. apr 2014, 20:19
af prause
Bag, frys, tø op, bag igen.
Bag dem evt. ved en smule lavere varme end du normalt ville bage dem, så de ikke bliver for mørke ved 1 bagning - men du SKAL være sikker på at de er gennembagte inden de fryses.
Jeg bager normalt boller ved 240gr, men ville formentlig bage dem ved ca. 200-210 gr. hvis de skal have en ekstra tur i ovnen inden servering (det vil jeg anbefale - så er de som nybagte).

Re: Burgerboller i fryseren eller som bakeoff ??

: 8. apr 2014, 22:30
af psoren
Jeg plejer at smide frosne boller i ovnen ved 100 grader C, ca en halv time. Du kan god fugte dem lidt.
De bliver ligesom nye :-)

Per