Burgerboller i fryseren eller som bakeoff ??

Få genvejen til det perfekte resultat

Emneforfatter
jordsmeden
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 137

Burgerboller i fryseren eller som bakeoff ??

Indlæg#1 » 8. apr 2014, 18:12

Hey

Står og skal lave pulledpork til skrub af mad til en konfirmation, jeg skal også bage burgerboller og regner med at bruge fred's bløddej.

Spørgsmålet er nu, ville I bage dem nu og fryse dem i poser, eller evt. forme dem nu for derefter at fryse dem og så tage dem op og bage dem på selve dagen ? det drejer sig om mad til ca. 50 personer.

Grisen og coleslaw tror jeg der er rimelig styr på :-)

Mvh

Lars (der mulighvis mangler noget frost til bollerne !!)

Brugeravatar

Laur
Øvet på Grillguru
Øvet på Grillguru
Indlæg: 72

Re: Burgerboller i fryseren eller som bakeoff ??

Indlæg#2 » 8. apr 2014, 19:41

Hej Lars

Hvis det var mig ville jeg fryse dem efter de er bagt, og så varme dem op inden du skal bruge dem.
Det vil jeg sige er den nemmeste måde at gøre det på.
Hilsen Laur
Lets Cook

Brugeravatar

prause
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2704

Re: Burgerboller i fryseren eller som bakeoff ??

Indlæg#3 » 8. apr 2014, 20:19

Bag, frys, tø op, bag igen.
Bag dem evt. ved en smule lavere varme end du normalt ville bage dem, så de ikke bliver for mørke ved 1 bagning - men du SKAL være sikker på at de er gennembagte inden de fryses.
Jeg bager normalt boller ved 240gr, men ville formentlig bage dem ved ca. 200-210 gr. hvis de skal have en ekstra tur i ovnen inden servering (det vil jeg anbefale - så er de som nybagte).
Where there's smoke... There's laughter.

Brugeravatar

psoren
Snart Superbruger
Snart Superbruger
Indlæg: 966

Re: Burgerboller i fryseren eller som bakeoff ??

Indlæg#4 » 8. apr 2014, 22:30

Jeg plejer at smide frosne boller i ovnen ved 100 grader C, ca en halv time. Du kan god fugte dem lidt.
De bliver ligesom nye :-)

Per
Godt jeg ikke får løn som fortjent...

Tilbage til "Fakta, spørgsmål og guides"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 3 gæster