Opbevaring af pølsebrød og burgerboller

Få genvejen til det perfekte resultat
Brugeravatar

Emneforfatter
John.R
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1688

Opbevaring af pølsebrød og burgerboller

Indlæg#1 » 9. aug 2013, 10:16

Jeg skal ha lavet pølsebrød af Fred´s bløddej og ligeledes skal jeg ha lavet bugerboller efter Fred´s Bugerbolle opskrift

De bliver lavet idag i dag og skal bruges i morgen men blev lige i tvivl om hvad der er den bedste måde at opbevare dem på til i morgen

Papirsposer hvor de kommes i efter de er blevet kolde
Eller
Puttes i fryseposer imens de stadivk er varme

Eller i har måske en helt anden måde men hvad er bedst ?
Hilsen
John
----
WBQA Certified BBQ Judge

Har kul fra Traekul.dk på lager. Afhentning efter aftale.

Old Truckers BBQ.

DanishPelletGrills

Brugeravatar

BS_Sweden
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1855

Re: Opbevaring af pølsebrød og burgerboller

Indlæg#2 » 9. aug 2013, 10:45

Jeg plejer at tage nogen plastposer alá de farvede skraldeposer fra netto. Klipper en 5-7 små (1cm) huller i posen så den kan ånde. Så når de er næsten kolde lægger jeg dem i posen og lukker dem i toppen. Dagen efter er de stadig super gode!
Brian

er der ikke for lidt remonce i?

Brugeravatar

Emneforfatter
John.R
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1688

Re: Opbevaring af pølsebrød og burgerboller

Indlæg#3 » 9. aug 2013, 11:30

Tak Brian :-D
Hilsen
John
----
WBQA Certified BBQ Judge

Har kul fra Traekul.dk på lager. Afhentning efter aftale.

Old Truckers BBQ.

DanishPelletGrills

Tilbage til "Fakta, spørgsmål og guides"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 2 gæster