Opbevaring af pølsebrød og burgerboller

Få genvejen til det perfekte resultat
Brugeravatar

Emneforfatter
John.R
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1671

Opbevaring af pølsebrød og burgerboller

Indlæg#1 » 9. aug 2013, 10:16

Jeg skal ha lavet pølsebrød af Fred´s bløddej og ligeledes skal jeg ha lavet bugerboller efter Fred´s Bugerbolle opskrift

De bliver lavet idag i dag og skal bruges i morgen men blev lige i tvivl om hvad der er den bedste måde at opbevare dem på til i morgen

Papirsposer hvor de kommes i efter de er blevet kolde
Eller
Puttes i fryseposer imens de stadivk er varme

Eller i har måske en helt anden måde men hvad er bedst ?
Hilsen
John
----
WBQA Certified BBQ Judge

Har kul fra Traekul.dk på lager. Afhentning efter aftale.

Westwoodfield BBQ.

DanishPelletGrills

Brugeravatar

BS_Sweden
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1855

Re: Opbevaring af pølsebrød og burgerboller

Indlæg#2 » 9. aug 2013, 10:45

Jeg plejer at tage nogen plastposer alá de farvede skraldeposer fra netto. Klipper en 5-7 små (1cm) huller i posen så den kan ånde. Så når de er næsten kolde lægger jeg dem i posen og lukker dem i toppen. Dagen efter er de stadig super gode!
Brian

er der ikke for lidt remonce i?

Brugeravatar

Emneforfatter
John.R
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1671

Re: Opbevaring af pølsebrød og burgerboller

Indlæg#3 » 9. aug 2013, 11:30

Tak Brian :-D
Hilsen
John
----
WBQA Certified BBQ Judge

Har kul fra Traekul.dk på lager. Afhentning efter aftale.

Westwoodfield BBQ.

DanishPelletGrills

Tilbage til "Fakta, spørgsmål og guides"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 3 gæster