Roastbeef med kræs ??

Få genvejen til det perfekte resultat
Brugeravatar

Emneforfatter
melvis
Snart Superbruger
Snart Superbruger
Indlæg: 964

Roastbeef med kræs ??

Indlæg#1 » 4. apr 2013, 20:00

Hey..

Vil grille en roastbeef på lørdag. Hvordan ville i lave den. Tænker hvordan vil i spice den op og kræse for den.

Jeg skal brune den af og så give den "lav" temp indtil den er 54grader og så hvile i sølvpapir og skære ud når den ca rammer 54 igen ??
Weber Summit S-670
Weber Smookey Mountain 57cm
LIDL Sousvide

Brugeravatar

Guruen
Administrator
Administrator
Indlæg: 10538
Kontakt:

Re: Roastbeef med kræs ??

Indlæg#2 » 4. apr 2013, 20:14

Jeg bruner ikke mine roastbeefs af først.

Jeg holder 200 grader hele vejen igennem, indirekte.

54 grader. Så bliver den perfekt rød. Hviletiden er ca. 40 minutter.

Bilardo Brothers meat-rub er genial (kan købes hos chilihouse)
KCBS certified BBQ judge
Stifter af Grillguru.dk, Dansk BBQ Rådgivning & Oplev Forskellen

Brugeravatar

Emneforfatter
melvis
Snart Superbruger
Snart Superbruger
Indlæg: 964

Re: Roastbeef med kræs ??

Indlæg#3 » 4. apr 2013, 20:35

Den rub kan jeg ik nå at få inden lørdag. Hvad kan jeg få i løvbjerg :)
Weber Summit S-670
Weber Smookey Mountain 57cm
LIDL Sousvide

Brugeravatar

Emneforfatter
melvis
Snart Superbruger
Snart Superbruger
Indlæg: 964

Re: Roastbeef med kræs ??

Indlæg#4 » 4. apr 2013, 20:38

Og guru er det steak rub du mener ??
Weber Summit S-670
Weber Smookey Mountain 57cm
LIDL Sousvide

Brugeravatar

Amazonas
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2364

Re: Roastbeef med kræs ??

Indlæg#5 » 4. apr 2013, 20:40

kog den 7 minutter pr kg og grill den derefter på alle 4 sider så fåes den ikke bedre [smilie=bluecolorz5_pdt_16.gif]
Fodbad & Urtepotte
Så er man godt nok langt ude
Med venlig hilsen
Jesper
Amazonas BBQ Team

http://www.facebook.com/groups/320356778018449/
med ved
DM 2010-2011-2012

Brugeravatar

Emneforfatter
melvis
Snart Superbruger
Snart Superbruger
Indlæg: 964

Re: Roastbeef med kræs ??

Indlæg#6 » 4. apr 2013, 20:41

Og er der andet du kan anbefale derinde fra hvis jeg skal købe.
Weber Summit S-670
Weber Smookey Mountain 57cm
LIDL Sousvide

Brugeravatar

Emneforfatter
melvis
Snart Superbruger
Snart Superbruger
Indlæg: 964

Re: Roastbeef med kræs ??

Indlæg#7 » 4. apr 2013, 20:41

Koge den !! Hmm
Weber Summit S-670
Weber Smookey Mountain 57cm
LIDL Sousvide

Brugeravatar

Guruen
Administrator
Administrator
Indlæg: 10538
Kontakt:

Re: Roastbeef med kræs ??

Indlæg#8 » 4. apr 2013, 20:56

Melvis. Nej.
Der er en variant der hedder meat rub. Måske de har udsolgt
KCBS certified BBQ judge
Stifter af Grillguru.dk, Dansk BBQ Rådgivning & Oplev Forskellen

Brugeravatar

Torp Hedehusene
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 5494

Re: Roastbeef med kræs ??

Indlæg#9 » 4. apr 2013, 21:30

Har du overvejet at lave den Sous vide, det har jeg gjort med et kanonresultat.


.
Torp Hedehusene

Brugeravatar

Amazonas
>2000 indlæg
>2000 indlæg
Indlæg: 2364

Re: Roastbeef med kræs ??

Indlæg#10 » 4. apr 2013, 21:43

melvis skrev:Koge den !! Hmm


det bliver ikke bedre , slagtere har gjort det i 100 år
Fodbad & Urtepotte
Så er man godt nok langt ude
Med venlig hilsen
Jesper
Amazonas BBQ Team

http://www.facebook.com/groups/320356778018449/
med ved
DM 2010-2011-2012

Brugeravatar

BertramGT
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1148

Re: Roastbeef med kræs ??

Indlæg#11 » 4. apr 2013, 22:28

Amazonas skrev:kog den 7 minutter pr kg og grill den derefter på alle 4 sider så fåes den ikke bedre [smilie=bluecolorz5_pdt_16.gif]


Jeg benytter samme måde. Klart det nemmeste. Koger dog umiddelbart lidt længere tid. Ca 20 minutter for en steg omkring de 2 kilo.
Lars - KCBS Certified BBQ Judge

Weber OTP 57 - Weber Smokey Joe Gold - Weber Go-Anywhere - Big Green Egg Large - Pizzeria Pronto

Brugeravatar

Guruen
Administrator
Administrator
Indlæg: 10538
Kontakt:

Re: Roastbeef med kræs ??

Indlæg#12 » 4. apr 2013, 22:29

KOGE!

Ej nu må i stoppe.... [smilie=bluecolorz5_pdt_16.gif]
KCBS certified BBQ judge
Stifter af Grillguru.dk, Dansk BBQ Rådgivning & Oplev Forskellen

Brugeravatar

Grillkulmule
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1355

Re: Roastbeef med kræs ??

Indlæg#13 » 4. apr 2013, 22:35

Kogeguru.dk :shock:
/Jackie
Billede

En dårlig fisketur er altid bedre end en god dag på arbejde.

Brugeravatar

Emneforfatter
melvis
Snart Superbruger
Snart Superbruger
Indlæg: 964

Re: Roastbeef med kræs ??

Indlæg#14 » 5. apr 2013, 18:23

Jeg følger guruens indlæg og smadrer den ind i noget peber.
Weber Summit S-670
Weber Smookey Mountain 57cm
LIDL Sousvide

Brugeravatar

Emneforfatter
melvis
Snart Superbruger
Snart Superbruger
Indlæg: 964

Re: Roastbeef med kræs ??

Indlæg#15 » 5. apr 2013, 18:23

Kan man ryge den med noget hickory ??
Weber Summit S-670
Weber Smookey Mountain 57cm
LIDL Sousvide


Tattoomann
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1323

Re: Roastbeef med kræs ??

Indlæg#16 » 5. apr 2013, 18:35

melvis skrev:Kan man ryge den med noget hickory ??


Ja, men hvis du har noget JD flis ville jeg bruge dette. Den sødlige smag passer perfekt til oksekødet. Syntes jeg :-D
Jesper Christensen
6705 Westjylland
KCBS Certified BBQ Judge

http://www.facebook.com/KcbsScandinavia

https://m.facebook.com/BbqTeamWestCoastDk
Primo XL oval

Brugeravatar

Kizz the cock
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 607

Re: Roastbeef med kræs ??

Indlæg#17 » 5. apr 2013, 18:39

Amazonas skrev:
melvis skrev:Koge den !! Hmm


det bliver ikke bedre , slagtere har gjort det i 100 år

+1 .1%¤
Plejer at give mine mellem 16-18 min. det er så også de små jeg køber ca. 800-1000 gr.
Krydres godt og grilles på alle fire sider, ja ja jeg ved godt den er rund :lol:
Chef de friture

Brugeravatar

Emneforfatter
melvis
Snart Superbruger
Snart Superbruger
Indlæg: 964

Re: Roastbeef med kræs ??

Indlæg#18 » 6. apr 2013, 12:43

skal jeg satse på 45-50min for at nå de 55grader på mit kød.. Den er 1.2kg.
Weber Summit S-670
Weber Smookey Mountain 57cm
LIDL Sousvide

Brugeravatar

Emneforfatter
melvis
Snart Superbruger
Snart Superbruger
Indlæg: 964

Re: Roastbeef med kræs ??

Indlæg#19 » 7. apr 2013, 08:57

Det blev bare vildt godt. Fik ca 1 time så var den 55 grader.. I stanniol i 40 min så var den 60grader.

Næste gang skal den af på 53 el 54
Weber Summit S-670
Weber Smookey Mountain 57cm
LIDL Sousvide

Brugeravatar

Emneforfatter
melvis
Snart Superbruger
Snart Superbruger
Indlæg: 964

Re: Roastbeef med kræs ??

Indlæg#20 » 7. apr 2013, 10:13

Spørgsmål...

Jeg glemte fandme i aftenhyggen, den sidste halvdel af kødet ude på køkkenbordet. Det stod pakket fuldstændig pakket ind i staniol og viskestykker. Kan man spise det idag ? og hvordan ville i varme det op i såfald.
Weber Summit S-670
Weber Smookey Mountain 57cm
LIDL Sousvide

Tilbage til "Fakta, spørgsmål og guides"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 1 gæst