Hjælp til Pulled Beef...

Her kan alle være med... Et godt sted at starte for nye brugere
Brugeravatar

Emneforfatter
Swopper
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 244

Hjælp til Pulled Beef...

Indlæg#1 » 18. maj 2015, 09:14

Forsøgte mig her i weekenden, med at lave Pulled Beef, af
en okseklump, på ca. 1.6 kg!?

Men må erkende, at resultatet var skuffende!? Efter 10 timer
på kamado'en, ved ca. 120 grader, var "klumpen" nået en
kerne-temp. på ca. 92 grader, men var på ingen måde til
at "trække" fra hinanden!!! Faktisk var den ikke en gang
særlig mør!?!!?!?!

Er der andre udskæringer der er bedre egnet til opgaven,
eller skal jeg gribe "klumpen" anderledes an!?!?!
En Sulten Mand,
Er En GAL MAND...


Primo Oval XL
Ø57 OTG
Hot-Wok

Brugeravatar

Torp Hedehusene
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 5494

Re: Hjælp til Pulled Beef...

Indlæg#2 » 18. maj 2015, 09:27

Jeg har mange gange lavet det med et meget tilfredsstillende resultat, prøv at se her.
viewtopic.php?f=43&t=23708


.
Torp Hedehusene

Brugeravatar

Emneforfatter
Swopper
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 244

Re: Hjælp til Pulled Beef...

Indlæg#3 » 18. maj 2015, 09:35

Hold da fast, det ser lækkert ud!!!

Du er også oppe på over 20 timer, hvor min nået kerne-temp.
på 10 timer!??!

Er der meget forskel på "klump" og Tyksteg!?!?!


Hvor store var de tykstege, som vist i indlægget!?!?
En Sulten Mand,
Er En GAL MAND...


Primo Oval XL
Ø57 OTG
Hot-Wok

Brugeravatar

Torp Hedehusene
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 5494

Re: Hjælp til Pulled Beef...

Indlæg#4 » 18. maj 2015, 12:38

Mener at de er mellem 1,5 og 2 kg.


.
Torp Hedehusene

Tilbage til "Forum & IT-guides"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 3 gæster