[ KB ] Stegetemperatur/stegetider

Her kan alle være med... Et godt sted at starte for nye brugere
Brugeravatar

Emneforfatter
Guruen
Administrator
Administrator
Indlæg: 10551
Kontakt:

[ KB ] Stegetemperatur/stegetider

Indlæg#1 » 1. okt 2006, 12:58

Kategori: Grillens FAQ
Type: Tip fra Weberguru

Artikel navn: Stegetemperatur/stegetider
Forfatter: grillguru
Beskrivelse: - Her er en oversigt over forskellige stegetider

>>Læs hele artiklen
KCBS certified BBQ judge
Stifter af Grillguru.dk, Dansk BBQ Rådgivning & Oplev Forskellen

Brugeravatar

Emneforfatter
Guruen
Administrator
Administrator
Indlæg: 10551
Kontakt:

[ KB ] Stegetemperatur/stegetider

Indlæg#2 » 1. okt 2006, 13:38

[ Artikel opdateret...grillguru ]

Kategori: Grillens FAQ
Type: Tip fra Weberguru

Artikel navn: Stegetemperatur/stegetider
Forfatter: grillguru
Beskrivelse: - Her er en oversigt over forskellige stegetider

>>Læs hele artiklen
KCBS certified BBQ judge
Stifter af Grillguru.dk, Dansk BBQ Rådgivning & Oplev Forskellen

Brugeravatar

angus
>3000 indlæg
>3000 indlæg
Indlæg: 4266

Indlæg#3 » 2. okt 2006, 19:59

Lige en kort kommentar til stegetiderne:
Det er altså ikke alle mormødre der skal have stegetemperaturen på oksekød på 68 gr. Du skal nok lige tilbage til oldemødrene. Er selv farmor og spiser og har altid spist oksekød rødere end mine børn, d.v.s. 55 gr. :) Store tatar-madder, UM

Brugeravatar

morfmir
Redaktør
Redaktør
Indlæg: 2981
Kontakt:

Indlæg#4 » 3. okt 2006, 14:14

jeg har også lige en kommentar eller tilføjelse.
Til det du skriver om kernetepmeratur for svinekød.
Jeg syntes det kommer meget an på hvilket stykke kød det er du steger. Især hvor fedt det er. F.eks. ribbensteg, spareribs eller nakkefile. Steger jeg altid til den er 90c i kernen. Da fedtet i midten ellers er meget "levende" og blævrende.
Hvor i mod et skinke inderlår eller en mørbrad sagtens kan tages af når den er på 60c.

Måske skal du også tilføje af hakketkød helst skal op over 75c hvis man skal være sikker på at bakterierne er væk.
Eller man skal være opmærksom på at det kun er MEGET frisk fars fra en slagte men stoler på som kan steges rødt. Selv holder jeg meget af hakkebøf som er meget rød. Men jeg ved også at jeg løber en risiko for en mave infiktion hvergang jeg spiser det.
/Thomas
Billede
Any society that would give up a little liberty to gain a little security will deserve neither and lose both.


JBI
Deaktiveret bruger
Indlæg: 2407
Kontakt:

Indlæg#5 » 3. okt 2006, 19:07

Man spiser bare kødet råt, så er man ude over de problemer...
Her mangler der bare lidt ost og brød, så er retten klar:

Billede
Billede Billede
JBI smokere er på lager til omgående levering.... nu også med vakuumpakkere og andre sjove ting. kig glad forbi


knoltot
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 443

Indlæg#6 » 3. okt 2006, 21:04

føj sådan en maskine gad jeg da slet ikke eje [smilie=pdt_aliboronz_24.gif]
M.V.H
Thomas Jørgensen


Olbaid
Rutineret medlem
Rutineret medlem
Indlæg: 251
Kontakt:

Indlæg#7 » 3. nov 2006, 19:30

jbi skrev:Man spiser bare kødet råt, så er man ude over de problemer...
Her mangler der bare lidt ost og brød, så er retten klar:



Mmmm - verdens bedste mad - lige lidt olivenolie - superfrisk ruccola... så rykker vi... :savl2:

Mvh/Erik

Brugeravatar

Emneforfatter
Guruen
Administrator
Administrator
Indlæg: 10551
Kontakt:

[ KB ] Stegetemperatur/stegetider

Indlæg#8 » 17. feb 2007, 05:23

[ Artikel opdateret...grillguru ]

Kategori: Grillens FAQ
Type: Tip fra Weberguru

Artikel navn: Stegetemperatur/stegetider
Forfatter: grillguru
Beskrivelse: - Her er en oversigt over forskellige stegetider

>>Læs hele artiklen
KCBS certified BBQ judge
Stifter af Grillguru.dk, Dansk BBQ Rådgivning & Oplev Forskellen


Lodberg
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 4

Sv: [ KB ] Stegetemperatur/stegetider

Indlæg#9 » 17. mar 2012, 07:30

Kan en venlig sjæl smide et link til artiklen der virker, hvis den da stadigvæk eksisterer?

/Lodberg

Brugeravatar

Emneforfatter
Guruen
Administrator
Administrator
Indlæg: 10551
Kontakt:

Re: [ KB ] Stegetemperatur/stegetider

Indlæg#10 » 17. mar 2012, 22:37

Uha...

Det er noget gammelt, gammelt noget...

De gamle KB artikler findes desværre ikke længere.
KCBS certified BBQ judge
Stifter af Grillguru.dk, Dansk BBQ Rådgivning & Oplev Forskellen


Lodberg
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 4

Sv: [ KB ] Stegetemperatur/stegetider

Indlæg#11 » 18. mar 2012, 10:49

Ok, sur røv. Og der findes ikke en lignende tråd her på bordet? Jeg har søgt og søgt, men uden held.

Tilbage til "Forum & IT-guides"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 2 gæster