Fuld gas?

Stil spørgsmål relateret til gas-grillen

Emneforfatter
rys
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 16
Kontakt:

Fuld gas?

Indlæg#1 » 30. apr 2006, 15:04

Hej,
Når jeg griller, for min weber "fuld gas" altså helt åben i bund og top spæjld, det resulterer stort set altid i et perfekt resultat.

Er der nogen grund til at begynde at regulere på spældene eller er det ok, som jeg gør det, at give den fuld gas? :?:
Platinum 57
Spirit 310
Q-320 påkørt af bil..

UGH!!

Morten

Brugeravatar

Guruen
Administrator
Administrator
Indlæg: 10551
Kontakt:

Fuld gas

Indlæg#2 » 30. apr 2006, 15:35

Hejsa

Du gør det helt rigtige. Top og bund SKAL være 100% åben hver gang du griller.

Eneste undtagelse er top-spjældet, som du kan lukke 1/3 eller 2/3 mod slutningen, hvis du f.eks griller pizza eller bager brød og kager.

Så hovedreglen er altid: FULD GAS!
KCBS certified BBQ judge
Stifter af Grillguru.dk, Dansk BBQ Rådgivning & Oplev Forskellen

Tilbage til "Gasgrill"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 14 gæster