Genopvarm Pulled Pork

Stil spørgsmål relateret til gas-grillen

Emneforfatter
Baggesgaard
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 2

Genopvarm Pulled Pork

Indlæg#1 » 28. sep 2018, 09:14

Et hurtigt spørgsmål:

Jeg har lavet en del Pulled Pork og Beef, som er blevet vakuummetret.

Jeg vil nu Genopvarme det i sous vide.

Jeg har ca. 2 kg, og påtænker en temp på 65 grader.

Men hvor lang tid skal den pullede Gris ligge i vandet?


Sternberg
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 724

Re: Genopvarm Pulled Pork

Indlæg#2 » 28. sep 2018, 10:19

hej
jeg har opvarmet pulled pork bare i oven med god resulatat
Weber Q100
Weber 57 cm Performer
Primo XL Oval


GrillKingMogenstrup
Ny på Grillguru
Ny på Grillguru
Indlæg: 37

Re: Genopvarm Pulled Pork

Indlæg#3 » 28. sep 2018, 10:40

Nå jeg laver store portioner af pulled pork så pakker jeg resterne i nogle små pakker af madpapir/bagepapir og binder med kødsnor. Når man så skal bruge pulled pork til en sandwich så er det pakken ud af fryseren og ind i mikroovnen.....

I dit tilfælde skal det jo bare varmes - så en times tid må da være nok...


Cyberguyen
Grillguru mester
Grillguru mester
Indlæg: 713

Re: Genopvarm Pulled Pork

Indlæg#4 » 28. sep 2018, 12:41

Jeg kommer også min overskydende pulled pork i vakumposer og fryser dem ned.

Når kødet skal bruges. Så kommer jeg poserne i kogende vand i ca. 15 minutter, den ekstra tilberedning i vandet ved 100 grader ændrer intet i konsistensen.

Det synes jeg absolut er den nemmeste metode uden at kødet bliver tørt eller mister saft. Man spilder en gryde varmt vand, men vandet kan jo hældes op fra den varme hane og så sparer men lidt på den dyre strøm fra konfuret.

Brugeravatar

Treblach
>1000 indlæg
>1000 indlæg
Indlæg: 1446

Re: Genopvarm Pulled Pork

Indlæg#5 » 28. sep 2018, 17:03

Jeg gør som Cyberguyen og er helt enig med ham.
/Albert
/Trebla ch [smilie=pdt_aliboronz_37.gif]

Tilbage til "Gasgrill"



Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 13 gæster